Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14421
View
148
Reply

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertuah nya ko dik.
Takpela dia pun aman2 je buat taik. Isteri pun x marah. Anti climax dah drama kita ..sekian..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa nak sokong yg ke 3 tak jadi. Yg no 3 kenapa lah berskandal dgn suami orang...maksudnya rela jadi isteri ke 2. Bakal emak mertua pun demang 100k kalau nak kawin dgn anak dia...nampak benar dah direject awal2.
Yg no 1 memang mungkin kawin kerana cinta, dah ada anak dua...mungkin fikir macam2 bila nak bercerai
Yg no 2 mungkin dah terjerat sebab dah mengandung
Yg no 3 tu walaupun awal2 tak tau ada yg 2nd, cari pasal sendiri melayan laki orang...sanggup nikah ke Thailand. Kalau jadi mungkin senyap je
Apa2 pun AA memang gatal...
First wife tu pun dah macam patah hati dan pernah nak bercerai...mungkin jika tak tahan dgn kerenah suami dan malu dgn keadaan tersebar mcm ni , bercerai juga akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk nye perangai jantan cmni. Menggatal Sana sni. X igt anak2 and bini2 yg duk kt umah tu. Pastu buat hal, die pulak diam x berkutik. Bini kna backup. Haish mcm2 la
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la isteri2 memilih utk tak meroyan di medsoc. Dalam hati biar mereka selesaikan sendiri masalah mereka
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorat jantan ni, masa muda hitung puki nanti dah tua hidup melarat minta simpati nitzen.. Same old same old
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja: Wah...so arna tu snyapkan aje pasal isteri no 2 sebaliknya letak perempuan ketiga tu mcm meroyan nak laki dia? Pastu jangan salahkan amar?


Pelik x.mana teori bini 1 teamtag dgn yg ke3
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:01 PM | Show all posts
bagi i first wife tu lebih pada tahap kesian dengan ammar. feeling cinta macam dulu2 mesti dah hilang, hanya rasa kasih dan sayang sebab diaorang bestfriend. gaya lenggok apa dia tulis nampak sangat dia kecewa, tengah ubat luka hati dan lebih kepada sayangkan diri sendiri dan anak2.

Ammar ko jangan amik kesempatan atas kebaikan 1st wife ko tu. dah cukup baik dia masih try jaga aib ko. kalo masih nak menyundal, sila lepaskan 1st wife ko yang memang obviously tak happy hidup dengan ko.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:03 PM | Show all posts
Thread kan dah ada. dah beratus-ratus, berhari-hari org komen kat sini https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1177182&extra=page%3D1

yang ni pun thread kau buka jugak pasal Amar https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1177283&extra=page%3D1
Berapa banyak thread kau nak buka ni? Batak thread ke? Bahlol betul!

Mod... tak boleh merge ke?
@friedfishsoup
@Modngengade  
@lonely_surina
@teky



Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:05 PM | Show all posts
bini no 1 boleh terima bini no 2 sbb dia tak buat hal kot...yg no 3 nii cam saiko je...padanla muka amar..takde istilah  lah bestfriend ke taikfren ke open your heart and leave!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka below par nama who r yus pon masih mampu membolot sampai 3 pompuan ya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacategar replied at 12-10-2019 09:33 AM
Apa masalah perempuan ni semua? Si amar ni pakai mandrem ke apa smp semua bini dia redha and ikut je ...

mandren 8 inc kot? ke amar ni geng dadih jua?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 12-10-2019 09:50 AM
Hadap sangat... mampu ke amar tu bg nafkah pd dua2 bini...

Tu lah...nmpk sendu je kehadiranbeliau dlm industri seni...entah2 bercatu makan minum bini2 dan family memasing...tp sbb aa sua je konek tiap kali gaduh...terus bini bini terkulai...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:39 PM | Show all posts
Amar asyraf
Ashraf muslim
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Haish. Gigih la nk bgy statement gk. Btw, bini 1st tu x rasa apa ke? Dh 2 branch laki ko bukak. Nasib no 3 cerdik sikit.
Kalo Ai, talak 3 Ai bagy kt laki tu. Huh {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 12-10-2019 12:48 PM

2-2 bini bekap laki sah2 la ada makna.

