Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14454
View
148
Reply

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:15 PM
Biarla kami kami yg otak dikata letak kat punai ni berpoligami...

Dasar sharing is caring kami ni ...

Ai tak anti poligami. Nak poligami boleh. Aku cakap kat laki aku bagi duit belanja bulan-bulan 5k, nafkah zahir batin kena cukup. Kalau tak, mimpi je lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain label no 3 psiko. Yg video happy birthday to me i love you so much tu bendanya. Hahahahah

Percayalah bam jamshraf ni. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengingatkan hakak pada seorang saudara pada suami hakak....at one time bini dia 3, one by one angkat kaki...yg no 3 naik no 1, aman beberapa tahun....senyap2, laki kawin anak dara umur sebaya ngan anak no 2 suami.....meriah majlisnya dihotel bagai...sekarang bini no. 1 senyap tak berkutik....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa laki camni pun berebut..x paham aku
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 12-10-2019 02:10 PM
Smpi skang pon free hair la kan u..

Adoi la!
Aku tersilap nak kata rambut panjang
Kepala nak tulis rambut panjang tp tangan teringat kat bini no 2 amar kah3
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-10-2019 01:52 AM
Bila aku baca luahan hati panjang lebar arna tak adalah dia kata laki dia tak salah. Dia padankan mu ...

lelaki mmg suke jenis perempuan mcm ni... dia xkn berpisah wlwpon mcm mne cara skalipon.. sbb dia tahu...brape banyak perangai dia buat.. the one will be still calm and chill.. xkn over meroyan semua... tgk gaya dia mcm x beria pon nak berpisah.. sbb klw dia betul2 nak berpisah.. dia dh jalankan proses utk berpisah... apepon just tgk je drama amar ni... brape episod dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ladybugz at 12-10-2019 06:04 PM

Hmm ya Allah risaunya keturunan terjebak dgn perkara2 mcm ni. Anak n anak2 saudara pun ramai perempuan mintaknya Allah jauhkanla drpd terpedaya dgn janji manis lelaki yg mcm ni. Dulu masa zaman mula2 masuk uni pernah la jumpa sorg mamat ni yg quite handsome tinggi dan sgt pandai berkata2. Mmg ramai perempuan yg duk gila2 kan dia sampai kakak senior pun pernah couple dgn mamat tu n dgn rasa bangga kakak tu. He was in my class n mmg nmpk die mmg cuba to get close to me wlpn perempuan duk keliling pinggang. Tp die x brani approach i sbb i was very introvert yet very strict when it comes to boys. X minat nk pikir bab dating2 ni sbb mase still berkobar2 nk score in my studies. Boh layan je die sampai la semester 2 terkena satu group dgn mamat ni utk buat satu project/assignment yg agak besar ala2 final project gitu. Baru la kenal2 skit mamat tu n baru tau die ni mcm baik dan x berkira sgt bila buat keje sbnrnya. Last2 jd agak baik as friends. Tp betul mmg die ni pandai sgt ckp mende yg kita nk dgr or layan dgn agak baik. Bersungguh2 die chase me around. Sampai la cuti semester in the phone he asked me to his close friend yg die nk serius. Tp maybe Allah nk lindung i, bukak sem he failed n he started duk buat prangai playboy siap ckp to his roomate yg i ni calon isteri sebenar n yg girls lain tu utk geli2 shj!!! Seriously, mmg anti sgt dgn lelaki mcm amar ni. May Allah bg petunjuk la kat amar dan wanita2 yg rase nk masuk dlm dlm hidup amar ni ke arah jalan yg benar. Cukup2 la bg org mcm amar ni get away with menyeksa kaum wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak silap i lah.. Nad zainal pernah bercinta dgn dia masa zaman diorang study dulu kan
Kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa ni I attach muka sorg2

IMG_20191012_181419.jpg
No1 ok la muka dia lawa cuma gems je
IMG_20191012_181331.jpg
No2 sendu muka tua
IMG_20191012_181515.jpg
Almost jd no 3  klu banding dgn 1 dan 2 mmg sheols nmpk lg cantik ler



Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Tiga2 buruk tiga2 bodoh gilakan jantan sengkek sendu tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 12-10-2019 04:13 PM
Kemain label no 3 psiko. Yg video happy birthday to me i love you so much tu bendanya. Hahahahah

...

Entoh nye.. kalo tak bertepuk dua tgn, tak kn la ade video gitu.. yg bebeno nye, si ammar ni nk carik penyedap je.. bila dh mengandong dia terkujat la.. takmo nk bertanggungjawab.. hahaha..  yg bini first pulak bekap lakinya.. tp iolls takde la rengsa sgt si arna bekap laki dia, psl dia takde la pon beriya post buruk2 psl laki mcm bella ngn lufya.. kira dia mmg dh ready la nk hadap mentally n physically lakinya rupa gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:53 PM | Show all posts
joy_ah replied at 12-10-2019 06:27 PM
Baguslah. Tiga2 buruk tiga2 bodoh gilakan jantan sengkek sendu tak hensem

Sedih kalau masing2 baca.. Hahahahahah! Tapi apalah yang diorang nampak kat si Amar ni? Hot pun tidak, kaya pun rasanya tidak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 12-10-2019 06:53 PM
Sedih kalau masing2 baca.. Hahahahahah! Tapi apalah yang diorang nampak kat si Amar ni? Hot pun ti ...

Hujung2 salahkan takdir. Meols tak penah kesian dgn wife mcm ni. Sebab tu amar berani kacau pempuan lain sebab bini dua ekor ni bodoh tak reti kawal laki. Dah tau laki gatal tolongla kawal. Ni tak. Meratap bucu katil.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 07:14 PM | Show all posts
joy_ah replied at 12-10-2019 07:10 PM
Hujung2 salahkan takdir. Meols tak penah kesian dgn wife mcm ni. Sebab tu amar berani kacau pempua ...

Perempuan bodoh, camtu la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2: Hadap sangat... mampu ke amar tu bg nafkah pd dua2 bini...


nafkah batin je dia bg selalu..duit berlakon pon mcm sendu di aidilfitri..ke heols keluarga berada?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
konsep asal berlaki bertelur kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ammar asyraf
Amar baharin
Afzan
Aman graseka
Dalam cerekarama malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-10-2019 01:15 PM
Biarla kami kami yg otak dikata letak kat punai ni berpoligami...

Dasar sharing is caring kami ni ...

Tak anti poligami. Aku cakap kat laki aku kalau takdak elaun bulan-bulan untuk aku at least 5k sebulan, cukup segala nafkah zahir batin, boleh poligami dalam mimpi je lah. Koserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow wow cerita makin panasss
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya yg nom dua tu.. Btul la kan amar x blk lgsg tgk dia & baby, dia pon xbukak cerita sbb xnak aibkan amar.. Si bini nom satu pon skadar msg je, xpnh jmpa yg nom dua ni... Aduh ksian plak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list