Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39082
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gold_teeth at 14-10-2019 08:15 AM

Bluetooth sham visa ni xpnah upload pn pic wife n anak kan dalam if. dia keja mcm offshore department safety je.. memang dari few years back gaya tony stark xberubah hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la ckp GV kali ni tak best tak beraura mcm Zamani last year, heshe last year masuk pon atas kuota "Legend" orang dh mmg kenal dia dan lagu2 dia jd nyanyi la hauk mana pon cc Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta, Dekat Padamu tetap la terselamat Ok what this season. Meols suka variasi peserta theyols. Betul2 ikut resepi GV1 & GV2. Takde yg betul2 popular so that kita pon xleh nk predict, nak xnk kena tgk each konsert. Bukannya nyanyi hauk pon still di dragged ke Konsert Akhir atas faktor rating dan "Legend"
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:18 AM | Show all posts
budakpink replied at 14-10-2019 04:15 AM
Aku rase gv kali ni x de satu pun yg betul2 power n x de satu pun yg beraura.. X same mcm tahun lepa ...

yassss...iols sentuju...xnmpk aura mcm gv dulu2 yach..masih dlm kesamaran gitu...and hopefully next concert baru nmpk bakat sebenar..peserta2 perempuan paling kurang menonjol..lelaki mendominasi kali ini
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:21 AM | Show all posts
si ella tu, kalau ada anak, mungkin dah bercucu, umur dah pangkat nenek tapi perangai macam budak tadika.

kasi komen tak manafaat langsung.. setakat hiiii.. i love you..

muka tak normal, dari hidung ke atas muka kembang.. dari lubang hidung ke bawah muka kecut..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:21 AM | Show all posts
bagi meolss okay je peserta tahun ni. macam macam background ada. variety tu ada. Mazleela aura dia mcm Kak Yan Gomen pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:22 AM | Show all posts
meolss perati Hisyam Hamid ni macam hafal je almost semua lagu kat GV malam tadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:22 AM | Show all posts
Lorra2411 replied at 14-10-2019 08:21 AM
bagi meolss okay je peserta tahun ni. macam macam background ada. variety tu ada. Mazleela aura dia  ...

kan...i pun terfikir yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:24 AM | Show all posts
part nabil cakap pada hady mirza pasal mak hady & tok ram-sangat biadap.. walaupun hanya gurauan.. tapi pada aku gurauan biadap
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols officially #TeamNaqiu dan #TeamBoRoy sedap sangat suara Uncle Roy. Agak biadap heshe tak dpt tepukan sekuat Naqiu, Sham dan Atok Jatt ye dasar ummah meleis Nyanyi sedap mcm tu pon orang buat tak tahu khuens. Tgk Uncle BoRoy mcm masok ayorrr, so oklah takde sejenis Nassier Wahab

ONE, Hady Mirza, Ameer Sofaz dan Akak Tabah very promising and suprising. Rasanya theyols bole buat kejutan.

Top5 Ranking 1st concert
1. Atok Jatt
2. Uncle BoRoy
3. Hady Mirza
4. Naqiu
5. One Nation Emcees

Bottom 3
11. Akak Tabah
12. Akak Feeza
13. Ameer Sofazr (sorry meols rasa heshe ni membosankan )

Meols harap Akak Feeza bakalan tersenggol next week ikut jejak langkah Fara Hazel yach!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:28 AM | Show all posts
Lorra2411 replied at 14-10-2019 08:22 AM
meolss perati Hisyam Hamid ni macam hafal je almost semua lagu kat GV malam tadi

ya2 betol3 i pon nampak
dia ni singaporean kan?


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:29 AM | Show all posts
wordlife replied at 14-10-2019 08:16 AM
Udah2 la ckp GV kali ni tak best tak beraura mcm Zamani last year, heshe last year masuk pon atas ku ...

betol3
ok ape semua tara biasa2 ja
kang bagi aura2 tp hauk tetaplah diselamatkan

kali ni nampak semua ade peluang
baru 1st week masing2 belum panas


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:29 AM | Show all posts
akubest replied at 14-10-2019 07:23 AM
wahhh akhirnyaaa GV mingu pertama yasss....

atok jatt - super solid performance walopon puluh2 ta ...

jatt masih nyanyi, di club eureka mason
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:30 AM | Show all posts
perserta pompuan semua hauk..yg laki mmg nampak ada fight sikit..jatt, sham, roy, naqiu..dan tak disangka hady..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:30 AM | Show all posts
wordlife replied at 14-10-2019 08:16 AM
Udah2 la ckp GV kali ni tak best tak beraura mcm Zamani last year, heshe last year masuk pon atas ku ...

akhirnye ade gak yg sependapat nagn aku..x suke nk banding2 kan ngan msm lps..enjoy je la..
aku sorang je ke yg rase naqiu tu best..jd minat ok..lain bebeno suarenye...


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kienot replied at 14-10-2019 08:30 AM
akhirnye ade gak yg sependapat nagn aku..x suke nk banding2 kan ngan msm lps..enjoy je la..
aku s ...

Sebelum ni nurtizens bising ckp xnk Diva dan Legend masuk so bila lineup kali ni Asteruk bagi pon bising lagi. Pahami konsep dan tujuan GV diadakan baru sembang pasal Aura bagai aiyoo geli teman dengor ayat tu hahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:35 AM | Show all posts
gold_teeth replied at 14-10-2019 08:11 AM
Bluetooth sham visa ni xpnah upload pn pic wife n anak kan dalam if. dia keja mcm offshore departmen ...

dia buat rope access
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 14-10-2019 12:03 AM
Ye betul pasal MA tu punya idea tapi kan lebih manis kalau dia tambah maklumat tu masa dia jawab ...

tula. ak mcm trpikir dorg ni wat gimik ke or marah btol ni.hahahaha.sian bell.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ada yg dpt lagu sendiri
Ada yg dpt lagu penyanyi lain?
Maaf la sebelum ni tak layan sgt GV.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:43 AM | Show all posts
ovina replied at 14-10-2019 08:22 AM
kan...i pun terfikir yang sama

uolss setuju part yang Kak Yan Gomen tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:44 AM | Show all posts
haruslah replied at 14-10-2019 08:28 AM
ya2 betol3 i pon nampak
dia ni singaporean kan?

yup, heolss singaporean. nampak heolss pun mcm enjoy je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.245009s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list