Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49549
View
859
Reply

Akhirnya Restoran Fizo Mawar Kitchen Tutup

[Copy link]

Author: lee_sakura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MayaDelaRosa replied at 11-10-2019 05:09 PM
Restoran terlajak laris mmg sendu......nak singgah dah ritu tp tgk xde org..iols nye konsep kalau  ...

Jangan singgah nanti terlajak menyesal.. Tak sedap langsung dan mahal!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:19 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-10-2019 05:39 PM
Pelik betul.. Pijo ni bisnes dia bt semua x menjadi tp orang still panggil dia bagi talk psl bisnes  ...

haaa ade pun sependapat.... fizo pung pang talk bisnes padahal sume dia buat pasti lingkup... dulu burger skrg restoran plak.. aper pun xbole.. camni pun ade org panggil talk... lain laaa dh ade proven bisness yg up lepas jatuh.. ok laa jgk nk bagi talk.. ni sume nyer melingkup...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:36 PM | Show all posts
sedih sebab duit tak masuk lagi ker...apa2pn kudos tu mawar sebab tabah dan kuat terus move on. tak cam ppuan sorng tu, msh hrp laki busyuk dia. @Kurex semoga labur lar duit tuk buka balik bisnes dia. bubuh nama fizorex kitchen lak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I mkn kedai dia ok je..sdp...n cepat je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
yg kat kb ni kalau lalu semedang je ttupnya...hari ape bukak pun aku xtau
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yg baik2 saja utk Mawar..
Trauma giler mawar dgn sskjp ni..
Smoga jmp jodoh yg lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Thats why la fizo skrg gigih pulun tawaran berlakom sana sini.. program all star buka panggung pon heols masuk.. dah terdesak xde funder lg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:17 PM | Show all posts
BlackOpium replied at 11-10-2019 02:05 PM
Anyone yang pernah makan dekat restoran dia? Sedap ke makanan dekat situ?

cepwan pernah hamun kedai dia...  hahaha...  pastu banyak testi kata tak sedap...  setiap kali lalu depan kedai dia kat babgi, suram je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci pulak tgk video kt ig tu, suh swap youtube chanel die..dh la brenti part2 suspen... dpt ilmu bru hari ni  SSKJP
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:20 PM | Show all posts
binipopeye replied at 11-10-2019 06:19 PM
haaa ade pun sependapat.... fizo pung pang talk bisnes padahal sume dia buat pasti lingkup... dulu ...

sama cam sipu dia jejang semaksamun tu...  degree tak habis...  tipu phd...  tak pernah ada satu bisnes pun yang berjaya...  alih2 buat talk pasal bisnes...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok mawar
Dia macam x gedik
Bukan attention seeker
Elok sangat
Macam watak dalam novel yg penuh misteri Dan susah didekati
Tapi sampai hati dapat kat fizo buat mcm gini dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 11-10-2019 07:22 PM
Suka tengok mawar
Dia macam x gedik
Bukan attention seeker

Harap mawar sedar betul2 & move on sungguh2
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 11-10-2019 07:26 PM
Harap mawar sedar betul2 & move on sungguh2

Nampak nya macam tu
Mungkin dulu nampak lurus Dan nerd Tapi sekali bertindak fuuuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi: Good Job kak mawarpadam muka ko sskjp



Kahkahkah #sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:52 PM | Show all posts
shania88 replied at 11-10-2019 06:04 PM
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Kaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yang lagi best tu mawar & pihak mawar diam tak berkutik punnn...wat malu jaaaa pijo sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai ke yg subscribe youtube pijo? a
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 11-10-2019 04:56 PM
Isu cerai bkn hal besar nak tutup operasi.  Sebenarnya overhead kos yg diambil kira.  Kalau hal cera ...

Ooo..kedai toklip y kunun2 ramai org tu dah sendu ek?tp mana nak feymes nye kalau dah owner duk merepek buat bnde y bkn2 skrg..biar laa dia,duit berkepok2 lagi,setakat hilang satu,dua bisnes,boleh survive lg kot dgn produk "kesihatan" dia tuh..kohkohkoh~
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 11-10-2019 07:20 PM
sama cam sipu dia jejang semaksamun tu...  degree tak habis...  tipu phd...  tak pernah ada satu b ...

Tp y pelik tetap ramai pentaksub sipu tuh..ilmu apa ye y dipakai?padahal dah terbongkar y dia tuh xde qualification/experience/success y boleh jd kayu ukur as a motivator..

Wadehek sgt dgn pentaksub2 dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:21 PM | Show all posts
sskjp hahahahaha hadui lawak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku br ja mkn kt alep sokri. Sedap jarhh.. keli cili padi claypot dia sdp.. price pon hokeh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094324s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list