Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1005
View
44
Reply

[KOREA] [OCN/Netflix] The Lies Within - Lee Minki, Lee Yoo Young

[Copy link]

Author: xyla73       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2019 09:30 AM | Show all posts |Read mode

Drama: Everyones Lies/ The Lies Within (English Title)
Hangul: 모두의 거짓말
Genre: political thriller
Network: OCN
Episodes: 16
Director: Lee Yoon Jung (Argon, Cheese in the Trap, Heart to Heart, Golden Time, Coffee Prince)
Writer: Jeon Young-Shin, Won Yoo-Jung
Release Date: October 12, 2019
Runtime: Sat. & Sun. 22:20 (following drama Strangers From Hell )
Production Company: Studio Dragon
OST:
Plot

This OCN thriller is about Kim Seo Hee (Lee Yoo Young), who becomes a National Assembly member in order to save her husband who disappeared after the mysterious death of her father, and detective Jo Tae Shik (Lee Min Ki), who refuses to leave a single murder unresolved.
Cast

Lee Min Ki as Jo Tae Sik
Lee Yoo Young as Kim Seo Hee
On Joo-Wan as Jin Young-min
Yun Jong-Seok as Jeon Ho-Kyu
Kim Si Eun as Kang Jin-Kyung
Lee Joon-Hyuk as Yoo Dae-Yong
Kim Jong-Soo as Kim Seung-Cheol
Seo Hyun-Woo as In Dong-Koo
Song Young-Chang as Hong Min-Kook
Jo Ryun as Baek In-Hye
Kim Hak-Sun as Kang Man-Soo
Moon Chang-Kil as Jung Young-Moon

source : soompi

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:37 AM | Show all posts
dah tgk epi 1..
citer2 crime OCN memang boleh kata semua best kecuali ada beberapa drama je yg iols x boleh masuk..

ni first time tgk Lee Minki bwk watak yg normal..dua drama dia sblm ni watak org xde perasaan je..

Lee Yoo Young dlm citer ni kena push jadi assemblywoman..ironinya drama dia sblm ni My Fellow Citizen dia jadi isteri assemblyman..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:41 AM | Show all posts
trailer panjang



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ganti stranger ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 13-10-2019 10:29 AM
Ganti stranger ke

Ye..ganti strangers from hell..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-10-2019 09:37 AM
dah tgk epi 1..
citer2 crime OCN memang boleh kata semua best kecuali ada beberapa drama je yg iols ...

tgk trailer drama ni nmpk mcm best....

pastu bg iols lee yoo young ni pandai je berlakon cuma lps drama tunnel, iols rs sume watak2 yg dia dpt x sesuai dgn dia..muka dia sesuai utk watak2 matang n serius...dlm ni mcm tu kot kn?

iols not in mood layan drama crime n berat...rs nk layan drama ringan2 je skrg...rs mcm otak tepu x leh nk terima..huhu..tanda2 awal mood merudum...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:09 PM | Show all posts
suka dengar suara Lee Min Ki ... cam lain dr hero lain ... dan .. iols suka sgt kat Lee Yoo Young .. something about dia yg buat iols tertarik .. mayb sbb mata dia cntek kot ... akan follow cite ni for the sake of the leads ... hhehehe

tak sure ada loveline ke x .. tp iols ship LEELEE couple hahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 13-10-2019 11:30 AM
tgk trailer drama ni nmpk mcm best....

pastu bg iols lee yoo young ni pandai je berlakon cuma l ...

So far ni je cerita baru yg kena dgn taste iols selain citer Camellia tu..yg lain tu tgk skjp lps tu letak tepi dulu sbb xde faktor penarik utk continue tgk..Vagabond tu iols x tahan tgk Suzy yg asyik nak control ayu je..x blh elak drpd compare dgn lakonan Kang Hanna dlm Designated Survivor sbb dua2 watak NIS agent..iols memang x pernah tgk abis drama yg Suzy berlakon..

X semua citer crime iols blh masuk..
Contohnya Watcher tu..pelakon best tapi jln cerita slow sgt utk crime drama..baru2 ni trylah sambung tgk tapi x blh masuk gak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shanew3stga1z replied at 13-10-2019 12:09 PM
suka dengar suara Lee Min Ki ... cam lain dr hero lain ... dan .. iols suka sgt kat Lee Yoo Young .. ...

Haah mata Lee Yoo Young ni cantik mcm light brown gitu kan..

