Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
56083
View
1990
Reply

#hanjames masih mendonia di kota Landen Part 14

 Close [Copy link]

Author: Zasss777    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 26-10-2019 06:03 PM

10AAF973-3A36-42B1-B57C-34DF564BC621.png

Hi chuolsss. Miss me?

Walaupun ada permintaan kat rumah sebelum ni untuk bagi silent treatment kat maskot kita kak kepam/kak tut/kepamtut/hanjames, tapi iols rasa ramai jugak yg resah gelisah bila takde tempat berteduh kan? Maka marilah kita sambung membina flat pprt landen tingkat ke-14 yachhh.

Sedikit recap rumah sebelum ni...

1-

(Sorry terpaksa delete pic babyJem dgn sarung bantal kuning bunga bunga yg famous itewww)

Introducing kepams latest bae, James, which she just met this September (pun dah boleh berbaby baby baelove bagai!). CEO 4 big companies di kota landen. Katanyerrr! They celebrated kepams birthday kat China Tang together walaupun masa kejadian takde live feed or any igstory on the date (Kepam bangga babyJem bayar their dinner 300 pound sebab selama ni dia yg selalu kena bayar kalau keluar dating dgn jejans). Yg ada cuma koleksi photoshoot from hapeap.

1596B8A0-6F92-4451-9184-B4568392E03F.png
1596B8A0-6F92-4451-9184-B4568392E03F.png

And more photos from the burfday gurl...

1081FAFD-391C-4A7C-B3C9-B6E12A00239D.png
1081FAFD-391C-4A7C-B3C9-B6E12A00239D.png

2- Kepam kembali ke gym buat kali ke entah.

F57436F9-B24E-4C5A-8D2B-9F9870708D13.png

3- Kepam melakukan beberapa siri mengondem bamBedul dan bamBu melalui luahan hati di igstory setelah babyJem muncul dlm hidupnya, umpama pepatah habis manis sepah dibuang.

4- Sehingga ke penghujung rumah 13, bayang babyJem tak kelihatan lagi samada keluar makan, keluar bersiar-siar bersama kepam etc. Yang ada cuma screenshot wassap bunga bunga cinta antara mereka berdua yg mana level english babyJem sangatlah Pudu English. Adakah babyJem telah berlari pecut meninggalkan kepam dan angan angannya untuk menjadi taitai di kota landen? Atau betulkah wujud hubungan cinta antara mereka berdua? Atau hanya harapan seorang kepam keatas tinder datenya? Sama sama kita saksikan kesudahannya di rumah Ke-14 ini.




Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
never failed to make me laughh
.thanks kepams
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Checking in
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally berjaya I tgk muka hanjames. Thanks TT
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pehal dia ni dgn teks begitu. I bila dah berusia tgk gambar lama mesti malu sendiri..fikir  tergamaknya ioilss pakai begitu.. Ni ko tua tua baru nak menayang. Duh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!!!



Thx TT buat b&b baru utk kakpam. I tau ramai yg suarakan nak mute kan kakpam, tp i masuk nak cerca kakpam tak potong kuku rayyan ke hah? Gmbr rayyan bagi thumbs up nmpk tajam nau kuku ibu jari budak tu. Also, as predicted rayyan is kepam mini me, annoying bila dia marah mak kepam dia ckp melayu. Ure brit! katanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah.. Dah kondo ke 14..fuhhh.. Aku tak habis baca lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 13-10-2019 04:29 PM
Check in!!!



Org lupa asal usul camtu la. Brit la sangattttt!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tgk boobs kepam.. Kejap bengkak kejap kecup...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 13-10-2019 04:33 PM
Org lupa asal usul camtu la. Brit la sangattttt!

Dgr part rayyan marah kakpam pun bunyi kurang ajar sgt

Hey! Dont say that, u r English pastu ape tah lg bebel ckp tak bunyi english langsung. Then he sort of tepis the phone or something. Rayyan, u tu lahir kat malaysia, kecik2 lagi dah tak sedar diri. Syabas kepam ajar anak jadi spoiled brat
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:44 PM | Show all posts
hehehe, mmg susah nak silent treatmentkan kepam...dia da jadi penghibur tetap porom..
maskot pun ye

sentiasa mengungguli carta porom
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Konpiden dia kan tunjuk belakang gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar2 separuh bogel dia mcm ni dah normal... berleluasa dlm alam maya.

Akak queen K xde pic2 lebih daring lagi ke di sisi bae bae to show off....  or menipu mcm biasa?
Akak kan suka menipu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai baju gini nak bagi signal apa kat lelaki ha.
Org lain ada gak dari bertudung ke free hair. Tp xde la pakai mcm ni sekali.
Part dada tu mcm terlebih baking soda neh
Go go girl...kalu x dpt tangkap jantan biasa better kak pams gemok kan diri lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 13-10-2019 04:35 PM
Sedih tgk boobs kepam.. Kejap bengkak kejap kecup...


Kejap pakai gas helium kejap pakai hidrogen kejap tiup pakai mulut bau belacan gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah saya Salah sorang yg nak bagi silent treatment


Tapi ku tak mampuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu...tak tengok cermin ka dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
edit tahap apa tu?? muka lagi kecik from her boobs
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh Zasssssss kamu hebat buat thread baru. Me loikeeee very much...

Catwalk masuk rumah baru yachhh ...
B5E62984-1F71-4797-B774-42C439592C05.gif
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniyahhh thread bontot cempedak masuk thread terpanas

Screenshot_2019-10-13-17-12-23-523_com.brave.browser.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131154s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list