Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17124
View
2017
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-10) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: lina21    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 08:54 AM | Show all posts
munchit replied at 13-10-2019 08:48 AM
So kalau bukan premier joker meaning deme berdua ngedate tgk movie joker?

Sorry mak confuse :di ...

Tiada bukti sahih.Semua atas andaian dari igs.
(Sebagaimana kakanyam tersilap tengok final viewing)
Kalau betul pun, apalah salahnya.



#misimenangkisamirah
#walaubaruhapgredbalak

#amirin #benfarin
#sampaigenggamtangantokkadi
#kerashatikauroy

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Justread replied at 13-10-2019 05:34 AM
Masuk nk bagi ni je :
.
16/07 - alam mimpi 1

Wah rajinnya uols listedkan semua rumah SD....tq.

#misiAmirah2020...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:58 AM | Show all posts
DOA HARI AHAD.



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:58 AM | Show all posts
Senang hati tengok abah tutu ni. Kemain goyang2 kaki. Dia ni sejenis tak reti duk diam kan. hahahaha

  

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 13-10-2019 08:53 AM
Taknak update boleh?...malas ahhh



Boleh boleh boleh bolehhhhhh..

Janji ade.. Tq kaka lina sayammmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
pandanmaniss replied at 13-10-2019 08:41 AM
Ralat* by_puterifaliq .. comel2

Knp mcm lain je ek
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 13-10-2019 08:59 AM
Knp mcm lain je ek

ooohh bukan ke.. hihihi soriii salah mata .. kala tudong je sama hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 08:54 AM
Tiada bukti sahih.Semua atas andaian dari igs.
(Sebagaimana kakanyam tersilap tengok final viewin ...

Perrghhh.. Kakanyam 2 kapal sekali jalan.. Satu pun x tau ape nasib lagi kaka oooiiii..

Iols x nk benfarin.. Ka amirin ka.. Baik iols ngeship dgn gegirl dlm pict kaka munchit..

Ni mmg nk hupgrade ke downgrade..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:04 AM | Show all posts
Ct1703 replied at 13-10-2019 09:03 AM
Perrghhh.. Kakanyam 2 kapal sekali jalan.. Satu pun x tau ape nasib lagi kaka oooiiii..

Iols x  ...

Anggap je lah kakanyam setaraf kakaimani n kakasally.

Kalau depa indi supporter, kakanyam indi shipper

Hahahahahahaha

#asalcutesemuakushipkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:09 AM | Show all posts
Sebab dik miwa amin kan doa, doa general je ni dgn ben. Tak leh delulu sangat. Kita doa je yg elok2 untuk karier masing2.



#delululite2
Sape yg lebih2 I ols benam dalam kolah masjid sambil bukak zikir taubat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 09:04 AM
Anggap je lah kakanyam setaraf kakaimani n kakasally.

Kalau depa indi supporter, kakanyam indi  ...

suka tagline ni..asalcutesemuakushipkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 09:04 AM
Anggap je lah kakanyam setaraf kakaimani n kakasally.

Kalau depa indi supporter, kakanyam indi  ...

Haha.. Asal cute ehhh.. (cer baca gaya bamben)...

X bole blah lh kaka.. X lh nk imagine..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
check in

tak sempat nak baca lgsg rumah 9
apa saja yg korang bawangkan ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 08:51 AM
No movie date happened at all that night. Wemy dgn baru touch down dari bali lagi, movie date pebe ...

Haaah lega hahaha

Iols bolak balik sikit dgn dak mira lps dia update tgk movie then yg kanda pun update psl joker

So settle la lets belayar dengan tenang
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:20 AM | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 09:04 AM
Anggap je lah kakanyam setaraf kakaimani n kakasally.

Kalau depa indi supporter, kakanyam indi  ...

#shipamirdengandirisendiri
#berryamir2020
#teamcaras
#Iolsbukanwawa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sayaemaksoho replied at 13-10-2019 07:47 AM
Check in. Patut la tdo malam tadi rasa lapangggg je. Ramai dah pegi ruah baru. Nasib baik tak terleb ...

i tka love hate
but i hate terus

tu la,sapa suruh buat haru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 09:20 AM
#shipamirdengandirisendiri
#berryamir2020
#teamcaras

chaiyok berry chaiyok
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:29 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 09:20 AM
#shipamirdengandirisendiri
#berryamir2020
#teamcaras

Mohon tepek gambar selfie untuk mudah kakanyam doa sambil membayangkan uols dengan dak amir.


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruskan mengeship sumer. Tak kisah la dengan sape pun

#amirin
#Amirahwho

Dak cute tu kaka suggest masuk gym. Pasti lagi howt. Go go go

Go dak blueberry kaka sapot dari tepi kiri. Tepi kanan kaka spot #amirin

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh utk GAT yg baca ke kat sini. Teruslah apa yg nak terus walau ada yg rengsek. Kaka tak kisah sbb #neutral hehehe

Nanti kalau dah g dive sekali dgn dak amir belanja la sekeping dua gambo yek GAT

Larikkkk

#amirin
#siapayangpulunmungkindapat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list