Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56086
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:10 PM
Wahhh Zasssssss kamu hebat buat thread baru. Me loikeeee very much...

Catwalk m ...

Hamboiii pepp, chuols punya baju catwalk nak celen kakpam ke tu? Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak leh blah dia feeling dia British Got Talent ke hapa dok nyanyi lagu tengah hujan tuh semlm? Balik balik lagu Halo tu ko nyanyi...Padan la makin hujan semalam. Menggelitis nya lahai ko kan! Ingat sedap la suara tu?

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoo..iols tak sempat lagi nak khatam rumah sebelum ni dah ada rumah baru eh. Mananya gamba james ceo 4 companies tu nak tgk plis pwetty plissss.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 04:43 PM
Dgr part rayyan marah kakpam pun bunyi kurang ajar sgt

Hey! Dont say that, u r English pas ...

Yeah I saw that last night. Kurang ajar budak tu eh bawah didikan maknya. Kalau anak I, dah kena pelempang dah buat mcm tu. kepam upload gak IG story tu...comel kan anak dia katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 13-10-2019 05:15 PM
Hamboiii pepp, chuols punya baju catwalk nak celen kakpam ke tu? Huhuhu

Bagi chan la bebeh, nak bgtau kepam zaman 50s pun orang baju classy looking....bukan trashy ahaahaha she should take note yachh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:16 PM
Aiyoo..iols tak sempat lagi nak khatam rumah sebelum ni dah ada rumah baru eh. Mananya gamba james c ...

Try tgk kat rumah lama page 94 or 95 camtu rasanya ada lagi pic mr bean tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 13-10-2019 05:13 PM
Tahniyahhh thread bontot cempedak masuk thread terpanas

Mesti tak tido malam kepam nak celebrate her climbing up the charts porem Ahahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:18 PM
Yeah I saw that last night. Kurang ajar budak tu eh bawah didikan maknya. Kalau anak I, dah kena p ...

Kakpam bangga la dpt lahirkan anak cute, urban pulak tu. Speaking English andddheennnn andddheeeennn accent british lagi (tp i tak dgr celah mana ada accent, bunyi accent belacan jer)
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

BEACF6E6-925F-4082-912C-F5119C945717.png

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iols check in
ayoh kepam, lets entertain acik2 porem dgn episod terbaru hanjeng
kami mahukan hiburan!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:10 PM
Wahhh Zasssssss kamu hebat buat thread baru. Me loikeeee very much...

Catwalk m ...

Kakpam mesti berangan dia cantik mcm ni bila pakai dress tp hakikatnya fashion hauk
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:27 PM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

Adik pun dah rimas sakit mata tgk bubis bercerai terlepas kandang
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 13-10-2019 05:27 PM
Adik pun dah hint, dont be too cheap sister

Ouchhhh

Panas tak kepam? Ahahaha..
1F2FB644-9BD9-499B-9C2C-4C43DDBC6A34.gif
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 05:28 PM
Kakpam mesti berangan dia cantik mcm ni bila pakai dress tp hakikatnya fashion hauk

Dia Kalau pakai dress cenggituhhh, dah jadi nangka busuk dengan teks melimpah ruah, baju hampir tetas yachhh..mana mungkin dia nak catwalk dengan kaki pigeon legs tu..ahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 05:26 PM
Kakpam bangga la dpt lahirkan anak cute, urban pulak tu. Speaking English andddheennnn andddheeeen ...

The only reason that her son can imitate cara brits cakap is because he was dragged all over the place kuar masuk kedai bags and restos, and public transports...as well as watching Brit TV je. Budak2 senang pick up je benda tu.

Tu tak brapa nak heran sangat la kan, kids. Tapi Yang KEPAM ni, aku dengar dia speaking English, tatau dia ni nk slang menda eh? Kejap feeling American. Kejap feeling Brit, kejap Malay english..ni lagi tahap perasan tak tentu hala..geli lah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
You should be worried kepam! Budak 5 tahun tak leh fit baju budak 10 tahun (UK size)...hes not growing normally nih....
ACE6A433-58E5-453F-8DE0-B182F1221F2D.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in dengan sarung bantal kuning
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa mem mokmok ni...habis lurah atas bawah reveal
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello uols



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 13-10-2019 05:24 PM
Mesti tak tido malam kepam nak celebrate her climbing up the charts porem Ahahahaha!

I sangat sangat bangga!!

Screenshot_2019-10-13-18-20-20-787_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089558s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list