Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17300
View
2017
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-10) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: lina21    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lina21 at 13-10-2019 08:36 AM

Morning semua penyampan....mulakan Hari ini dgn senyuman...

  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ni kann gmbr gegal yg terselip kat pic yg muncut send tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 08:34 AM
Masalahnya satu je gambar yg lalu kat exlpore kakanyam ritu.

Kekekekeke

Motip sangat amek angle dari bawah. Gambar original lagi besar terpampang nama yg lain2 hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
alaa tak keluar pic pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pisang_tanduk replied at 13-10-2019 08:30 AM
Over yach delulu depa.. ni simbah air kolah mesjid belum tentu bertaubat..

Tahap rebenakss yg ...

Lobenak upgraded version. Hihihi.Nasib kita semua dah ada kesedaran. Berpijak di bumi nyata.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:39 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 08:37 AM
Motip sangat amek angle dari bawah. Gambar original lagi besar terpampang nama yg lain2 hahahahaha ...

Ntahlah

Saja nak suh kakanyam rengsa lettew.
Tahniah. Anda berjaya

Wakakakaka

Tapi awasss. Perakits ada untuk tunjukkan jalan lurus kalau kakanyam tersasar.

Agithcewww



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tak tau nak keluarkan.. sapa2 yg tau boleh je tengok kat ig budak tu by_puterialiq
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ralat* by_puterifaliq .. comel2
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 13-10-2019 07:40 AM
Hencap lah mcm mana pn, sampan tetap bertambah. Tak paham lerrrr

Dah ada yg goyah tu
Bila dapat mercun pop pop dr bamben kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 07:57 AM
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok a ...

Yaccchhhh... Ouchhh... Really..

Lagi teruks delulus theoyls ye... Ini marketing ke hapa nih.. Sanggupp menrecycle bende zaman kadok

Mohtip???  Oooooo.. Demi kelangsungan kapal theoylss... Well good luck
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 08:39 AM
Ntahlah

Saja nak suh kakanyam rengsa lettew.

Morning kakanyam...tak Ada buluh atau Kayu balak Ker utk rmh SD no.10...?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka lina nnti jgn lupa tepek umah 1 sp 9 kat pintu depann

Rengsek2 bole beklog
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:47 AM | Show all posts
lina21 replied at 13-10-2019 08:43 AM
Morning kakanyam...tak Ada buluh atau Kayu balak Ker utk rmh SD no.10...?

Morning sayam

Semalam masuk hutan cari buluh. Tapi kakanyam rasa nak tukar rakit balak lah.

Hahaahahahhahaahahaha

Bolak balik sungguh hati ini



Onz ka ons?


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct1703 replied at 13-10-2019 08:42 AM
Yaccchhhh... Ouchhh... Really..

Lagi teruks delulus theoyls ye... Ini marketing ke hapa nih.. S ...

Dah takde bahan bakar, harus la di korek harta karun dulu2 kala, nak buat sedapkan hati theyols jerrr.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 07:57 AM
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok a ...

So kalau bukan premier joker meaning deme berdua ngedate tgk movie joker?

Sorry mak confuse
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 08:47 AM
Morning sayam

Semalam masuk hutan cari buluh. Tapi kakanyam rasa nak tukar rakit balak lah.

Nak ...nak...
Asalkan upgrade  jadi rakit...weols semua onzzzzz....haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 08:48 AM
Dah takde bahan bakar, harus la di korek harta karun dulu2 kala, nak buat sedapkan hati theyols je ...

memang attire yg sama ke "lovebirds" tu dlm gmbar premier joker dan final viewing phk?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
munchit replied at 13-10-2019 08:48 AM
So kalau bukan premier joker meaning deme berdua ngedate tgk movie joker?

Sorry mak confuse :di ...

No movie date happened at all that night. Wemy dgn baru touch down dari bali lagi, movie date pebenda. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 13-10-2019 08:51 AM
memang attire yg sama ke "lovebirds" tu dlm gmbar premier joker dan final viewing phk?

Gambar seat sajo yg ado. Orang takde
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct1703 replied at 13-10-2019 08:47 AM
Kaka lina nnti jgn lupa tepek umah 1 sp 9 kat pintu depann

Rengsek2 bole beklog

Taknak update boleh?...malas ahhh


Mlm2 iols update semua rmh tu kat page 1 k...malas nk bukak laptop.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list