Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36881
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 12:01 AM | Show all posts
Tazabar nak tunggu persembahan WANN..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 13-10-2019 11:54 PM
Michael Ang tadi sound Bell Ngasri maklumat pada skrip. Bell baca skrip pada kad yang bertulis MA se ...

Apa kes ni chuols? MA tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cap_ayam at 14-10-2019 12:07 AM
umbut replied at 13-10-2019 11:56 PM
Betullah tu. Gv ni idea mike.. X wat homework


Ye betul pasal MA tu punya idea tapi kan lebih manis kalau dia tambah maklumat tu masa dia jawab soalan Bell, bukan terus marah dan berlaku perang mulut. Tapi knowing MA yang tegas kan.. hmm ajelah ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fahmein replied at 13-10-2019 11:59 PM
jat 84%
hady n wan 74%

Dimanakah Abg Roy? List kan chuols ranking utk hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fahmein replied at 13-10-2019 11:59 PM
jat 84%
hady n wan 74%

Mesti kak El bg markah tinggi kat kak Wann
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
agaknya mmg asterok saja bg tema CARMA tu kot sbb tau peserta this year mcm mostly ramai yg hauk so bg la lagu makanan lg.. tp kalo hauk gak tatau la selayaknya la dipersilakan out..

tp kira rugi la satu minggu kalo cmtu.. hmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
rumah baru dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramainya peminat hardy tu..tp sori x berkenan langsung huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 14-10-2019 12:04 AM
agaknya mmg asterok saja bg tema CARMA tu kot sbb tau peserta this year mcm mostly ramai yg hauk so  ...

Byk lagi yg wow...yg hauk gak d ambik
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Meouls tetap rengsa dengan suara sembelit kakwan. Sembelit level x berak 2 minggu yach. Teran2 manja acceptable la. Ella lentok bagi markah penuh kat member ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk wann kena bahan..suka lagu raktnaku n of coz abg sham visa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 14-10-2019 12:02 AM
Apa kes ni chuols? MA tu sapa?

Ni bagi sesapa yang menonton menerusi platform  youtube mungkin perasan insiden ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
FanCT replied at 14-10-2019 12:06 AM
Byk lagi yg wow...yg hauk gak d ambik

Dah 6 season uol bnyk mna je lg retis sendu yg tgal n drpd 50 lbh pnynyi yg g audition mngkin 13 ni yg tbaik.. iol ok je dgn peserta2 kali ni mmg rmai yg sendu bru kna dgn konsep michael ang tu.. iol x suke klu ada level2 aishah, liza hanim tu masuk, mcm dah lari konsep
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 13-10-2019 10:54 PM
Michael Ang tadi sound Bell Ngasri maklumat pada skrip. Bell baca skrip pada kad yang bertulis MA se ...

Actually host pompuan tu pun kena sound dgn michael ang sbb nk betul kan bell tp still salah.. Tidakkah mereka tahu konsep GV ialah idea michael ang helloooo.. 1 lg td meols rengsa host 2 org tu xjwb salam MA.. Apooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la kata bu hetty..msa muda wan teran rsanya x seteruk teran mlm ni..mlm ni cam hover teran sebab wan cm nkbgtau dia masih mampoo teran  cam dulu wlaupn dah lama tak muncul kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iol suke suara wan n iol dah biasa dgr suara dia mmg mcmtu dia nynyi so layak je dia dpt no 3... dulu2 dia mmg sgt sexy nynyi lak suara ala2 18sx.. x sabar nk dgr dia nynyi lgu lamunan hati tu.. sedap lgu tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 14-10-2019 12:03 AM
Ye betul pasal MA tu punya idea tapi kan lebih manis kalau dia tambah maklumat tu masa dia jawab ...

MA tgh period lee tew
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
GV ni idea MA dgn dsv bukan ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 12:26 AM | Show all posts



lagu ni pon sedap. underrated lagu ni....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:30 AM | Show all posts
Aku terkesima kejap dgn markah Wann.........

nyanyi mcm kucing mengawan pon mampu dlm70++
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082800s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list