Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17493
View
153
Reply

Edisi.. Tanye jerr (Sharnaaz n Nabila)

[Copy link]

Author: kaklimahcomot    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sjk thread lama closed, dah xde lagi porumers nk bekicau psl kak nab. Mcm boring plk kak nab dh x update ig. Kalau tak, asal kite bekicau d porum, dia akn jwb d ig. Jom la sambung. Rindu nk tgk Jebat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
aahlaaa.... mcm senyap je... suke bace hujah masing2... and jebat is so chomelll...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg pastinya, nanaih makin ensem. Jd icon link jam DW lg. Dan ttibe kak nab pun follow ig DW.. Dlm hati msh ada syg ke tu.. Kiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:37 AM | Show all posts
TT boleh tulis tajuk part 2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorang 1 kelorga tetiba nak disassociate dari socmed.... hehee.. ada apa ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 13-10-2019 09:37 AM
TT boleh tulis tajuk part 2

Kite bkk tajuk baru je leh kan? Bnde mudah.. Tak yah susah.. Kiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dulu
Xda bahan panas
Nati bahan panas ada kita gosip le... Bella n nanas nk bg uols berehat dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb porem diam kak nab pun dah x dak apa nak justify nak tgk mak nanaih tgk ig azad jasmin... Segak mak nanaih ni... Org berilmu..

Ekceli ayat miss lemak look at u look at us tu nanaih mau bg kat depa... Beza mcm langit ngn bumi famili nanaih vs famili jane jenab
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 13-10-2019 01:49 AM
Dorang 1 kelorga tetiba nak disassociate dari socmed.... hehee.. ada apa ke

Xbising kat socmed pun hingaq gak kat meletup. Nampak beria nau nak tgk kaka menjanda sekali lg.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 13-10-2019 10:43 AM
Xbising kat socmed pun hingaq gak kat meletup. Nampak beria nau nak tgk kaka menjanda sekali lg.

Tu.. Kak nab dh pos pic Jebat kt IGS.. Pantas kak nab memolo porem.. Kih3
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
benang lama dh totop, elok la ade benang baru.. haussssssss
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu next info mahkamah... baru kita berkicau..
Tak pun apa2 royanan dr sskjp baru kita kritik hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 13-10-2019 09:35 AM
Yg pastinya, nanaih makin ensem. Jd icon link jam DW lg. Dan ttibe kak nab pun follow ig DW.. Dlm ha ...

kan, mmg sungguh2 dia transform jadi hensem mcm zaman dgn shilalat dulu

masa kawin pun tak hensem mcm skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanaz maintain imej mau kak nab nyesal balik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanaih dah kuruih jd hilang truih imej Jebat wehhh... Tp lani dia dok work out nak bg badan berketoi2 mcm jebat balik kot...for new action movie kan dia habaq kat igs aritu....

Tp aku suka nanaih versi kuruih mcm lani... Nampak bersih jaa mukaa...nampak muda pun ya....kalau jalan dgn kak nab mmg harus kak nab jegil biji mata tgk aweks dok usha laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn biasa2 thread @Boomibulat sampai closed kena bukak baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 13-10-2019 06:00 PM
Nanaih dah kuruih jd hilang truih imej Jebat wehhh... Tp lani dia dok work out nak bg badan berketoi ...

Skrg ni pun.. Pantang dia post gambar. Komen yg kluar.. Ensem je. Yg dari seberang pun sama naik.. Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20191013_211609_com.instagram.android.jpg Screenshot_20191013_211613_com.instagram.android.jpg Screenshot_20191013_211621_com.instagram.android.jpg

Nanas punya ig.. Nanas nie mcm felling plop.. Kak nab relaxz ajor
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 13-10-2019 10:42 AM
Sbb porem diam kak nab pun dah x dak apa nak justify  nak tgk mak nanaih tgk ig azad jasmin...  ...

meolls cari takdak pun chuolls..tingin nak tengok mak sanaz
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 13-10-2019 10:43 AM
Xbising kat socmed pun hingaq gak kat meletup. Nampak beria nau nak tgk kaka menjanda sekali lg.

overnyer yg kat meletop tu
x padan dgn status adik, anak dara & hajahx2
patut be professional la
dasar batu api
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.297058s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list