Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38617
View
2021
Reply

[Edisi Berontak Dalam Rentak] Rumah GV6 Version 2. Tema Konsert Kedua Lagu Cari Makan.

 Close [Copy link]

Author: Rhyno       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
iols dengar sedap je suara roy smlm.tp apsal ntah ranking heols bawah2. adakah telinga iols kero
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:38 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 14-10-2019 02:13 AM
Selain 3 lagu ballad sheols yg femes
Ada lagu joget siapa dia die yg best
Btl ke tajuk ni?

yup betul..kenapa wann tak pilih bawa lagu ni?
best juga lagu tu..


dia dia oh sudah datang
cuba teka siapa dia
tak kelip mata memandang
bikin hati jatuh cinta...




Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:39 AM | Show all posts

lagu joget ni dia kurang meneran..so sedap suara dia..tak seksa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:39 AM | Show all posts
espri6006 replied at 14-10-2019 06:56 AM
Artis jemputan hanya perlu komen dari segi persembahan je uol...motif uol tak tau..skrg dah GV6. S ...

Lol...tak perasan sebenarnya. Maybe saya tak suka cara dia komen. Macam semua ok. Kalau semua okay, baik jangan buang duit bayar juri jemputan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:39 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 14-10-2019 02:21 AM
Kan
Unik
I tau lagu dia yg femes je

babe...lagu aku dalam teka teki tu iols minat giler..tak silap lagu sheols dlm filem jaket biru.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 14-10-2019 10:32 AM
sbb ameer nyanyi x best semalam..harap dia boleh nyanyi macam biasa2 dia nyanyi sebelum ni..penyan ...

Ameer nyanyi boleh tahan tapi standard funfair or roadshow urtv/hai yg retis ramai2 naik bas jumpa peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:41 AM | Show all posts
mongoose_kidz replied at 14-10-2019 02:21 AM
wann ni mcm semput je...tp cover ngan teran2 tu
kita tgk mggu depan mcm mana
btw aku suka roy

iols kali ni nak #teamRoy...

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 14-10-2019 10:37 AM
iols dengar sedap je suara roy smlm.tp apsal ntah ranking heols bawah2. adakah telinga iols kero {:1 ...

Mungkin sebab typical "roy" performance. Sebijik macam performance ratnaku yg lain kat youtube.Goyang2 ditempat yang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:42 AM | Show all posts
Harap Astro tak jemput Datuk Yusuf Haslam sbg juri kali ni

Pilih la juri yg boleh beri komen & markah yg sesuai

Harap TT @wordlife boleh buka thread poll siapa artis yang sesuai dipilih jadi juri pertandingan tak kisah lah BS, GV atau competition lain

At least tv station nampak hasil poll tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:47 AM | Show all posts
iouls suka wann. mendesahhh tu kan identiti dia.
etikoskos ni tak tau style dia cemane. bagi dia, acik ni kenapa nyanyi gersang? kahkahkah.
cuma boleh kah dia pastikan lagu orang lain dia maintankan identiti mendesah dia?
di sini lah kitaouls nak tgk kehebatan dia. gicheeeewwwww.  
apa pun, jgn hilang identiti. tu jadik klonnn namenye dekk non.

yg braavo lavakuto first concert bagi ioulsssss :
1) Wann
2) Acik Roy
3) Naqiu
4) kool
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:48 AM | Show all posts
dh ade rumah baru.. iols #teamhady,jatt&roy.. hehee. mazleela tu skali pandang mcm kak yan gomen pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 13-10-2019 11:56 PM
Betullah tu. Gv ni idea mike.. X wat homework

I baru tau yg GV ni idea mike... Wow.. hebat juga idea mike ni.. i mmg suka artis2 sendu yg dulu zaman kegemilangan mereka pernah di puja2 peminat2 beraksi kembali...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:54 AM | Show all posts
azimodin replied at 14-10-2019 10:40 AM
Ameer nyanyi boleh tahan tapi standard funfair or roadshow urtv/hai yg retis ramai2 naik bas jumpa ...

maybe tak biasa lagi nyanyi sorang2..selalunya kan ada band nya sekali..wahh bekap kemain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 14-10-2019 12:00 AM
Sendu sgt nok... skg zmn utube org dah x cari bakat mcmtu. Diorg ptut fkir konsep lain... astro  ...

Dr dulu sampai skrg i mmg xdpt nak.layan mentor ni... Aura peserta mcm, hauk jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:56 AM | Show all posts
Iols ok je dengan Wann, zaman skolah dulu memang dah follow sampai album nostalgia Vol 3. Album pertama tahun1988 ..iols tingkatan 3, masa tu suka sangat lagu cinta sementara dan selalu nyanyi kat skolah (bukan nyyi karoks..tapi nyanyi gitu2 je) zaman tu xde lagi karok2. Tapi nyanyian dia semalam betul2 teruk..dengar angin je tapi dengar kat sinar.fm tadi oke je percakapan dia. Harapp dia boleh baiki cara nyanyian dia ...sbb memang suka dengan dia dari dulu. Meneran ok tapi jangan jangan keluar angin byk sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:57 AM | Show all posts
kucingitam replied at 14-10-2019 10:05 AM
jatt
ohsem sgt, rileks je dia nyanyi seriuslah mcm dia buat konsert jer hah...i mmg tunggu2 dia pun ...

hardy mirza sporean uols.. ok laa kalau uols tak kenai sgt, tp ada jer lagu dia dolu2 slu masuk msia. iols lagi haru mlm smlm, dok pikir sape lahh Feeza ittew, smp arini ni tak leh tangkap penyanyi msia ni smp arini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
katak hijau replied at 14-10-2019 12:06 AM
Ramainya peminat hardy tu..tp sori x berkenan langsung huhuhuhu

I pun x minat.. hahaha.. tapi komen tokram bgtau hebat.. i x tau dr segi muzik.. tapi di telinga i, biasa2 jer pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
FanCT replied at 14-10-2019 12:06 AM
Byk lagi yg wow...yg hauk gak d ambik

Yg wow tu masih byk show kot.. yg hauk jer free nak join
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 14-10-2019 12:08 AM
Teruk wann kena bahan..suka lagu raktnaku n of coz abg sham visa

Wan bawa lagu apa? I x tengok habis mlm tadi.. dh tertido... Nanti nak cari dlm.utube
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:02 AM | Show all posts
babyorange replied at 14-10-2019 08:35 AM
Ooyeke. Belek ig xde plak nmpk gamba family dia. Skrg ni die dah x keje offshore lg ke? Atau amek  ...

selalu yg keje offshore ni on contract basis..
kot heols nyer contract dh habis..
so skrg tolak contract sementara sbb GV.
Habis GV6 nnt, heols pi naik offshore balik la tu..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.013981s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list