Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1001
View
29
Reply

Aku Mimpi Tampar Teresa Kok

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku mimpi semalam aku Kat perhimpunan di sebuah Sekolah.

Teresa Kok ni jadi cikgu Kat Sekolah tu, tengah bagi ucapan.

Aku bengang dengan dia jadi aku Naik pentas kemudian, tampar muka Teresa Kok.

Korang Rasa apa maksud mimpi aku tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tampar je? X patut. Patutnya ko libas dgn pdg samurai
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:39 AM | Show all posts
tanda dia pjg umur lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 13-10-2019 09:39 AM
tanda dia pjg umur lg

Bila bangun tido memang Rasa puas hati sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanda teresa berkokok akan sentiasa menghantui hang

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 13-10-2019 09:25 AM
tampar je? X patut. Patutnya ko libas dgn pdg samurai

Ganas sangat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampar je? Kenapa tak pijak pijak sampai kemek sekali?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
camne ko leh termimpi dia ni..
ko admire dia ke...smpai teringat2..
so dah tau lah taste ko yg camne...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 13-10-2019 10:15 AM
camne ko leh termimpi dia ni..
ko admire dia ke...smpai teringat2..
so dah tau lah taste ko yg cam ...

Sebab dia dtg Sg Besar kot aritu...aku memang dah lama berbulu dengan dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:10 PM | Show all posts
so dalam mimpi muka si teres tu muda ke tua? dalam berita semedang nampak kerepot jah tak anjal awet muda pon. kan dia minum minyak sawit sesudu sehari rasa lebih muda katanyerr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 13-10-2019 03:10 PM
so dalam mimpi muka si teres tu muda ke tua? dalam berita semedang nampak kerepot jah tak anjal awet ...

Muka dia nampak mulus tapi dia steady je Masa kena tampar tu....boleh tahan lasak gak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:03 PM | Show all posts
Maknanya dia lupa makan sesudu minyak sawit haritu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:28 PM | Show all posts
masa kejadian ingat tak dia pakai baju kaler apa?




























part mana misteri dia? hrmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha patut ni masuk mod lawak ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 14-10-2019 01:28 PM
masa kejadian ingat tak dia pakai baju kaler apa?



Putih or pink gituh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:31 PM | Show all posts

blause ker tshirt?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:40 PM | Show all posts
very rare....tapi ini bukan kisah paranormal...so teruskan dengan kisah paranormal anda itu...hat hari tu kisah dia dah habih ka, nak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:47 PM | Show all posts
hahaha, confirm teresa suruh lawyer dia saman kau...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:48 PM | Show all posts
adoiiii la.....mimpi seram ke ni weh? hahahaha lawak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 14-10-2019 01:31 PM
blause ker tshirt?

Dia pakai Macam ala2 blouse gitu tapi tak nampak sangat la sebab ada speech desk.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087159s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list