Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
363
View
3
Reply

How do I permanently deactivate my account?

[Copy link]

Author: Asyalia.Ulfa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi, anyone tahu cara untuk deactivate acc here permanently? I want to close my account but Idk how.. Kalau boleh I nak delete my thread too for some reason tpi I tak tau jgk cara dia..Thanks in advance for your help..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:48 PM | Show all posts
tentang thread 'hot awak itu'..ini yang boleh di lakukan

1) edit post pertama itu dulu,bagi kosong..supaya orang tak boleh baca.

2) delete post yang lain2 sendiri , tekan button edit/ Additional Options/ delete post.


3) boleh PM mods bertugas di board itu minta tolong move ke box 3..


4) kalau nak minta deactivate ID forum..tak perlu sahaja login akaun awak selamanya..


sebab proses nak delete agak rumit..jadi,buat saja ID forum yang lain..



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 11-10-2019 05:48 PM
tentang thread 'hot awak itu'..ini yang boleh di lakukan

1) edit post pertama itu dulu,bagi koson ...

Okay U dh faham..thanks yaa tpi tiba2 tak jdi pulak nk close acc I dh ubah fkiran cuma I nk delete my thread je kot sbb malas byk sgt laki pm adeh.. Tpi Idk lah how to edit my thread cz u ckp kna edit  then ksongkan kan? How to find the edit button eh? Sorry byk tnya huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 12:02 AM | Show all posts
Asyalia.Ulfa replied at 12-10-2019 11:48 PM
Okay U dh faham..thanks yaa tpi tiba2 tak jdi pulak nk close acc I dh ubah fkiran cuma I nk delete ...

oh hehe..ok cuba tengok bawah sekali post kita,ada tubutton edit.. apa2 PM  saya direct,kalau nak tanya
apa2

110.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086415s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list