Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56085
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetek kakpam ni jatuh. Tk malu ke die post pic seksi baju purple tu. Dok ulang tayang kat story.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 06:37 PM
Rayyan marah mak dia ckp melayu siap tolak tgn kakpam yg tgh merakam sbb dia igt dia ngan mak dia en ...

Die mmg biarkn rayyan kurang ajar. Pernah tgk kt story dorg naik train pastu rayyan pointed org oku ke ape tah. Kakpam gigih story benda tu kelakar. Wtf.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
No strong woman will tell people she is strong....ni kepam perasan bertingkat2....sit down and think what are your contributions? Gambar tunjuk tek gedabak kau yg kau panggil hot mama...that is thrash ok. Thrash.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk video Rayyan sebut tt baby.. Kepam ni.. Mmg bukan setakat jadi isteri saja gagal.. Jadi mak pun gagal.. Mengajar bukan2 pada anak. Dia ni patut bagi penampar kat kepala bg wayar2 yg tak betul tu jadi elok balik.

Tok mid, ang mmg gagal betul sebagai bapa bila tgk anak2 ang loser
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-10-2019 12:02 PM
Mencemar duli with kepam style!

Hahahahaha gif uols ni adezzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheolss dah private acc balik. Nanti hapdate sini  uolsss. Iols memang taknak follow she ni, malas buat fake acc. Kalau kawan2 I tengok I follow  pompuan trashy ni pakai personal acc, I malu laa. I pun taknak jadi penyumbang 30.6k followers dia. Sanggup I tak follow, dengar korang cerca kat sini je kihkihh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 11:42 PM
Masalahnya dah bertahun tak kurus2

Tu iols kata dia ni buat photoshoot je kat gym
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 09:34 PM
Speechless tgk kakpam gelak jer rayyan citer dia slap the baby who licked his toys. Baby tu anak dgn ...

Rayyan day jumpa adik dia ke? Bukan masa lahir rayyan kat sini? Baru berapa bulan budak tu, dah pandai lick2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
menyirapnya aku baca rayyan busuk tu slap adik dia (baby elmy)
HOI KEPAM BABI SIAL BANGSAT LAHANAT KAU
SEMOGA KAU KENE HIV STD
kalo aku jd elmy, aku slap balik anak2 kepam lg 2 ekor tu smpi jd pekak
aku harap kepam kene balasan azab dunia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepams ajar isteri halau suami dari rumahh.... Kalau curang....
Isteri tak pulak nak lihat diri sendiri dulu sebelum halau suami....
Sesattt sungguh ajaran kepams....bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Maaf i nubis kubis. Boleh tak sesape bg pencerahan sikit sape kakkepam ni n whylahhh dia sgt2 dibenci ummah porom nak taw sgt pleaseee
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 11:47 PM
iols mula2 takmau sgt menyampah ngan rayyan sbb dia budak lg tp bila nampak cam spoiled brat..iols ...

Samalah sentimen kita! Malas nak hencap lebih2 budak 5 taun kan tapi yg ni eeiii nyampah pulak tgk. Setakat keluar masuk butik & mencekik kat restoran dah perasan british. Sama naik jer dgn mak kepam dia. Prince george yg dah tentu2 pewaris takhta england pun tak perasan feeling entitled mcm dia nih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
check in air bnb lil crib kepammmm....semakin hari semakin rosak baby godzilla tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 03:54 PM
Dorg 4 beradik chuols. Yg laki ni paling muda. Kakpam 2nd tp selalu org igt dia sulung sbb ahkak s ...

Yup ingat kan iza tu bongsu pastu so baddahhh sulung hehe kepam pulak middle child
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 14-10-2019 12:43 AM
Wow anak perempuan budder. Dengan kasut terkeluar jari, dgn baju mcm erkkk taktau nak komen apa dah. ...

ootd matchy2 punya psl...huhu sandal avaaa tu dh kecik..sure xsempat melenjan dah besar kaki dia...mak suka beli bykkkkkkk ni lah kesudahannya...fail!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
pucuk-kelompang replied at 13-10-2019 10:59 PM
Hahahahaha gif uols ni adezzz

Kepam selalu bejalan mcm tu tp slow motion haha

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 14-10-2019 12:51 AM
I tak sempat tengok la video rayyan tu. maybe dah habis 24 jam eh?

xsampat jgk..ai xtgk ig dia lps condo cecah 100level...kang kalau takde tempat lak nk menghencap...ni dh naik new condo baru tgk blk ig kepammm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 14-10-2019 12:11 AM
check in air bnb lil crib kepammmm....semakin hari semakin rosak baby godzilla tu..

Haiii cuols!

Kat kl ke bole check in air bnb lawa sikit.. kat london & paris sheols tak mampu sebab simpan duit utk makan restaurant hari2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 14-10-2019 08:21 AM
Haiii cuols!

Kat kl ke bole check in air bnb lawa sikit.. kat london & paris sheols tak mampu  ...

kl yachhh...xmampu nk jadi landenerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:27 PM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

Auchh direct kene.. Tp kakaknye bebal.. Blh phm ke kakaknye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list