Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1084
View
29
Reply

Aku Mimpi Tampar Teresa Kok

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 03:26 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 14-10-2019 03:25 PM
Dia pakai Macam ala2 blouse gitu tapi tak nampak sangat la sebab ada speech desk.

ko tampar dia tu masa dia lepas delivery speech or sebelum?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 14-10-2019 03:29 PM
mrkhairulazman replied at 14-10-2019 02:47 PM
hahaha, confirm teresa suruh lawyer dia saman kau...


Tu la...lepas aku tampar dia, aku terus pergi assembly balik dgn buat muka Tak tahu sambil rasa puas gitu...beberapa org Kat Atas pentas Macam terkejut

Tapi muka Teresa Kok tersenyum bodoh je...aku x Rasa dia nak saman.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 14-10-2019 03:26 PM
ko tampar dia tu masa dia lepas delivery speech or sebelum?

Tengah delivering a speech at that time..Kat speech desk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:40 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 14-10-2019 03:32 PM
Tengah delivering a speech at that time..Kat speech desk.

tengah khalayak ko tampar dia..gila berani.dah tu apa respon dia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 14-10-2019 03:40 PM
tengah khalayak ko tampar dia..gila berani.dah tu apa respon dia?

Dia senyum bodoh je...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:47 PM | Show all posts

kalo dalam movie Daddy's Home, si Brad tumbuk muka si Dusty tangan Brad yg sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:32 PM | Show all posts
nasib baik ko tak mimpi teresa kok jadi terer suck cock..kalu tak kena mandi wajib la nak semayang subuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:54 PM | Show all posts
kelakar gila cita ni, tak seram langsung.

marah betul ko kat dia, sampai bawak dlm mimpi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 11:06 PM | Show all posts
Lim Guan Eng dengan bapak dia dengan budak yang menjeri kat konvo UM tu patut masuk sekali , patut kena libas terus ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaaaaa.......
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066468s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list