Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5997
View
106
Reply

Edisi Bijak Pandai : Najwa Latiff dapat MASTER

[Copy link]

Author: acikhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ni baru boleh jd contoh... tak ada kalut nak berlaki. gosip jantan sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:27 PM | Show all posts
sifu_sifulan replied at 13-10-2019 02:32 PM
Mesti kena sambung PhD nanti tu I reserve my congrats

congrats tuk Master dulu nati dah grad PhD congrats lagi skali
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-10-2019 01:49 PM
Jadik lecturer sajork Najwa. Jangan masuk sekolah. Jangaaaaaaan.

Kannnn.. nyosa nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah wawa..iols hari tu plan nak sambung master ..urus sana sini..lastnya pi kuliah sehari je..mcm tak larat tgk kerja yg diberi.Kesimpulannya azam kena kuat klu nk sambung belajar ni, lgi klu bidang kerja kita tu tk bgi apa klu ada master..huhhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:33 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 13-10-2019 03:03 PM
I pun suke lagu2 najwa walaupun i antara yg kecam die masa baru2 nk up especially lagu cinta mukab ...

ada. lagu KLIA.... last iols layan lagu Aku dia sedey namatey.... smpai skrg iols masih layan lagu carta hati, kosong, kau pergi jua, adaMu, i love you, sahabat, untuk dia......
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Congratulations najwa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
wow.. tahniah. penyanyi educated gini la kite nak.. senyap buat master... bkn mcm retis tak hbis uia tp dok bwk nama uia ke mana2...

tu blum lg retis yg canang dabel degree bagai haha
buat senyap2 sudah... n termasuk yg phd beli timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yokot replied at 13-10-2019 03:33 PM
Tahniah wawa..iols hari tu plan nak sambung master ..urus sana sini..lastnya pi kuliah seha ...

iols nak ambik pro cert je pun kdg2 malas..
tmbh2 dah berusia... nak rehat kejenya

tp klau dah pencen esok nak mkn apa huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni usia baru 24 tapi dah dapat master. Tahniah dek. Pasni boleh join GV7 pulak yach. Nur Fatima Gv6 pun ada master juga.
Iols dulu 23 baru abis degree. Biasalah engineering kena 4 tahun kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ambik master dkt u ape?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah nyanyi la, focus kat kerjaya lecturer tu dan jd komposer...
Bila jd penyanyi mcm2 org kecam, soh mekap sekati la, ubah penampilan la, gemuk la...baik duk blakang tabir je...komposer pun kalau cipta lagu yg wow masyukkkk jgk tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suke.suara dia..lembut..lagu pon best...
Tahniah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
FY08 replied at 13-10-2019 03:52 PM
Dia ambik master dkt u ape?

kalau xsilap um
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dik Wawa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah wawa dpt grad master..kalu x peminat nnt 20 thn kendian pun mmpu ratib 10A jahhh..tu pun da bangga sgt tu..heuheu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 13-10-2019 01:59 PM
zman skrg tesl confirm ke jdi guru? kalo confirm jdi guru xdenye dia amek master dia jdi cikgu da
...

My bff amik degree tesl..and sheols dah kwen..baru2 ni pergi iv utk guru gov,ingatkan lepas rupanya tak..keutamaan diberi pd bakal guru yg bujang2..so sheol just mengajar dekat skolah swasta dan home tutor sana sini tp masyukk la sheoll..utk home tutor sajork almost 3k ++ dpt..belom lg gaji as teacher dekat skolah swasta..cuma penat sikitlah..nasib baik laki dia kje sendri so boleh lakinya take care ank mse sheols pegi tutor rumah org
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 13-10-2019 03:33 PM
ada. lagu KLIA.... last iols layan lagu Aku dia sedey namatey.... smpai skrg iols masih layan lagu ...

Lagu Jauh uols layan tak?
Yang tu pun sedeh. Sob sob
Tp yg KLIA memang cam kureng sikit kan..tp layan gak la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 13-10-2019 02:04 PM
bkn ke sheolss ngajar kat unitar.. rezeki sheolss dpt jd lecterur..

Hokeh la if gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dik wawa..walaupun masa di awal kemunculan dulu iols salah sorang haters yg rengsa dgn lagu mukabuku sheols,tapi iols suka tengok dik wa yg clean xde gosip senyap2 belajar buat hal sendiri je.artis berilmu macam ni lah yg boleh dibuat role model bbnu skrg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list