Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14494
View
148
Reply

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kena vote ke ni?
Ok la.. No. 1 fashionista. Muka mcm janna nik je tu cuma gems. Pd i lawa.
No. 2 muka kakak gomen yg baik2.
No. 3 tak lawa. Hrpkan putih je
Sekian review ku
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi bini ni. Tak payah nk jd malaikat sgt. Konon redha lah, positif lah. Yg pesen gini mmg la laki kau ambik kesempatan menggatal sbb tahu kau tenang. Yg pesen mulut puaka, amuk sana sini selalunya laki malas nk cari lain sbb rengsa nk bergaduh takut kena lahar. Si arna tu hidup2 kena tipu, si amar tu ntah berjanji apa ntah dgn no.2 tu sampai jd mcm org kena minyak senyonyong. Elok je kawin beranak bagai. Hebat amar. Last2 yg no.1 yg redhooo tu la kena kutuk.   Sadis
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk jgk taste amar ni LOL
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 mak amar ugut si E tu 100k sbb tak sanggup lg tgk ada perempuan yg teraniaya. Dgn harapan E tu x jd kawin dgn anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari apa yg bini ke2 tu ckp, mmg betulla kot jantan miang ni abaikn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
My godd!! Sis abaikan aje bila mamat ni berlakon tv. Muka mmg level paling bawah. Why??? Why still byk perempuan suka? Hauknya taste mereka ini. Eeeww..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Good job AA
Bagus ada bini2 yg backup kau
Selamat la kau
Kalau ada yg kedua, nanti ada la yg ke 3, 4 or scandal.
Yg pasti cinta tetap pada 1st wife je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:36 AM | Show all posts
silampumeja replied at 12-10-2019 09:32 AM
Wah...so arna tu snyapkan aje pasal isteri no 2 sebaliknya letak perempuan ketiga tu mcm meroyan nak ...

Sebab yg no 2 senyap sunyi
Yg bakal no 3 havoc
So si Arna pun 'tampil'
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
trus I tringat lagu two black Cadillac..

'And the preacher said he was a good man
And his brother said he was a good friend
But the women in the two black veils didn't bother to cry'

kalo bininya kata laki nye baik sokmo tp dgn sk men pmpn gini idoklerr baik pongggg

smp sudahlaa jantan gini wujud selagi ada pmpn yg baikkkk sgt mcm bini no 1 tu. dia ckp laki nye baik sb bia org buat kita jgn kita buat org, puiii yg ko men pmpn sn sini bkn buat org ke??? vavik sgt jantan segini okeh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg paling lawak phone rosak tak tau mana hantar repair. Kenal anak ketua polis. Pastu number yg jadi anak ketua polis tu pulak ugut.

Mcm tu pun dah red flag. Yg bini pircaya habis.

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam ikan keli, dah ada dua binj lagi nak ada yang ketiga. Jantan begini takkan berubah noks. Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi. Anjing kalau dah biasa menyelongkar sampah, bela baik macam mana pun, pegi ke tong sampah jugak menyelongkarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa semua bini dia backup? Besar sangat ke aset aa ni sampai semua berebut dan bertahan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Gegehnya berbinik byk cukup ke nak bg nafkah tu..iols tnyje
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 13-10-2019 01:35 AM
Kenapa semua bini dia backup? Besar sangat ke aset aa ni sampai semua berebut dan bertahan?

Scorpio guy biasala. Kekuatannya memang disitu. Opss
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowww dah berbini 2 dia ni. Kerja apa selain pelakon sampai mampu berbini- bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:36 AM | Show all posts
seronok yer kumpul bini..kalau la orang lelaki tau macammana besarnya tanggungjawab berbini lebih, harus semua takut nak berbini banyak...apapon kalau nak mencari pasangan hidup...cari lah yg beragama...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Si arna ni lulusan accountant. Independent pandai manage bakat n expand the business. Of course amar tau rugi dia lepaskan arna. Bagi arna plak dia tak kesah pon amar ni betray dia. Tak rugi apa2 pon. Kan dia ada buat keputusan utk bercerai tapi tak jadi lepas termegandung.arna ada mention "bercakap pasal their marriage" after dia bersalin. Aku rasa arna dah ada keputusan tepat lepas kes baru ni meletup.. Tunggu masa ja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya nombor. Cukupkan sampai 4 lah amar. Netizens, beri peluanglah pada amar utk cukupkan 4.

Lepas tu reramai melarat. Minta bantuan rumah pprt. Dpt sebijik kongsi 4 isteri dan anak2. Pasti jadi contoh.

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:21 AM | Show all posts
perempuan jugak yang sakitkan hati perempuan kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
amerald replied at 13-10-2019 12:27 AM
Good job AA
Bagus ada bini2 yg backup kau
Selamat la kau

Jantan gini mana ada cinta. Stay dgn bini 1St sbb kaya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list