Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6416
View
64
Reply

"Syurga Buatmu Risteena" - Sifat Risteena Dipuji Jaga Ibu Sakit

[Copy link]

Author: ameenarara    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemut x tolong haha mak sekali ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah dapat berbakti pada orang tua selagi masih hidup. Mmg doa2 dari org ramai amat kita perlu.
Situasi ristena sama dgn akak. Mak akak pun eksiden kena langgar peragut dari belakang masa jalan kaki ke bas stop. Kaki mak patah dekat tumit dengan keting.
Skrg ni dah 2 mggu akak jaga. Kena operate 23/10 ni (lama lagi). Bayangkan mak yg selalu aktif ke sana sini terbaring mcm tu je. Nak makan minum, g toilet semua org kena uruskan.
Akak pun kena jaga sekali adik yg tak sihat. Perangai dia back to masa dia kecik2
Sori lah tercerita pulak masalah akak.
Semoga mak ristena selamat operation dan dipermudahkan semua
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:59 AM | Show all posts
najib888 replied at 13-10-2019 11:41 AM
Jiran sebelah rumah kawan aku ni.. kalau betul ni Risteena yg stay kat Penang Golf Resort Bertam la. ...

laaa...stay sini ke? ingat depa ni dok kl

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kemut dapat syurga dunia dengan mr landen bussinessman elfman
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:10 PM | Show all posts
mamasaffiya replied at 13-10-2019 11:50 AM
Alhamdulillah dapat berbakti pada orang tua selagi masih hidup. Mmg doa2 dari org ramai amat kita pe ...

harap akak tabah dan diberi kesihatan juga utk menjaga ibu dan adik.


harap risteena pun tabah menjaga ibu dia.


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 13-10-2019 10:31 AM
Murni ny hati awak..doa sy segalanya dipermudahkan dan awk yg mnjaga org sakit pun kna jaga kesiha ...

Huwaaaa sedihnye baca citer awak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 13-10-2019 10:31 AM
Murni ny hati awak..doa sy segalanya dipermudahkan dan awk yg mnjaga org sakit pun kna jaga kesiha ...

awak potong bawang ke apa ni sebak nya rasa di dada


semoga arwah abah awak tenang dia sana
alfatihahhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adik dia si kemut jaga mak sekali tak? ke sibuk jaga boyfren je?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 13-10-2019 11:41 AM
Jiran sebelah rumah kawan aku ni.. kalau betul ni Risteena yg stay kat Penang Golf Resort Bertam la. ...

Rasanya betul la diaorg duduk kat golf resort. Tp pelik mana dtg duit depa ni.  Si ruhainees dgn dia ni hidup mewah. Cuti overseas saja.  Ristieena ni walau lay low tapi seksi nak mampus.  Tgk je ig dia yg pakai baju putih dia kata pakai driver kalau nak ke mana mana pastu pandai dia tutup ruang komen siap2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 13-10-2019 11:41 AM
Jiran sebelah rumah kawan aku ni.. kalau betul ni Risteena yg stay kat Penang Golf Resort Bertam la. ...

dia stay kat pgr..betul la tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cantik,berlakon pun x kayu kalau banding dengan adik dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ruhainies xjg mak ke? sibuk ke hulu ke hilir dgn pakwe gmaknya smpai nk jdg mak pon xsmpt.. giteww iolss speku..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak nya bile xfilter lainnya rupa.. abis ruhainis buatpe kalu risteena je jaga mak nya hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Peluang besar kalau dapat menjaga ibu bapa yg sakit....barakah hidup dek....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mnaa si kemut tu x jaga emak nya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 13-10-2019 09:53 AM
keistimewaan jaga ibu sakit ni bila org yg kita tak kenal pon mendoakan kebahagiaan untuk kita mcm n ...

Semoga dipermudahkan segala urusan adik ya... Akk xmerasa jaga arwah mak sakit, smpt tunggu smlm je kt hospital, sebab dok jauh.. Kluar wad brapa hari dh meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mamasaffiya replied at 13-10-2019 11:50 AM
Alhamdulillah dapat berbakti pada orang tua selagi masih hidup. Mmg doa2 dari org ramai amat kita pe ...

Akk pon doakan yg sama utk adik moga mak cpt sembuh mcm biasa....Insyaallah ganjaran pahala menunggu.. Sama jugak mak risteena beruntung ada ank yg menjaga..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 13-10-2019 10:25 AM
Kulit risteena ni dah flawless yer..tp dia mmg lg cantik dan way better berlakon dr adik diA
Nak tg ...

Kalau tgk kt tv,lau kamera close up,x flawless lagi..even ltk mekap tebal pun sama..tp better drpd mula2 dia involved dalam industry ler
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ptt pun seorg anak jaga emak..makpak jaga anak y ramai tp kalau anak tak dpt jaga makpak,mmg sesuatu sgt..

Tp netz pun jgn laa pandai2 ckp komfem masuk syurga..dah mcm tuhan pulak..abes tgk adik dia tu,masuk neraka laa sbb xde up psl duk jaga mak?memuji biar berpada2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 13-10-2019 10:31 AM
Murni ny hati awak..doa sy segalanya dipermudahkan dan awk yg mnjaga org sakit pun kna jaga kesiha ...

Alaaa... x psl2 lak tringat kt arwah abah... pun suka mkn megi... al fatihah utk arwah abah awk & arwah abah sy..

Bdw...cantik risteena ni..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091059s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list