Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
700
View
41
Reply

[Pelbagai] Lets TALK stalker

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-10-2019 06:50 PM | Show all posts
sifu_sifulan replied at 13-10-2019 12:41 PM
Haha dulu2 pernah la stalk orang tapi online je...buat sakit hati je tengok orang dah move on kita b ...

Haah. Masih merisik khabar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 06:58 PM | Show all posts
misssakura replied at 13-10-2019 02:35 PM
mod mesti lawa sbb tu ade stalker... iols x pernah ade stalker tp iols yg jadi stalker.

Lawa tiada, manis ada kan pipi gebu...bak balik 3 gambo curi tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 13-10-2019 01:02 PM
Tq mod sbb bag tacang.. Minta2 habis bulan ni naik level lagi. Ahahahaa

Harap2 mod bagi kacang jugak kat aku. Jenuh la nak naik oiii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2019 06:39 PM | Show all posts
Pamelaloba replied at 15-10-2019 05:31 PM
Harap2 mod bagi kacang jugak kat aku. Jenuh la nak naik oiii

Nah...tak perlu spam spam...https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1

Jawab ni dapat 100 kredit...kupas baris ke baris sajak mudah tu...


Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 15-10-2019 06:31 PM
Harap2 mod bagi kacang jugak kat aku. Jenuh la nak naik oiii

Hahaha.. Cuba buka thread yg ada info..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
My stalker was in fb ..why I call him a stalker coz he will be.someone else ncikname and those nicknames is a girl....but he is a boy ...

Who do u think u are that I can't even kmow ...huuh I do my guess wiith my true instinct...
Alwaz my instinct will tell me the truth ...

Finally I decided to close that fb account even though it sounds like hey juz becoz of this stalker?

What to do but I know this is best for me to clear. those damn stuff...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita saya agak seram, tak pernah saya percaya pasal stalker ni sampai lah dulu time study ada sorang student ni laptop dia kena virus dia hantar ke kawan saya untuk baiki,

Kawan saya tiba2 call bagitahu penuh dalam laptop mamat ni punya hidden gallery, picture dan video saya dari kelas sampai ke asrama, dia tanya lelaki ni bf saya ka, ingat kawan saya bergurau sekali dia play video, saya dengar dari fon, memang sah suara saya,

Kawan saya tolong delete semua items yang ada kena mengena dengan saya dia bagitau mamat tu sebab virus dah makan apa semua, nasib baik mamat tu bebal, masa dekat class kawan saya replay video dia scroll hidden gallery laptop mamat tu dekat saya, murung saya, tak habis fikir dia dapat dari mana,

Sejak tu saya tak pernah jalan sorang2, mesti ada kawan teman, kalau malam nak makan kirim dgn member lelaki, takdan nak keluar asrama, ape khabar mamat psiko tu sekarang agaknya, nasib baik dulu bukan zaman viral, bersyukur sangat.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
seronok jadi stalker
memang bagi semangat ler..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:53 PM | Show all posts
iols suka stalk org2 berjaya. Even senior ke junior. Nak bg motivasi kat diri sendiri juga. Sebb iols ni bukan jenis bdk pandai tapi kira rajin la. Tengok org2 berjaya ni boleh bg kita smgt  berusaha lebih berjaya.

Tak tahu la benda ni iri hati ke apa, sebb iols rasa iri hati yg positive kot. Sebb iols tak da la buruk2 kan diorg. Suka ja tgk org lain berjaya dan boleh bagi motivasi kat diri sendiri.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 03:28 PM | Show all posts
stalker is scary actually as they can become obsessed towards u

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:00 PM | Show all posts
!!!Pengakuan!!!

I still stalk on my ex boyfriend.

dan lagi sedih...cek stalk jugak bini dia...

adakah cek sakit?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun pernah waktu I sekolah dulu. Sorang lelaki ini setiap hari kalau jumpa I , termenung dalam mata. Setiap hari pulak itu. Sampai menganggu mental dalam tau. Tanpa neglected dia buat. 4 tahun I masuk sekolah dekat Malaysia, 4 tahun itu jugak lah setiap hari tanpa berhenti stop pandang I.

Sampai harini, I still tertanya. Sebab dia telah membuatkan ku terjatuh cinta padanya. Kuikuikui.

It was love at first sight.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
stalk untuk cari ilham, bakar semangat, inspirasi..cari idea nak buat fashion baju..jamu mata..uuulalala gitu..hilang letih mata ngadap kerja ..jemu dah jamu mata jadi stalker...apa lagi masuk porum cari laaaa😄

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu gak la jd stalker yg berjaya ni. Sebab nak stalk sebab suke2 je. Yela takde keje kan, jdi kite stalk la puas2. Bila lama2 rase bosan plak. Selalunya mampu stalk crush je la dr jauh.

