Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56082
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 05:29 PM
Adik pun dah rimas sakit mata tgk bubis bercerai terlepas kandang

Kita yg tgk pun rimas apatah lg family dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:31 PM
Ouchhhh

Panas tak kepam? Ahahaha..

Burrnnnnn!


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 13-10-2019 06:29 PM
Rajin g gym buat work out..

Dia nak show off nanti bila dah kurus kat acik2 porumer

Masalahnya dah bertahun tak kurus2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg komen pasal rayyangezila tadi.. terusla meols gi tgk ig kepam dan dgn gegehnya meols cuba fahami anak dia sembang apa. Budak tu sembang merapu kan accent dia mcm mak dia seko je boleh faham. Kite2 ni yg tgk boleh klu nak paham, tp kena dgr betul2.. rayengezila ni br 5 thn tp mmg kurang ajar ye.. main tepuk tampar pukul2.. elok tanggankan aje bdk macam ni kasi ajar sikit. Biasa dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 13-10-2019 06:57 PM
kann, kecik2 da mcm rude..perangai mak bawak ke anak, perasan british...
iols dengar usop speakin ...

iols mula2 takmau sgt menyampah ngan rayyan sbb dia budak lg tp bila nampak cam spoiled brat..iols kenottt bila dgr mak dia ckp melayu dia marah sbb dia engliah kononnya, nak makan makanan melayu buat muka jijik. Mmg sedikit sebanyak iols menyampah..hahaha. Kesian ko rayan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-10-2019 07:23 PM
Dik oi, chuols tu asal Lanchang.
L-A-N-C-H-A-N-G
Baru kat landen berapa bulan terus lupa asal us ...

Hahaha, lanchang tak urban!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Check-in as hot mama..
230790786_ebea49ad.gif
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sajebosan replied at 13-10-2019 08:10 PM
Wah direct gituh

Ni kiasan direct adik dia bg sbb kakpam slowpoke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-10-2019 08:21 PM
Ouchhhh panas!!! Iols br tau kepam ada adik lelaki.. akak you si kepam memang cheap product dari k ...

Dorg 4 beradik chuols. Yg laki ni paling muda. Kakpam 2nd tp selalu org igt dia sulung sbb ahkak sulung sheols nampak lg remaja dari sheols. Rengsa sheols
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-10-2019 08:21 PM
Sisthur tumpang lalu, nape dia suke tayang bontot petak dia eh

Dia perasan body dia cam kim k
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Edit sampai kepala sama besar ngan ketet pulak dah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 13-10-2019 08:40 PM
budder oi, kau suka sumbat badan dalam benda size S kau sorang je la buat. Jangan la anak pun nak  ...

Kasut tu iols agak dia dah beli lama tp tak sempat nak pakaikan sbb sheols sejenis suka beli byk2 brg sampai tak nyempat nak pakai. Ni bg pakai je la at least sekali supaya tak rasa membazir
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 13-10-2019 11:47 PM
Sape yg komen pasal rayyangezila tadi.. terusla meols gi tgk ig kepam dan dgn gegehnya meols cuba fa ...

Haipss, berani chuols ckp rayan rayan accent merapu, dia british accent tau
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow anak perempuan budder. Dengan kasut terkeluar jari, dgn baju mcm erkkk taktau nak komen apa dah. Fail! Hahahaha.
0CD87140-6ED2-48CC-BC28-51FC8E79C7D3.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 14-10-2019 12:30 AM
Haipss, berani chuols ckp rayan rayan accent merapu, dia british accent tau

I tak sempat tengok la video rayyan tu. maybe dah habis 24 jam eh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rayyan kenapa berjalan dan berlari mcm
Giant eh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 13-10-2019 09:25 PM
Ketiak lebam and muka badan pun edit, smokin hot mama celah mananya??? Eeee seumur hidup iols tak  ...

Geli dgn lipatan ketiak dia yucks
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Celah kangkang tu gelap sbb lighting or mmg Celah dia tu hitam?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 13-10-2019 10:38 PM
Hahahaaa.. Kendur.. Melendut...
Berhentilah pakai dress yg tunjuk dada tu.
Dress camni hanya se ...

Setuju....... Melendut oii. Cheq sebagai pompuan tgk gini pon tepuk dahi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

hotnyaaaaaa...meleleh air liur tgk rsa nk jilat gula2 background blakang. prop kt dpn sila ke tepi. loya tgk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105417s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list