Citer OCN jarang ada loveline..lagipun watak Lee Yoo Young ni hubby dia x pasti sama ada hidup atau mati..cuma jumpa tangan je..yg jadi hubby dia pun hot gak..Lee Jun Hyuk..tapi hubby dia mcm ada affair je dgn org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-10-2019 01:25 PM
So far ni je cerita baru yg kena dgn taste iols selain citer Camellia tu..yg lain tu tgk skjp lps  ...

tula...rs mcm x byk plak cerita ek..
aritu rs byk gile nk tgk...

vagabond iols x start lg..mood nk lyn cite camtu blum ada..memikirkan suzy lg la ilang mood..tp iols berjaya gak abihkan 2 cerita dia sblm ni..maybe faktor cerita la kot..

wat masa ni iols rs nk layan cammelia, extraordinary you dgn drama ji chang wook..drama ni pun rsnya nk masuk dlm list..tp tunggu byk epi dulu..

btw, drama ji chang wook sendu je..x ramai tgk nmpknya...uols x nk tgk?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 13-10-2019 01:58 PM
tula...rs mcm x byk plak cerita ek..
aritu rs byk gile nk tgk...


Vagabond bg iols just a pop corn action flick drama..byk plot holes..x blh pikir pasal logik kalau tgk citer gini..tgk just for fun bolehlah..tapi tulah masalahnya Suzy tu byk mengganggu pandangan mata iols..iols memang pantang tgk pelakon2 kayu ni..

Drama Ji Chang Wook iols baru tgk separuh..blm terpanggil nak sambung lagi..nanti2lah kalau ada mood..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:40 PM | Show all posts
xyla73 replied at 13-10-2019 01:35 PM
Haah mata Lee Yoo Young ni cantik mcm light brown gitu kan..

Citer OCN jarang ada loveline..lag ...

cm mix kan si Lee yoo young ni...


watak laki sheol cam cameo je .. xde dlm senarai plakon utama pn laki dia


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:41 PM | Show all posts
wima replied at 13-10-2019 01:58 PM
tula...rs mcm x byk plak cerita ek..
aritu rs byk gile nk tgk...

uols tak layan cite nokdu ngn extraordinary you ? best 2 cite ni ..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shanew3stga1z replied at 13-10-2019 02:40 PM
cm mix kan si Lee yoo young ni...



Haah cameo je..

Pilot episode best..xde rasa nak pause pun..uols dah tgk blm? Iols speku pompuan yg mati awal2 tu ada kaitan dgn laki sheols..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw Lee Yoo Young ni xpe ke bwk watak ni?
Bf dia kan mati accident..dlm citer ni ayah dia mati accident..
Dia pun pernah depress gak sblm ni kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-10-2019 02:55 PM
Btw Lee Yoo Young ni xpe ke bwk watak ni?
Bf dia kan mati accident..dlm citer ni ayah dia mati acci ...

Life must go on..dh 3 thun kim joo-hyuk xda..rsa dia start depress shooting cita ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
shanew3stga1z replied at 13-10-2019 02:41 PM
uols tak layan cite nokdu ngn extraordinary you ? best 2 cite ni ..

best ek uols...
mmg niat nk layan extraordinary you tu...suka lee jae wook tu...tp dia seken hero je kn...

nokdu plak, jln cerita mcm best jugak..suka hero n heroin tu tp masalahnya iols x minat drama saeguk..hihi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:16 PM | Show all posts
xyla73 replied at 13-10-2019 02:55 PM
Btw Lee Yoo Young ni xpe ke bwk watak ni?
Bf dia kan mati accident..dlm citer ni ayah dia mati acci ...

rasanya dia dah move on dah ..  sblm cite ni ada je blakon drama yg melibatkan kehilangan sumone .. dia oky je kot ..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:17 PM | Show all posts
wima replied at 13-10-2019 09:13 PM
best ek uols...
mmg niat nk layan extraordinary you tu...suka lee jae wook tu...tp dia seken hero ...

i hate lee jae wook dlm EY tu .. annoying tahap dewa watak dia . rasa nk ketuk kepala dia . ngn muka ego nak mati . menjadi la lakonan heols hahahah ..

ehh chuols .. iols pon x suka saeguk .. tp sbb iols suka ngn leads dia .. gigih jgk tgk .. then , i love it ! sbb cite dia klakoooo


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 01:44 PM | Show all posts
alamak..
confirm dah mati ke laki Seo Hee ni?
tapi terlalu awal nak berspeku apa2 sebab baru 2 episod..

best citer ni..pacing laju..vibe quite different drpd drama OCN lain sebab nmpk citer ni fokus pada satu kes je..
satu je iols x suka..polis pompuan hoobae pada Jo Tae Sik tu..
x sensitif..mulut puaka..selamba je speku Sang Hoon ada affair dgn pompuan lain depan Seo Hee..
padahal xde bukti pun..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087602s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list