Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17298
View
2017
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-10) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: lina21    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 14-10-2019 12:56 AM
yeee, klu uols pasan , check jugak ada gmbr dia remove ada yg yg dia masukkan balik ..

sbb ada  ...

Nampaknya kena ready save setiap gamba yang dia up kat IG. Takut Bamben delete bahan 'BUKTI'..

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Benefits01 replied at 14-10-2019 01:01 AM
Ye la. Macam mana kalo dorang ni sebenarnya dah lama kenal.

- Bamtah, SR, Ben Ali, Ben Amir  ...

cuba la csi , sbb ben amir uitm lendu and hanya finish diploma, bam tah and mira degree in puncak alam

by the time ben amir habis , mira baru join uitm kot .. x logik kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 14-10-2019 12:53 AM
Sepatutnya 238, but now 236, means 2 post dh xde

seee u pon perasann kann
hahaha

get ready folow ig dia rapat2 hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 14-10-2019 01:13 AM
cuba la csi , sbb ben amir uitm lendu and hanya finish diploma, bam tah and mira degree in puncak  ...

Ok. Kalo camtu yang dapat dikaitkan, Ben Ali adalah BFF Bamben n Mira. So maybe dorang kenal melalui Ben Ali.

Ok. Nanti kita buat CSI. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Benefits01 replied at 14-10-2019 01:01 AM
Ye la. Macam mana kalo dorang ni sebenarnya dah lama kenal.

- Bamtah, Ben Ali, Ben Amir kat  ...

Kenal dh lama kot tp xprasan..cuba google gmbr bamben masa masuk hero remaja.. hihihihi...comel n chubby.. hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
choco_LATE replied at 14-10-2019 01:22 AM
Kenal dh lama kot tp xprasan..cuba google gmbr bamben masa masuk hero remaja.. hihihihi...comel n  ...

Chubby sungguh.. hahaha.

Nampaknya esok kena buat CSI. Ini malam kena tido awal. Hehehe.

Gnite uols. @choco_LATE n @adelea
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 14-10-2019 12:40 AM
ben ada delete ig post ke uols ?
post dia macam ada jer  day by day


aah prasan gak.. owh gmbr yg pgg saxsaphone tu dh tggl 1 je..smlm rasa ada sape tepek kt sini..gmbr tu dh xde..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 14-10-2019 01:34 AM
Benefits01 replied at 14-10-2019 01:19 AM
Ok. Kalo camtu yang dapat dikaitkan, Ben Ali adalah BFF Bamben n Mira. So maybe dorang kenal melal ...


sila2 ... nanti bentang kan hasil csi kat sini yerr

chaiyokkk !!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
choco_LATE replied at 14-10-2019 01:27 AM
aah prasan gak.. owh gmbr yg pgg saxsaphone tu dh tggl 1 je..smlm rasa ada sape tepek kt sini..gmb ...

yg ada lagi , dua dua ada

  



  
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Benefits01 replied at 14-10-2019 01:27 AM
Chubby sungguh.. hahaha.

Nampaknya esok kena buat CSI. Ini malam kena tido awal. Hehehe.


cer tgk ni  ... comel
humble sampai skrg
and masih berpegang pada kata2 dia sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Benefits01 replied at 14-10-2019 01:27 AM
Chubby sungguh.. hahaha.

Nampaknya esok kena buat CSI. Ini malam kena tido awal. Hehehe.

cam tak rupa ben masa ni ,
masa ni masih muhammad amir
belum wujud lagi stage name ben amir


C9C907C2-B8A9-468E-9857-1548A5E0A423.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:26 AM | Show all posts
adelea replied at 14-10-2019 12:56 AM
yeee, klu uols pasan , check jugak ada gmbr dia remove ada yg yg dia masukkan balik ..

sbb ada  ...

eh,kenape sumer terperasan pasal gambar2 dia smlm.

iols lak notice ada dia 'tambah' gambar dia kat spain in 2017.
sbb dulu  'starting' gambar ig dia lain. skrg dah lain.

maybe bamben un-archive certain gambar and delete gambar lain kut.
tu yg jumlah gambar dok statik je.kekek
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:31 AM | Show all posts
Justread replied at 13-10-2019 09:41 PM
OK sy dh dm admin biskut tu..
Sy suruh delete dan post yg baru xde gambar bamben dgn abahta dan yg ...

good job sisthurrrr!


IRL, iols mmg tak suke org merungut tp takde action, tp ni alam maya kan.ehhehe
takut lak nak tegur.

tp ye la, sepengalaman iols follow kdrama couple shipper fanpages, tak jumpe la pulak sampai family2 ni
biasa diorang relate aktiviti, pegi mane, matchy2 outfits...benda biasa.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:44 AM | Show all posts
Faaaa replied at 13-10-2019 07:55 PM
Tak payah ambik jauh.. Contoh kita dalam ni sudehhhh..

Hahahahaha

SETUJU! nak citer jugak semlm iols tertype perkataan 'iols' dlm whatsapp grup kengkawan
hahahaha...

tp iols suka kata ganti diri 'iols' kat sini, sbb cam menjoyah n gossipy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Risch replied at 14-10-2019 04:44 AM
SETUJU! nak citer jugak semlm iols tertype perkataan 'iols' dlm whatsapp grup kengkawan
hahahaha. ...

Hihi.ni comel..i second u..sebb i pn ada terwassapp dgn bos guna iols ni..nasib bos reply HAHAHA..see bila acik2 berporum..impak sgt k..
Salam Subuh everyone
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 46BlueBerry at 14-10-2019 07:23 AM
Risch replied at 14-10-2019 04:31 AM
good job sisthurrrr!




Sefanatik kpop shipper, dorang tak sampai lagi tahap nak pakai gambar family sebab paham tu sangat privacy. Ada la jugak yg buat lepastu nnt kena tegur kot.. Sebab tu kpop artis tak suka up pasal family dorang.
Dalam kes ni, bila guna gambar ben dgn family miwa nampak sangat terlalu delulu.. Nnt ada yg kecam ben macam mana. Ben diam je buat hal sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lina21 replied at 13-10-2019 11:56 PM
Rajinnya uols korek pasal Ben yg lelama ni....

Tula nak korek betapa sweet nya Ben .. hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Benefits01 replied at 14-10-2019 12:16 AM
I google apa maksud 'kebirahan'... rupa2nya hahaha..

Sucinye uolsss... Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
goodmorning semua penyampans

wajib drop by dulu sesambil start keje hakiki.
dengan ucapan, takkisahla benmiwa menjadi ke tak, yang paling utama iols sedar yg iols kenot live without penyampans perakits semuaaaa muwahhhhhh

harini iols nak mood berdelulu. apa shj hint yg datang iols akan cuba berdelulu. iols rindu berdelulu!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh carik mana ben tp jumpa gakla..
Hott

  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088457s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list