Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14420
View
148
Reply

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 13-10-2019 09:44 PM
Td iols tertengok melodi ada part amar ni menangis2 minta bagi dia ruang nak settle masalah rumahtan ...

Hahahaaa.. Iols pun tengok...
Geli dan lawak sangatlah.. Dah kantoi besar-besaran pastu menangis bila wartawan interview.
Memalukan. Mane nak letak muka tempe busuk kau woiii amar ashraf??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni masa blakon dgn nelly nampak beno gatalnyaaa. Belom kaya lagi niii, kalau tataule camne.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
disneyrecess replied at 13-10-2019 07:22 PM
I salah seorang wanita yang benarkan my husband kahwin lain, tp bersebab. Sbb dia syg i sgt tp sbb ...

Didoakan moga sistur sentiasa sihat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:52 AM | Show all posts
JamilBinAbu replied at 12-10-2019 12:03 PM
Thread kan dah ada. dah beratus-ratus, berhari-hari org komen kat sini https://mforum1.cari.com.my/f ...

x boleh nak merge nyah...bertabah lah

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:03 AM | Show all posts
ke sbb da sleep together? tu yg paksa nk kawen jgk tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:23 AM | Show all posts
sukacactus replied at 12-10-2019 10:30 AM
Pada aku no 1 paling lawa, maybe body je besar skit so npk mcm kakak
Tp cantik ke x isteri tu, bkn  ...

Weyyy..aku pn sama rasa mcm Diana Danielle tu cantik gila dari hjg rambut smpai hjg kaki.. seriuus smua sempurna Allag jadikan dia , kaki pnjg, putih, body cantik xbesar, x kecik.. manis, pkai apa pun lawa pkai tshirt bodo pun lawa... girls crush la..aku cuba cari kekurangan dia tp tula xjumpa, semua perfect. tp currently dia mengaku ada anxiety, baru ku tersedar ya Allah ada bg kekurarangan juga kt dia... huhu means, syukurlah pd Allahh dgn diri sendiri ini..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 12-10-2019 03:05 PM
Siapa anak "arash mohd". Ada dalam confession tu?

Dalam drama ni akak kenal Arash Mohamad je.. Pelakon otai yg masih aktif berlakon sampai la ni. Google je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
CupingTelinga replied at 14-10-2019 09:23 AM
Weyyy..aku pn sama rasa mcm Diana Danielle tu cantik gila dari hjg rambut smpai hjg kaki.. seriuus ...

Hahaha...betul kan
Mari la kita pakat bersyukur even kita xsecantik DD, tp ada la celah2 mana yg kita pun kadang xperasan Allah kasi lebih dr org lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:15 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 12-10-2019 04:49 PM
Mengingatkan hakak pada seorang saudara pada suami hakak....at one time bini dia 3, one by one angka ...

ehem....macam cerita yang i dengar baru2 ni
latestnyer buat kat hotel ke????
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:50 AM | Show all posts
zehra2 replied at 12-10-2019 09:50 AM
Hadap sangat... mampu ke amar tu bg nafkah pd dua2 bini...

berlakon pun nan hado. nak bagi anak bini makan apa ?
ohh lupa.. bini bini wajib kerja.. sama sama membantu rumahtangga
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:04 AM | Show all posts
mana satu no 1, mana satu no 2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 14-10-2019 09:31 AM
Dalam drama ni akak kenal Arash Mohamad je.. Pelakon otai yg masih aktif berlakon sampai la ni. Go ...

Kita pun kenal tu je.

Tapi siapa yg dimaksudkan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:31 PM | Show all posts
yuhuu replied at 13-10-2019 12:56 AM
Muka macam ikan keli, dah ada dua binj lagi nak ada yang ketiga. Jantan begini takkan berubah noks.  ...

fuhhh, ayat terbaik

Anjing kalau dah biasa menyelongkar sampah, bela baik macam mana pun, pegi ke tong sampah jugak menyelongkarnya.


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 12-10-2019 02:07 PM
Ammar asyraf
Amar baharin
Afzan

Ingt td list2 ammar yg curang tadik.. Puas cari nama ammar alpian tu..hiks
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 14-10-2019 06:57 PM
Ingt td list2 ammar yg curang tadik.. Puas cari nama ammar alpian tu..hiks

Bukanlah list yg berlakon Bru ni cerekarama yg boleh jadi suspects
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 14-10-2019 11:04 AM
Bukanlah list yg berlakon Bru ni cerekarama yg boleh jadi suspects

Yes sis.. Tu namanya sarcasm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah, kita sebagai perempuan memang kena macam ini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 14-10-2019 11:26 AM
Kita pun kenal tu je.

Tapi siapa yg dimaksudkan?

Rasanya org yg call first wife tu.. Ke akak x faham karangan dia yg panjang tu? Nak baca kali kedua, pening kepala baca tulisan kecil2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 14-10-2019 09:59 PM
Rasanya org yg call first wife tu.. Ke akak x faham karangan dia yg panjang tu? Nak baca kali kedu ...

Maksud munch. Dia mention arash mohd. Arash mohd mana yg dimaksudkan. Yg kita tahu pelakon tu aja.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah teraniaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096661s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list