Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3367
View
100
Reply

[Tempatan] Dr Maza rayu pdrm tangkap P. RAMASAMY & Kulasegaran

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
DrMAZA


Jika ada sesiapa yang membuat ucapan terbuka menyokong al-Qaedah atau IS, akan ditangkap dan didakwa. Maka, sepatutnya pemimpin-pemimpin DAP yang sekarang dengan terbuka menyatakan sokongan kepada kumpulan pengganas LTTE, hendaklah didakwa dan ditangkap. Betapa bahayanya negara jika ada pemimpin politik yang berjawatan terlibat menyokong kumpulan pengganas  dan usaha pertumpahan darah.

Saya percaya,  jika ini berterusan maka nanti majoriti rakyat Malaysia akan melihat DAP bukan sahaja ancaman terhadap perlembagaan negara ini, bahkan merupakan mengancam terhadap keselamatan negara. Barah yang makin hari makin terserlah.
Single Polls, Total 110 Users voted
100.00% (110)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
Screenshot_2019-10-12-19-52-33-105_com.facebook.katana.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sokong dato mufti
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekadar tangkap bilis....jerung masih jadi menteri


Semalam, tujuh individu termasuk dua ADUN DAP - Exco Melaka, G Saminathan dan Adun Seremban Jaya, P Gunasekaran - ditahan dalam operasi polis Bukit Aman disyaki terlibat dalam mempromosi, menyokong, memiliki bahan dan menyalurkan dana melibatkan LTTE.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
2 org pariah ni mmg patut dihumban dlm jail sejak dulu lg. Tp x tau aphal kebal semacam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tangkap najib tu sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 08:13 PM
tangkap najib tu sekali.

#KNIGHTSJIWATAKTENTERAM
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 08:13 PM
tangkap najib tu sekali.

Sentap la tu.. Sbb bangsa pujaan kena tangkap.. Ang ni betul ka org kedah? Belum pernah aku jumpa org kedah yg jilat pengkhianat mcm ang ni? Mengaku org suka menanti.. Org Pas suka menanti tak buang ang dlm sungai anak bukit ka, bagi buaya putih kat sg tu ngap ang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
knights dah gila
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 12:13 AM
tangkap najib tu sekali.

Kaw set dalit kat estet Kulim ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 12-10-2019 12:03 AM
Sekadar tangkap bilis....jerung masih jadi menteri



Buat la repot polis. Polis kena ada repot baru deme siasat. State dalam repot mengkomer, mohon pdrm siasat bla bla bla.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:32 PM | Show all posts
sarah82 replied at 12-10-2019 08:28 PM
Sentap la tu.. Sbb bangsa pujaan kena tangkap.. Ang ni betul ka org kedah? Belum pernah aku jumpa  ...

rumah aku dalam 15 minit saja pi aman central
awat

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 08:13 PM
tangkap najib tu sekali.

Laa, tangkap sajalah kalau terbukti dia bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-10-2019 12:28 AM
Sentap la tu.. Sbb bangsa pujaan kena tangkap.. Ang ni betul ka org kedah? Belum pernah aku jumpa  ...

Avarr paittiyammm, selloo. Looosee daaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 12-10-2019 08:51 PM
Buat la repot polis. Polis kena ada repot baru deme siasat. State dalam repot mengkomer, mohon pdr ...

Byk dah yg buat report polis terhadap P.Ramasamy ...KPN  x da teloq
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 09:32 PM
rumah aku dalam 15 minit saja pi aman central
awat

Pelik.. Bodoh sangat ang sebagai org alor setar.. Memalukan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 12-10-2019 10:04 PM
Avarr paittiyammm, selloo. Looosee daaa

Hahaha... Bedah punya komen tak pernah tak wins gitu.. Mmg loser Mamat Knights ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-10-2019 02:19 AM
Pelik.. Bodoh sangat ang sebagai org alor setar.. Memalukan.

Orang alostar x semesti melayu jer. Ntah2 set chola yang merayap melata masuk dalam negeri mengkomer dari perak n penang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Knights replied at 12-10-2019 01:32 AM
rumah aku dalam 15 minit saja pi aman central
awat

Nee yaaare, tambi. Sollengge
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 12-10-2019 12:16 AM
#KNIGHTSJIWATAKTENTERAM

Avar Tamizh magan da, tambi. Avazhundu Tamizh kolkeren
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 12-10-2019 11:08 PM
Orang alostar x semesti melayu jer. Ntah2 set chola yang merayap melata masuk dalam negeri mengkom ...

Hahaha.. Betul sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119334s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list