Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14496
View
148
Reply

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2019 09:31 AM | Show all posts
miszclassique replied at 12-10-2019 10:24 AM
I beg to differ...no 3 pun so so je pada iols
Puncanya sebab gambo ni

Setuju...
hehehehe.. I pulak tengok ada satu video dia..
hehehe since video kan akan shoot every angle of face..
kihkih... kalau gambar (lagi2 selfie) boleh pilih angle mana nak nampak syantek kan...


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:33 AM | Show all posts
sukacactus replied at 12-10-2019 10:30 AM
Pada aku no 1 paling lawa, maybe body je besar skit so npk mcm kakak
Tp cantik ke x isteri tu, bkn  ...

Betul uols..
I sungguh2 tak sangka amar akan perangai gini..

masih terfikir2 dulu masa cerita Setia Hujung Nyawa..

kemain dulu suka dengan drama tu..

cerita tu lah punca iols sign up Forum ni..
kahkah..
(masih terfikir2... kenapakah aku suka cerita itu)


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:38 AM | Show all posts
ghalibboy replied at 12-10-2019 11:12 AM
Tak rasa nak sokong yg ke 3 tak jadi. Yg no 3 kenapa lah berskandal dgn suami orang...maksudnya rela ...

Betul.. First wife dia ni more dah ada kebahagian sendiri
dan anggap AA ni macam kawan baik...

sebab tu apa AA buat dia dah tawar..
masa 2015 dia dah sakit kan.. so sekarang ni dah tak rasa apa dah tu..
for sake of their children (maybe)


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan: Eeiuuwww berebut jantan sengkek. Yucks

Kan... Nak kata hensem pun biase2

Yg kata Raya mcm Erin ajiz x Dak plak bunyi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:43 AM | Show all posts
ape si mamat kerinting ini ada sampai boleh berbinik binik. wa punya rambut pun kerinting maaa






muka sama .... mesti jodoh panjang till Jannah gituu

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
citey replied at 13-10-2019 09:33 AM
Betul uols..
I sungguh2 tak sangka amar akan perangai gini..


Kannn...aku pun sama
Looks can be deceiving
Tp  dapat nak elak la...rupa la yg kita nampak dl
Kat dlm kita xtau
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sape mamat ni whoayuss krjap muka ramli em es kejap macam pattah kejap mcm alip ajis. tapi hati macam tok bured
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 12-10-2019 04:42 PM
trus I tringat lagu two black Cadillac..

'And the preacher said he was a good man

Itulah. Dah buat prangai 2015 pastu buat balik tahun lepas...dikira baik???
Apela amar racun smpai arna tunduk patuh mcm tu skali....

Toksid nya sia amar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 13-10-2019 10:40 AM
sape mamat ni whoayuss krjap muka ramli em es kejap macam pattah kejap mcm alip ajis. tapi hati maca ...

Bukan hati.tapi nappppsuuu selevel tok bured
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:02 AM | Show all posts
sukacactus replied at 13-10-2019 10:28 AM
Kannn...aku pun sama
Looks can be deceiving
Tp  dapat nak elak la...rupa la yg kita nampak dl

itulah.. ingatkan stock2 bapak yang baik...
stock suami yang setia hujung nyawa..
rupanya sekali dia bagi..
hambek kauuuuu

tengok gaya kat IG tu ...
macam suami setia abadi kan...
gambar 1st wife manjang yang diupdate
rupanya wayang..
belakang duk mengata bini 1st untuk menarik perempuan2 supaya melekat kesian dengan dia...



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
citey replied at 13-10-2019 11:02 AM
itulah.. ingatkan stock2 bapak yang baik...
stock suami yang setia hujung nyawa..
rupanya sekali ...

Itu la...kat dlm paper kemain citer seronok jaga bini dlm pantang
Lauk pantang dia masak & cari resepi sdr
Masa tu pikir, untung bini dia padahal.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi jelah AA ini kahwin sampai 4. Kalau dihalang-halang semakin bertambah galak nanti.

