Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17127
View
2017
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-10) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: lina21    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi selalunya jodoh itu kontra.. belawanan sifat ngan pasangan supaya saling melengkapi kekurangan/kelebihan masing2.. kalau ben yg baran akan besama ngan yg penyabar tahap 101% n ada sikap mudah beralah, bukan mau menang sendiri.. ini ritu ada yg share info mira jenis nak menang sendiri ja .. hihihi saja berpagi2 buka topik utk dibincangkan ..

#sesimenangkisAmirAh
#belumcairhinggabenlontarbombesar
#hatikaukerasroy
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh lihat la duniaaaa dlm pd rengsek kat miwa naik jugak ke aras 10sampan ni.. Ini kah tanda kasih Amirah tercipta?

Gemeowwning everybadisss..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum & good morning.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 13-10-2019 06:50 AM
Oh lihat la duniaaaa dlm pd rengsek kat miwa naik jugak ke aras 10sampan ni.. Ini kah tanda kasih Am ...

Hencap lah mcm mana pn, sampan tetap bertambah. Tak paham lerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Patut la tdo malam tadi rasa lapangggg je. Ramai dah pegi ruah baru. Nasib baik tak terlebih sweet dreams sampai goleks goleks masuk air.

Malam semalam khennss, malam semalam, bukan malam td, iols mimpi terbaca igs mamita (iols pun tak sure iolss folo beliau ke idok), beliah repost igs amir yg kat gym tulis i miss this tu, mamita tulis pulak get well soon siap tag amir

Hahaha . Mimpi iols je. Jgn caye. Tp festime ni mimpit theyols hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 13-10-2019 06:50 AM
Oh lihat la duniaaaa dlm pd rengsek kat miwa naik jugak ke aras 10sampan ni.. Ini kah tanda kasih Am ...

entahler kekakaks penyampans ni kekdahnyer love-hate relationship dgn dak miwa ni hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 13-10-2019 07:30 AM
Assalamualaikum & good morning.....

Wsalam n good morning nek ngah & all..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok amir semalam kat kedai boba. Tau2 pagi ni dah masuk rumah baru. Dasat ek korang.

Nak bg tau pasal yg movie premiere Joker yg duk kata miwa dgn wemy date tu, gambar tu masa PHK la. Kan masa episode last phk dorang tayang kat cinema dgn fans semua. Deme just recycle balik gambar tu yg nampak arrangement seat sebelah2 bagai. Ni fans miwa yg clarify sendri selepas I ols csi lite2 gitu. Dah kenapa nak berpremiere movie lain yg tak kena mengena pon. Kalau itu betul mesti ada news yg official dri artis2 lain yg pergi.

Apa2 pun I masih mood neutral. Cuma yg tak betul kita betulkan je la ye. Peaceeee.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Good morning semua.

Harap kakanyam, kaka lina, dll tak tinggalkan kami perakits terkapai-kapai. Mcm Qash janji takkan tinggalkan Putri.

  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sayaemaksoho replied at 13-10-2019 07:47 AM
Check in. Patut la tdo malam tadi rasa lapangggg je. Ramai dah pegi ruah baru. Nasib baik tak terleb ...

hovernyeeee sampai mimpi mamita! haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemowwning... Para perampans semua.
Laju hangpa semua merampans ye.. Tidoq lena x tuh??

Wahhh makin meriah sampan kita nih.. Ramai dah perampans baru

Kaka lina x nk hupgrade ke rakit ke..
Screenshot_20190917_094238.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 07:57 AM
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok a ...

so theyols recycle pic wemyra final viewing untuk sesaje berdelulu bahawa mereka pi premier joker together ke cane? apa2 jela patut kakanyam kata deluluan mereka lebih aneh.

memorning!!
#hatikumasihdinginroy
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 13-10-2019 08:16 AM
so theyols recycle pic wemyra final viewing untuk sesaje berdelulu bahawa mereka pi premier joker  ...

I ye, begitu la kisah nya. Ramai jugak tertipu nasib ada org yg tolong clarify.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:26 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 07:57 AM
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok a ...

Terima kasih sebab betulkan.

Kakanyam ingat premiere sebab ada kat dlm blog budiey jugeks.




Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 07:57 AM
Salam and good morning u olss. I ols dah tenang sikit harini lepas episode kiciwa tak dapat tengok a ...

it shows theyolzz lg rengsek sbb da byk kali disparring partnerkan..masih lum nmpk di alam nyata..muahahah (gelak jahat)..tu yg delulu tahap aneh yg lebih aneh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:28 AM | Show all posts
sayaemaksoho replied at 13-10-2019 07:47 AM
Check in. Patut la tdo malam tadi rasa lapangggg je. Ramai dah pegi ruah baru. Nasib baik tak terleb ...

Aneh ni siap mimpi mamita.

Kekeke

Biasa shippers mimpi Amirah je


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pisang_tanduk at 13-10-2019 08:31 AM

Good morning penyampan..

Sampan ni kekal bergerak sebab banyak emosi berbolak balik disebabkan sampan ni.. tp tetap stay positive, delulu lite lite, rasa dah kekanyangan lama pergi la basuh muka dengan air yasin *jengah tuiter kaknyam pun bagus.

Pasal mira tu more to love hate relationship juge..

Sayang benarnya dak miwa,  budak ni pula amik jurusan biz pula tu, so hari2 kena buat marketing untuk management sheols

Semoga ada rezeki amiRah ke Maldives & switzerland
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
jangansembunyi replied at 13-10-2019 08:16 AM
so theyols recycle pic wemyra final viewing untuk sesaje berdelulu bahawa mereka pi premier joker  ...

Over yach delulu depa.. ni simbah air kolah mesjid belum tentu bertaubat..

Tahap rebenakss yg tak boleh dibendung

Next version of lobenakss dah muncul..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 13-10-2019 08:26 AM
Terima kasih sebab betulkan.

Kakanyam ingat premiere sebab ada kat dlm blog budiey jugeks.

Kalau tgk gambar lain kan ada jugak nama cast PHK yg lain2 tampal sekali kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:34 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 13-10-2019 08:33 AM
Kalau tgk gambar lain kan ada jugak nama cast PHK yg lain2 tampal sekali kat situ.

Masalahnya satu je gambar yg lalu kat exlpore kakanyam ritu.

Kekekekeke

Gambar tu je.

Shot dari angle bawah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list