Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
55750
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Hihihi
Perasan nya dia ni.. jual lah diri tu kak oiii murah... murah...  esok lusa dah sakit dah takde kerja dah xde duit.. zeroo... baru ada akal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:00 PM | Show all posts
berseleraknya bilik hotel kepam...xmalu ke dgn bf baru
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sweetchic82 at 13-10-2019 09:06 PM
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..


Angkat bakul sikit...self proclaim nih nak termuntah I..dengan add on keti hitam..HOT Mama my foot..jauh bebatu nak compare with Kim K...incomparable
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Ketiak lebam and muka badan pun edit, smokin hot mama celah mananya??? Eeee seumur hidup iols tak pernah la jumpa manusia puji diri sendiri sampai mcm ni sekali!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Speechless tgk kakpam gelak jer rayyan citer dia slap the baby who licked his toys. Baby tu anak dgn mak tiri la kan? Mcm kakpam sengaja sengih buat muka menganjeng. Esok2 nnt rayyan slap u pulak kepam then baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-10-2019 07:23 PM
Dik oi, chuols tu asal Lanchang.
L-A-N-C-H-A-N-G
Baru kat landen berapa bulan terus lupa asal us ...

1% dna afghan jgn lupa uolls
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:45 PM | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 09:34 PM
Speechless tgk kakpam gelak jer rayyan citer dia slap the baby who licked his toys. Baby tu anak dgn ...

kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

panjang umur kita nanti dapatla tengok tered anak kakpam bila heols cecah umor 18 nnti. skarang underage tak mau buli ah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Sbb kepam la iolls gigih sental celah bedah keti bagi bersih..takut jd mcm dia.. Sbb kepam punya boobs yg sentiasa perang saudara la.. Iolls gigih cari serum.. Tq kepam sbb ingatkan aku tak jadi mcm ang walaupun aku ada 90% dark side gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
X habis2 bangga anak dia tinggilah konon lebih saiz 10tahun.hello..kalau harap gene kepam harus katek mcm dia. Gene ex laki yg dia jijiks tu buat si rayyan tu tinggi. Tah2 x muat 10years sbb gemok. Asik sumbat anak makan je. Nanti dh besar jd mcm maknya gemok mcm tong!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 08:25 PM
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..

Hahahaaa.. Kendur.. Melendut...
Berhentilah pakai dress yg tunjuk dada tu.
Dress camni hanya sesuai untuk orang yg slim & slender macam Scha atau Marion..
Pakailah seperti classy women. Jangan pakai seperti wanita murahan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-10-2019 11:23 AM
Dik oi, chuols tu asal Lanchang.
L-A-N-C-H-A-N-G
Baru kat landen berapa bulan terus lupa asal us ...

Lanchang pahang tempat gajah berkubang tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:48 PM | Show all posts
queen pakai seksi tetek melimpah tu rasa selamat ke keluar rumah?
tak takut ke lelaki2 jahat pandang pastu buat benda tak senonoh kat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut tua kulit wrinkles tapi tak takut dosa and mati ye kakkentut?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak masuk rumah sis kepam.

Awat la edit kepala kuncup nak sama besaq dgn tek dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgok muka James tu scary. Mcm pedo. Serius. Anyone else dpt vibe cm i x..
Cm someone yg ade sexual assault charges.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 13-10-2019 11:04 PM
I tgok muka James tu scary. Mcm pedo. Serius. Anyone else dpt vibe cm i x..
Cm someone yg ade sexua ...

True macam mugshot pun ade the pic ..he gives off psycho/stalker/sex offender vibes maybe because i watch too much of the Netflix series You..huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetchic82 replied at 13-10-2019 11:06 PM
True macam mugshot pun ade the pic ..he gives off psycho/stalker/sex offender vibes maybe because  ...

Kan.. Ade sllu tgok pedo punye accusers muka ala2 nie. Scary wehhhh. Kak pam x rase scary ke. Dah la uk rmaai pedophile.. Xtkut ke klo die punye aim si anak tu. Aku plak yg seram
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 13-10-2019 07:41 PM
rimas i tgok kasut anak budder si ava tu smaller than her feet. terkeluar2 jari2 kaki


Mesti kasut mahal tu bukan brand cikai2 (wpun nampak macam kasut rm10 kat shopee jek). tu yang jari anak dah terkeluar dr kasut pon paksa jugak pakai.. maklumlah ada branddd.. harus lenjan selagi boleh mcm baju merah rizman ruzaini baddah.. mana boleh prelove wpun dah xmuat
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 13-10-2019 05:23 PM
Try tgk kat rumah lama page 94 or 95 camtu rasanya ada lagi pic mr bean tu.

Rumah lama tu iols tak khatam lg..terus jump to page 94-96 nak tgk james. Dpt tgk dah, thanks chuols!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 13-10-2019 05:13 PM
Tahniyahhh thread bontot cempedak masuk thread terpanas

mana x panas sejak flat fasa 13 laku keras..ramai dok tunggu nak sambar flat 14 tingkat pulak..kalah nak beli RIbae rizalman
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079761s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list