Cuma selepas ni jujur jelah dengan bakal-bakal isteri. Tak perlu nak putar belit tuding kesalahan pada orang lain. Kita percaya ramai sahaja gadis-gadis yang mencari isteri-isteri optimis sebegini untuk bermadu.

Sebagai seorang Islam, poligami tak salah pun. Yang salah apabila ia dipenuhi tipu daya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:43 PM | Show all posts
sukacactus replied at 13-10-2019 11:28 AM
Itu la...kat dlm paper kemain citer seronok jaga bini dlm pantang
Lauk pantang dia masak & cari r ...

Propa sungguh kan..
amar ni bff izreen hahaha *tiber berkait kan...
macam sekufu pulak kan..
sorang tukang sondol sorang lagi mencari babi untuk suruh sondol...

dalam kes ni.. iols jujurnya kesian dengan Arna Salleh..
memang nampak dia macam stupid pertahankan suami dia..
tapi at the same time dia nampak kosong je dengan amar tu...
sebab memang ada pun perempuan jenis toss and turn mula2 je terasa sakit hati..
lepas tu dah rasa kosong...

si amar tak jaga bebird dia..
si no 2 ke no 3 ke tak payah lah ajet2 mangsa keadaan bagai..
itu balasan kau ikutkan jantan sangat kan...

mangsanya arna.. tapi dia kuat je hadap..
sebab tu masih stay...



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:44 PM | Show all posts
awanearisu replied at 13-10-2019 12:28 PM
Bagi jelah AA ini kahwin sampai 4. Kalau dihalang-halang semakin bertambah galak nanti.

Cuma sele ...

Betul..
poligami tak salah..

cuma cara amar nak berpoligami ni yang salah..
tak ikut islam pun.. main tabur je...
hahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:18 PM | Show all posts
tak pening ke kepala memikir byk tanggungjawab komitmen nak dibawa? igt dunia realiti mcm drama lakonan kau ke? doakan yg baik2 saje la utk bini2 dia ni. utk laki mcm kau ni takyah kesian pun sbb otak letak dkt pelir
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih giler la kumpul bini. Kalau salah sorang bini millionaire sedaplah jugak nk tumpang.

Tapi org camni ko kasik jelah kahwin,birah sgt.  iols rasa first wife pon dah tak koser.. jaga jelah aib laki selagi boleh. Esok lusa dah give up, angkat kaki jugaklah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:15 PM
Biarla kami kami yg otak dikata letak kat punai ni berpoligami...

Dasar sharing is caring kami ni ...

I salah seorang wanita yang benarkan my husband kahwin lain, tp bersebab. Sbb dia syg i sgt tp sbb penyakit i (hiv) kitaorg xleh having sexs. So i setuju utk dia kahwin dgn another lady, maaf ot ya. Dlm kes ammar ni mmg dia birah.. wife dia cukup sifat.. sempurna. Boleh beranak..
Sbb tu dia dihencap.. even my husband everyday minta maaf sbb life kami xsempurna mcm married couple yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:38 PM | Show all posts
gituu kak tipah dan cik hasnah bergabung tenaga pertahan abg jamilnye...
esok2 abg jamil repeat lagi mcm ni jgn lupa defend lagi ye...ulang sampai abg jamil mampos...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
First wife tahu yg amar x kan lepaskan dia dan rasanya dia tahu jg yg amar x pedulikan langsung 2nd wife. Kalau ya pun hati dia tawar, jgn biarkan suami dia aniaya wanita lain lagi. Sama kes dgn aku, bila kawan aku cuba lamar aku utk kongsi kegilaan suami dia. Bila suami dia gila kan seseorg dikejarnya tp bila dah dapat, dibiarkan begitu shj.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Td iols tertengok melodi ada part amar ni menangis2 minta bagi dia ruang nak settle masalah rumahtangga beliau. Adoiii geli la tengok jantan boya nangis macam tu. macam tengah berlakon drama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099590s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list