Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49764
View
859
Reply

Akhirnya Restoran Fizo Mawar Kitchen Tutup

[Copy link]

Author: lee_sakura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 11-10-2019 08:15 PM
Tp y pelik tetap ramai pentaksub sipu tuh..ilmu apa ye y dipakai?padahal dah terbongkar y dia tuh  ...

Ada member pergi.. dia kata diorg pergi utk networking je dgn peserta2 lain. Sbb masing2 nk market kan produk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari mawar kepada mawar ia kembali?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sskjp, iols ingat sekolah jenis kebangsaan ke apa tadi...tetiba baca ayat pijo sskjp, neelofake sskjp, vida sskjp baru lah suspect bukan sekolah jenis kebangsaan rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuhuu at 11-10-2019 09:43 PM

Heols pernah bankrap khen? Celah mana dia dapat duit bukak restoren kasi mawar? ini macam restoren hadiah dari mawar ke mawar sajork jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 11-10-2019 02:37 PM
My mum and my sister pernah mkn kat restoran Fizo tp KB branch , igtkan sedap sgt ala thai konon t ...

Laa yeke..selalu nampak orang review cakap sedap. Ada jugak baca review cakap service dia quite slow. And sometimes order lain dapat lain.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 11-10-2019 03:51 PM
Pernah try nasi kromok. Dgn teh o brown sugar. Ok2 je lah. Channel TV dlm restoran syok sendiri as ...

Dari segi harga okay ke? Selalu jugak nampak dia promote makanan kat restoran dia tu, tapi tak pernah tergerak pulak nak try.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar ni contoh wanita berduit bercerai classy...move on get going never look back....nothing is worth back there..stay classy babeh.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 11-10-2019 07:17 PM
cepwan pernah hamun kedai dia...  hahaha...  pastu banyak testi kata tak sedap...  setiap kali lal ...

Haha pulak dah..tak perasan pulak restoran dia tu pernah kena hamun.
Ada member pernah jugak lalu restoran dia tu, tapi sunyi je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarirsa replied at 11-10-2019 05:20 PM
tomyam bolehlah, yang lain semua out

Kalau tak salah dia pernah tunjuk yang dia belajar masak dekat Thai ke mana entah kan, katanya untuk restoran dia jugak.

Tapi tak ingat pulak menu apa yang dia belajar tu, agaknya tomyam la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:04 PM | Show all posts
iols skeptikal yach dgn restoran milik artis. mesti indah khabar daripada rupa. selalunya mesti nak order itu habis...nak order ini pun habis.. last2 mkn la apa yg ada je...hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama ada mmg tak laku or tak da pump duit dah from Mawar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak smpt merasa FMK. Dok lalu lalang kt Bangi tgk sendu je restoran.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kedai makan tu hidang makanan thai ke. Fizo kan kelantan-siam so hidangan2 kat restaurant tu lebih kpd citarasa fizo la kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 10:33 PM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 11-10-2019 10:32 PM
Bukan kedai makan tu hidang makanan thai ke. Fizo kan kelantan-siam so hidangan2 kat restaurant tu l ...

betol la tu tp si fizo ckp mwar punya makanan fav, tp si mawar tu hari2 makan nasi kandaq
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah la ya pejo
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 11-10-2019 09:05 PM
Ada member pergi.. dia kata diorg pergi utk networking je dgn peserta2 lain. Sbb masing2 nk market ...

Kalau networking utk produk y betul2 elok xpelaa..asal jgn menipu mcm so-called sipu tipu tuh..ada je kwn aiolzs amek dia as idola..ai was like.....duhhhhhh~
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hadiah atuk kau.. kau punya sembang babi pun boleh terbang biol
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok la tutup..founder pun dah xde..bagi biz apa pun bungkui..tangkai apa dia pakai??
Yet masih pgl jadi motivation speaker..xde rasa bersalah ke cara gitu cari rezeki..jual air liur pun masyuk?tang mana dia berjaya tu..kalu xde mawar la..x kemana la dia.hrp duit bini je la..lps ni bule cari hok lagi kaya..pakat SSKJP la moknya!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:58 PM | Show all posts
aku suspek kos operating 2 restaurant ni dekat 100k sebulan, duit masuk tak banyak mana, yg keluar je byk. Dah tu sure fizo minta tolong mawar cover duit operating kos 2 restaurant ni. Mawar dgn business tudung yg ntah kemana skang ni pun tak tahu mana la nak pump in lagi duit ke fizo utk cover segala OE yg menimbun tu. So bila takde kesepakatan utk tanggung rugi. Jalan last, tutup. Sebenarnya bukan masalah makanan restaurant dia tak sedap ke apa ke, skang ni memang economy sgt down, semua retail business down, pendek kata purchasing power rakyat dah tak mcm dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
FMK ni mula2 bukak mmg x sedap..mahal..tp mkn x de keseimbangan rasa..kali manis manis je.
Kalu masin masin je...air besar bagak tp 3/4 ais..ferlu ke?
Tp selang beberapa thn mkn..improve la dr segi rasa...ada la pilihan mkn yg murah dan standard. Staff pun friendly..syg jugak tutup sebab dah ada brand kan..tp tulah..sapa soh over sampai bercerai...mak mmg no 1..tp hati isteri kena pandai jaga jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list