Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
44145
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 11:06 AM | Show all posts
lasagna replied at 14-10-2019 10:57 AM
hardy mirza sporean uols.. ok laa kalau uols tak kenai sgt, tp ada jer lagu dia dolu2 slu masuk ms ...

ooo..
alang2 nam amik sporean masuk gv, amik je la alip aziz sayang..sayang..sayang...
hahah...
feeza tu ada dekat2 dgn rupa fiza elite kan..


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:06 AM | Show all posts
gold_teeth replied at 14-10-2019 09:11 AM
Bluetooth sham visa ni xpnah upload pn pic wife n anak kan dalam if. dia keja mcm offshore departmen ...

he is abseiler babe...tgk ari tu dalam capsule GV6.



abseiler -  a  person  who  descends  down  a  nearly  vertical  face  by  using  a  doubled  rope  that  is  wrapped  around  the  body  and  attached  to  some  high  point

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:08 AM | Show all posts
nak tengok sham visa sajork
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:10 AM | Show all posts
pak cik kool kelihatan leteh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:15 AM | Show all posts
tak penah suka wann dari dulu

suara dia, siksa mendengar. kalo suara dari album okla sikit

overall macm sembelit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:19 AM | Show all posts
espri6006 replied at 14-10-2019 11:56 AM
Iols ok je dengan Wann, zaman skolah dulu memang dah follow sampai album nostalgia Vol 3. Album pert ...

zaman meols mmg tak de karaoks...live band jer..
so lagu sheols - Darah Muda, Biarlah daku pergi dgn joget siapa dia mmg sentiasa dlm list.


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:20 AM | Show all posts
#teamhardy! sedap sungguh heols nyanyi! Harap ke final!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 14-10-2019 09:38 AM
yup betul..kenapa wann tak pilih bawa lagu ni?
best juga lagu tu..


Faradhiya da bawak masa GV2 katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:26 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 14-10-2019 12:22 PM
Faradhiya da bawak masa GV2 katanya

ooo..so konsep GV ni klu lagu dah pernah masuk GV, terus masuk arkib la?

Wann, sila pilih lagu darah Muda atau Biarlah Daku Pergi.



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:28 AM | Show all posts
boleh tak lepas ni wann bawa lagu Azharina atau Dayang..
sbb dorg nye pesen sama ala2 sembelit...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:28 AM | Show all posts
ha 2nd week pon yg mana ada lagu popular bawak balik lagu masing2. yg dpt lagu org lain tu maknanya mmg takde lagu sendiri yg popular
kena buat 2 weeks pengenalan sebab ramai sangattttt yg tak kenal peserta gv kali ni.. aduiii...
yg kertu cm iols kenal je semua... semua sing along lagi mlm td ! looking fwd for next week...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:29 AM | Show all posts
multinicky replied at 14-10-2019 07:07 AM
ok la malam smlm meols rs hady mirza plg best..surprisingly suara sheols so soothing n sedap.. so me ...

yang tak pernah dengar lagu angkasa...
semalam hady bawa lagu angkasa lagu itu dia composed sendiri based on cerita dia sendiri...
ni lagu dalam album dia...i suka music dia..



semalam tengok instagram hadymirza ramai fan dia da start bangun dari kuburan...mereka start tag dia kat ig story termasuk para celebrities singapura semua kasi perangsang...

harap kalau dia terus mara hady boleh bawak lagu ni...best sangat..




Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:31 AM | Show all posts
aduh meols tgh layan radio...lagu Tina Turner - The Best.

Korang rasa ada sesapa yg korg nak tengok perform lagu ni tak??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ramainya yg tengok rupa ye..
sham tu nyanyi biasa2 je...sedap lagi suara amer pada aku...hehehe
tp mmg dia gud looking la dlm umur mcm ni
aku ttp #teamroy #teamjatt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
samax replied at 14-10-2019 10:02 AM
fancam sham stark semalam. sedap pulak dengar penyanyi iringan ramai-ramai tu

Wow!!!  ptt la sampai buk hetty nangis n ella tergedik2 mcm bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 14-10-2019 11:06 AM
ooo..
alang2 nam amik sporean masuk gv, amik je la alip aziz sayang..sayang..sayang...
hahah...
...

Iras iras missfake pun ada sikit rasa nya... especially gambar lama...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:36 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 14-10-2019 12:31 PM
ramainya yg tengok rupa ye..
sham tu nyanyi biasa2 je...sedap lagi suara amer pada aku...hehehe
tp ...

meols layan juga GV yg lepas...
Tp bukan la diehardfans gitu..

Tp apa2 pun..yg membuatkan meols mcm nak stay dgn GV sbb PENAJA dia bukan produk kecantikan timbang kilo.
#farmfresh


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols lupa nak hilite something utk konsert semalam........

Padan muka jihan kena bahan dgn babil. Muka sheols sentap habis smlm disamakan dgn binatang.

Apa rase sedap x , jihan?

Aritu keluar statement, kalau xmelawak sebut pakai bodyshaming kami nak melawak psl apa lg?

Xpikir dh kan org lain punya sentap bila kena bahan.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Wann akn disimpan smpi dkt2 akhir konsert kot utk rating,  walau nyanyi mcm dah sampai sakaratulmaut nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:39 AM | Show all posts
suka persembahan Naqiu malam tadi..menangkap jiwa lagu episod Cinta...suara makin serak2 basah versi sedap..atuk Roy ngan atuk Jatt mmg tak dapat disangkal...suara telan kaset dari dulu sampai skrang...NurFatimah ngan Nurshiela pada aku tu paling best untuk penyanyi wanita...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089488s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list