Nak tutup aib si laki & diri sendiri.

Yg no. 1 nk cover perangai laki dh terbuntingkan org.

Yg no. 2 nak cover anak yg lahir tak sah taraf tu & sekali aib sendiri & aib laki.

Sampai belit2 cerita si bini nak bg nmpk laki tu baik.

Cerita xtally. No.1, no. 2, bakal no. 3. Tp no. 2 & bakal no.3 + statement nonny nadirah ada persamaan nya. No. 1 yg mmg betul2 lain. No. 2 ada buat statement propa, kahwin dh bertahun. Nonny keluar statement bgtaw bulan 5 2019 si laki dh terbuntingkan org xnak bertanggungjawab. Bakal no. 3 bgtaw, no. 2 dh bersalin dlm pantang tp si laki langsung xdtg tgk bini & anak baru.

Ujung2 no.1 ngan no. 2 masing2 mcm nak menyalahkan bakal no. 3 sbb berskandal dgn laki padahal no. 2 di awal kenyataan menyokong bakal no. 3. Betul katenye semua cerita bakal no. 3 pasal xdtg jenguk bini bersalin & baby baru.

Yg penting no. 1 no. 2 tetap menten bekap laki








Sekian rumusan bernombor meols hasil kuntuman dlm thread 1 lg
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-10-2019 09:52 AM
Bila aku baca luahan hati panjang lebar arna tak adalah dia kata laki dia tak salah. Dia padankan mu ...

Kan. I xrase die akn cerai first wife nie. N first wife cm xheran sgt pon kat amar. Die pon nk cerai amar yg xnk pastu pregnant. Typical make up sex lol.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 12-10-2019 10:30 AM
Pada aku no 1 paling lawa, maybe body je besar skit so npk mcm kakak
Tp cantik ke x isteri tu, bkn  ...

Arna ade post gmbo mase kurus. Lg lawa dr no 3 nie lol. Gemok sbb menanggung perasaan kawen ngn playboy mcm amar nie. Duit abes kt pompuan lain bkn nk groom bini yg ade. Ugh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacategar: Apa masalah perempuan ni semua? Si amar ni pakai mandrem ke apa smp semua bini dia redha and ikut je apa dia buat???



Loceng in between two leg kut mandrem dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:04 PM | Show all posts
pembacategar replied at 12-10-2019 09:33 AM
Apa masalah perempuan ni semua? Si amar ni pakai mandrem ke apa smp semua bini dia redha and ikut je ...

dekat blog, dekat shopee, dekat e commerce banyak jual minyak manderam. bomoh pun xde duit terpaksa jual minyak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarla kami kami yg otak dikata letak kat punai ni berpoligami...

Dasar sharing is caring kami ni bukanlah paksaan... kami berpoligami sebab ada permintaan jua dari kaum wanita.

Jangan lah disebabkan tak suka artis ni berpoligami abis semua lelaki yg berpoligami dikata bangsat dan bangkai...

Yang jadi isteri kedua pun perempuan yg nak offer diri jadi no.3 pun perempuan...Yang dok berebut kan laki atau nak jadikkan laki pon perempuan.. Jadi pada pada la nak membangsatkan lelaki poligami..... Jangan la sistur semua lupa...poligami ada hukumnya dalam ugama...Tidak ada dosa berpoligami.  Jangan letak poligami tu macam dosa ...malah lagi keji dari berzina dan tidak menutup aurat..

Laki berpoligami hanya berdosa jika mengabaikan isteri isteri dari apa segi pun...Laki Cinta Hindi sorang isteri pun boleh berdosa jika abaikan isteri solo.

Tapi jika lelaki itu berpoligami...Poligami itu bukan lah satu dosa...takda hukum apa pun dalam ugama kata berdosa... Jadi berpadalah nak tunjuk anti poligami...

Hug and Kisses to all sistur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096837s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list