Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3345
View
64
Reply

[Tempatan] 79,000 netizen mengundi di poll Astro Awani mengecam belanjawan Pee H

[Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 13-10-2019 01:49 PM
alahai
dah kantoi wanita umno
malu malu nak mengaku plak

Bila pulak aku jadi wanita UMNO bro? Menghina kemampuan akal aku utk berfikirkan dan direndah2 dgn jadi penjilat ahli politik mcm ang Knights
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:52 PM | Show all posts

Std la bro, minyak naik, barang pun akan naik.
bahkan klu lepas ni, minyak turun pun, kebykan barang akan tetap sama
Kecuali barang2 yang diaorg nak clear stock.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 13-10-2019 12:36 PM
wang dah dijolikan kerajaan terdahulu

PH kencing berdiri...knights kencing berlari.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:36 PM | Show all posts
lantak la ape nak jadik

jadik lar negare nak telontang ko nak telungkop

janji den dapek bonuih 5 ratuih

-waghih bin minang
N11 pej tanah rombaw
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 13-10-2019 03:12 PM
PH kencing berdiri...knights kencing berlari.

Ini win..haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:33 PM | Show all posts
Skuau replied at 13-10-2019 03:12 PM
PH kencing berdiri...knights kencing berlari.

Sedara @Knights ni bukan takan kencing berlari.
Berak terbang dah ni tahap bebal nye.
X yah dok explain kt die pape sbb mmg x reti bahasa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 13-10-2019 01:16 PM
Aku pilih PH masa pru14 bukan utk ratib sana sini "SEMUA SALAH KERAJAAN TERDAHULU" hanattt.. Aku p ...

Harap PRU akan dtg jgn terpedaya lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hampeh sebab xde manfaat utk i pun

Miskin marhaen je yg dpt benda2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Poll kat Cari pun Pee H kalah...poll astro awani pun Pee H jahanam.   Mmg #sepenggal
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
arnauld replied at 13-10-2019 12:20 PM
Dkt channel news Asia tadi permohonan masuk Malaysia Dari hongkong dah nailk Dari 100 ke 500 sebulan ...

Orang hongkong tak reti cakap mandarin sis
Depa guna kantonis lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
@clarizsa mcmla ipoh dgn penang tapi bila dia push, dia push for mandarin juga...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
arnauld replied at 13-10-2019 06:32 PM
@clarizsa mcmla ipoh dgn penang tapi bila dia push, dia push for mandarin juga...

Push apa tu

I x faham
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 13-10-2019 01:16 PM
Aku pilih PH masa pru14 bukan utk ratib sana sini "SEMUA SALAH KERAJAAN TERDAHULU" hanattt.. Aku p ...

Hakak bersamamu dek.....mmg sepenggal la deme ni....tapi hakak nak vote sape pas ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 13-10-2019 06:54 PM
Hakak bersamamu dek.....mmg sepenggal la deme ni....tapi hakak nak vote sape pas ni?

Pilih pas pulak kot tapi kalau tok mat hassan calon PM.. Opkos balik kepada BN
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bn or ph sama je..golongan m40 selalu diketepikan...cukai byr byk tapi manfaat hampir nil..gol b40 ada gak dpt bantuan..yg gol 20 teratas lagilah best..m40 mcm kami ni dpt apa...klu pilihanraya akan dtg ada parti ygprihatin nasib m40 ni baru gi undi.....undi parti yg sedia ada ni..dua2 x blh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita perhati jer sambil korek hidung....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 14-10-2019 07:30 AM
Knights replied at 13-10-2019 12:36 PM
wang dah dijolikan kerajaan terdahulu


itu je sibonggok mcm ko mampu cakap.
yg lain dah lari masuk gua.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 13-10-2019 03:36 PM
lantak la ape nak jadik

jadik lar negare nak telontang ko nak telungkop

tak kesah lah bonus samurai ke,  bonus panda ke. yang pasti rm 50 sekarang hanya dpt beli tissu jamban satu troli.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 13-10-2019 12:36 PM
wang dah dijolikan kerajaan terdahulu

bila si bodoh berkata2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:09 AM | Show all posts
Kesedaran memang susah nak dibentuk

bercakap sahaja tak beri kesan

lepas dah rasa sendiri basah dikencing dan terbau hancing,
baharulah tangan2 yang memangkah PH mula terbangun dari tidur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.905396s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list