Kalau org lain yg stalk kite rasenya takde kot sbb sedar diri sendiri x hot mane pon utk di stalk.Rugi mase je memandangkan life sendiri agak membosankan gitew  .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:29 AM | Show all posts
zaman bbnu dulu rajin jugak ai online stalking, terima kasih kpd internet yg menyenangkan lg hobi keji ai itu nak kata obses tak jugak, lebih kpd kepochi sebenarnya. artis ke, org biasa ke... busy body nak tahu mcm mana rupa kehidupan dia org rasa adventurous pabila terjerumus ke dlm rabbit hole. kekadang terlalu mendalam stalking, terjumpa info atau gambar menarik yg dah takda kaitan langsung dgn 'target' kohkohkohh




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms zaman sekolah dulu kaka suka stalk sorg athlete ni, cam x caya aje kaka leh stalk dia ms dia gie school, training dan memcm lg, kaka stop stalk dia bila tetiba dia bg taw dia nk kawen kat semua org, murung kejap, semua gambar dia kt paper atau magazine tt time mmg kaka tolak tepi dan br ni terserempak kt shopping complex dia tegur kaka tp xdelah hati nk berbunga ke apa sbb memsg dah berkeluarga kan namun xleh lupa zaman kaka suka stalk tu

Ms kat uni plk kaka kena stalk dgn sorg senior, kaka taw dia suka kaka tp kaka x suka dia sbb dia jenis alim2 camtu walhal kaka plk jns aggressive dan bkn jns feminine dan yg penting tt time kaka mmg x berkenan kat dia. Dia stalk kaka tiap kali kaka ke kelas, gie training karate, gie mkn dan juga ke Jaya supermarket. Memula mmg kaka abaikan tp sbb dia suka amik gambar kaka curi2 so kaka mengadu kt abg, x silap lps dpt warning dr abg kaka dia stop stalk kaka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada stalker dulu, mula2 dia pandang dari jauh je. Tiba2 satu hari tu dia betul2 jalan kat belakang. Dahla masa tu i dgn dia je kat situ. Takdak orang lain. Dgn sepantas kilat ku berjalan meninggalkan dia. Hensem2 pun kalau creepy mcm tu mmg tidakla ku berkenan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:27 PM | Show all posts
Meols bukan stalker tegar pun. Setakat stalk ig amelia je belek2 gambar je, tekan like. Tu je. Keindahan ciptaan tuhan haruslah dihargai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kita biasa jd stalker either sbb kita admire seseorang or kita rasa dia adalah competitor..semua pasal orang tu kita nak tau..if admire then mulala cari apa saja yg membuatkan kita n orang tu nmpk serasi..hobi..favourites..zodiac..numerology..rupa sama..haha..if kita rasa orang tu competitor..kita akan stalk so dat kita tahu kat mana lebihnya kita dari dia..or kurangnya kita dari dia..stalk ex gf suami ke..stalk colleague ke..jiran ke..stalk dari wassapp membawa ke facebook..insta..twitter..baca2 komen..haha..then stress sendiri..but itulah kehidupan..penuh warna warni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada hamba Allah nie hari2x rajin kot tgk kita ni balik keja xtau la bila ms yg dia nampak, memang xkenal pn dia nie sbb xpernah lak dia tegur dan xtahu pn cmna rupa org tu.. Maklumlaa jln xtgk org.. Tunduk bawah jer, memang perangai cmtu.. Tahu2x hntr org merisik kt rumah, mcm xcaye jea mcm ehh biar betul dia nie. Ms tu dh bkwn dgn bks suami, xda la jodoh dgn dia..

Bila dh kawin lama gak la ada 1 hari tu bks suami tnya kenal x dia nie... kta xkenal la.. Dia tu laa yg dulu pernah merisik awk, terkejut sngt dengar.. Bks suami tahu pn sbb member keja dia cter, hamba Allah nie pn kerja sekali dgn diaorg tp lain department.. duduk dlm 1 bangunan yg sama bertahun2x pn xtahu dia tu pernah merisik kita nie adoi laa, walaupun leh kta sll bertembung kt parking ke dlm lift, lps dh tahu rs malu sngt bila jmpa hamba Allah tu.. ada la gak tnya yg mana 1 isteri dia, anak2x dia.. Bila nmpk mrs dia dlm hati mcm bisik dia ni tahu ke suami dia pernah merisik kita..   skrg dh merantau tinggal kenangan jea semua tu xda dh terserempak jmpa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list