Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
55751
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencemar duli with kepam style!

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:27 PM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

Wah direct gituh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 13-10-2019 06:29 PM
Rajin g gym buat work out..

Dia nak show off nanti bila dah kurus kat acik2 porumer

Who dat sistur?

Oops, TERmasuk juga dalam thread Kepam ni padahal nak silent treatment kan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la dia ni..pempuan yg bijak Akan sedar being sexy bukannya through pakaian yg menggarfu Mata..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 13-10-2019 09:23 AM
Try tgk kat rumah lama page 94 or 95 camtu rasanya ada lagi pic mr bean tu.

Ada hahaha iols tak delete pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 09:27 AM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

Ouchhhh panas!!! Iols br tau kepam ada adik lelaki.. akak you si kepam memang cheap product dari kompeni tokmid
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sisthur tumpang lalu, nape dia suke tayang bontot petak dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 13-10-2019 06:29 PM
Rajin g gym buat work out..

Dia nak show off nanti bila dah kurus kat acik2 porumer

Dulu iols antara pembuka thread dia.errr dulu kurus dr skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip merapu tetiba interview anak ko suruh cerita pasal tsunami??? Tebiat ke? Nak tunjuk la anak dia pandai ehh..kesian kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sistursssss porem...you have? Ahahahaha...HOT MAMA katanya..
574D7D6A-8438-49BF-81C4-1D7703F6FF8E.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 13-10-2019 05:02 PM
Kejap pakai gas helium kejap pakai hidrogen kejap tiup pakai mulut bau belacan gitewww

Tu la.. Adoiiii.. Kesian tgk boobs diaa.. Kepam pi buat boobs job pls
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in! Kakpam sila makan hati!
tenor.gif

Tq TT
giphy (1).gif
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-10-2019 08:23 PM
Dulu iols antara pembuka thread dia.errr dulu kurus dr skrg

Ye betul ! Pegi gym pump segala lemak berkilo2 jadik membesar bagai johan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 13-10-2019 08:17 PM
Kesian la dia ni..pempuan yg bijak Akan sedar being sexy bukannya through pakaian yg menggarfu Mata. ...

Byk vocab baru kat benang kepamtuts kehkehkehhhhhh pakaian yg menggarfu mata
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin ditunjuk rayyan kepam tu, makin terserlah kebiadapan budak tu.. Hahaha nasib la ko kepam baru brp bulan dh boleh nampak hasil didikan (or not) kepam. Clearly the lifestyle mmg x betul, broken family, no home, no school, wild life. Ni lah jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes wild life. Budak kecik akan absorb je perbuatan org sekeliling dia ... action speaks louder than words
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
rosieproject replied at 13-10-2019 07:41 PM
rimas i tgok kasut anak budder si ava tu smaller than her feet. terkeluar2 jari2 kaki

budder oi, kau suka sumbat badan dalam benda size S kau sorang je la buat. Jangan la anak pun nak main sumbat2 pakai Kasut kecik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la rayyan tu, development dia surrounding dia. What on earth dia biarkan anak dia macam tu. Not to forget biarkan anak-anak dekat kl. i dont like to talk about others children but i cant help with this rayyan. Kesian dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I've wasted about 5 minutes of my time watching Rayyan's videos on kepam punya ig story.

From what i can gather, ganas jugak Rayyan ni sebab pukul adik dia yang baby tu sebab adik dia lick his toys like a candy katanya. Kepam tak reprimand him at all bila Rayyan cerita dia pukul adik dia

Apa punya mak la si kepam ni. I yang tak ada anak pun boleh ada common sense untuk tegur anak sedara or my close friends punya anak kalau perangai tak semegah. Ni mak sendiri tak reti nak tegur anak perangai kurang hajar dengan orang. Maknya dengan muka bangga sibuk record video anak dia speaking london dengan British accentnya, without realising that she have exposed perangai buruk anak dia on social media for eveyone to see

Memang bodoh bebal, bangang abadi yang tak boleh di ajar la kepam ni.
Tak sangka wujud orang sebodoh ni dalam dunia

Pi mampus lah kepam mereput dekat Europe sana. Semoga kena STD or HIV or kena langgar lori sampah so that pindah batu dua cepat sikit. Since hidup pun tak ada arah tuju baik menghabiskan beras je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg amik gmba dia tayang kopek tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081378s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list