Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36885
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Korg....ape status abg sham charming tu? Msh beristeri atau mr.D? Ade ank ke? Hahahaha....tercrush terok kt tony stark msia tu hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 14-10-2019 12:26 AM
lagu ni pon sedap. underrated lagu ni....

Selain 3 lagu ballad sheols yg femes
Ada lagu joget siapa dia die yg best
Btl ke tajuk ni?

Lirik lbh kurg gini :

Bnyk jenis sang buaya
Mencari2 mangsa
Nak tau siapa dia
Dia di dpn mata
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka hardy mirza ada iras airel peterporn badboy gitew

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tengok sidang media keputusan GV6 tadi. Btw, Tok Ram puji Wann okayy sebab boleh adapt dgn new music arrangement lagu Bosannova tadi dlm masa satu dua hari. Pada mulanya Wann nak nyanyi lagu tu ikut style Saloma tapi Tok Ram reject & change the music arrangement quite last minute gak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:18 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 14-10-2019 01:13 AM
Selain 3 lagu ballad sheols yg femes
Ada lagu joget siapa dia die yg best
Btl ke tajuk ni?

joget siapa dia


suka semualagu wann... meneran tu style dia..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
cyclops_psycho replied at 14-10-2019 01:13 AM
Baru lepas tengok sidang media keputusan GV6 tadi. Btw, Tok Ram puji Wann okayy sebab boleh adapt dg ...

Oh yeke


Btw video pengenalan sblm wann nyanyi tu
Xsangka wany hasrita tau lagu darah muda yg wann pnh cover
Igt plk die lirik tu
Bgs2


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 14-10-2019 01:18 AM
joget siapa dia



Kan
Unik
I tau lagu dia yg femes je
Klu ikut favor I prefer aku dlm teka teki dgn lagu joget siapa dia utk next week @ this week
Bossanova sdp tp bkn her original song


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
wann ni mcm semput je...tp cover ngan teran2 tu
kita tgk mggu depan mcm mana
btw aku suka roy
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 14-10-2019 01:13 AM
Muka hardy mirza ada iras airel peterporn badboy gitew

Die dh kawen ke
How old is he

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:22 AM | Show all posts
cyclops_psycho replied at 14-10-2019 01:13 AM
Baru lepas tengok sidang media keputusan GV6 tadi. Btw, Tok Ram puji Wann okayy sebab boleh adapt dg ...

owhh. patutla meols rasa wann nyanyi macam style saloma tapi saloma tertelan biji durian . rupenye memang dia niat nak ikut style saloma.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
fahmein replied at 13-10-2019 11:51 PM
lagu cinta tersimpul rapi dihaukkan oleh fara hazel sampai tersenggol ya

diberitakan fara hezel selamat bertunang.. aritu katanya bercinta dgn eri putra baju melayu breastfeed, arini bertunang dgn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Intanmahsuri replied at 14-10-2019 12:31 AM
Tak ada yang nak komen Ella jadi juri jemputan ke.. Komen tak boleh pakai.. Ekekekek

uolls backlogs lah umah lama tu. dh ramai duk menceceh kehaukan ella as juri
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:29 AM | Show all posts
tgk dari persembahan sebab apa wann no 3 dia nyanyi relex aja walau pun meneran macam jatt dan hadimirza takde muka stress .style dia mmg macam tu. aritu thg show dia nyanyi lagu aku dlam teka teki sebji macam dulu. tgk norhila amin ,nur fatima mazlela fiza nyanyi stress muka berkerut bagai.juri tengok dan dengar
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 14-10-2019 01:12 AM
Uols first time tgk gv ke? Welcome to the club.

Boleh cari channel budiey kat youtube, lps GV b ...

Oo... Alaa x tgk kt youtube budiey. Nnt la iols tgk ye. Lupe la....jgn la maree
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 14-10-2019 01:22 AM
Die dh kawen ke
How old is he

Dah kawen umur 39th
Anak blm ada kot
2018 kena tangkap kes dadah kt sgpore lps tu heols bw grab huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 14-10-2019 01:41 AM
Dah kawen umur 39th
Anak blm ada kot
2018 kena tangkap kes dadah kt sgpore lps tu heols bw gra ...

Kes dadah?
Lorrr

Makna kata this season die lh yg represent artis kantoi mendadih


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 13-10-2019 11:56 PM
Itula kesian kt host dua org tu sound mcmtu.. klu sound nabil tu xpela selayaknya lah.

Sound kat mana? X tgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 13-10-2019 11:57 PM
Yg penting saka tokvida ada dlm tubuh tikos bendang

Sape tikos bendang tu? Awat cheq blur ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 14-10-2019 12:09 AM
Ni bagi sesapa yang menonton menerusi platform  youtube mungkin perasan insiden ni.

YouTube yg mana? Konsert punya or yg lepas konsert?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Intanmahsuri replied at 14-10-2019 12:31 AM
Tak ada yang nak komen Ella jadi juri jemputan ke.. Komen tak boleh pakai.. Ekekekek

Betol2... Bako darah wey tgk dia bagi Komen. Selayaknye kene hencapan onion army..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.170949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list