Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49285
View
859
Reply

Akhirnya Restoran Fizo Mawar Kitchen Tutup

[Copy link]

Author: lee_sakura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 03:46 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 11-10-2019 03:47 PM

pe kabar life sskjp ...haaaa cari pasal lagi dgn anak mami.ambik ampa semua.
ohhh yaaaaa abg ipar pijo ada plan ke amik mak duk sesama?? dulukemain meratip bekapppp, samalah kak pijo tu haaaa, anak2 tak merasa dah duk banglooo mawar kan kann??
adik bongsu pijo pakai kete apa skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 11-10-2019 02:05 PM
Anyone yang pernah makan dekat restoran dia? Sedap ke makanan dekat situ?

Pernah try nasi kromok. Dgn teh o brown sugar. Ok2 je lah. Channel TV dlm restoran syok sendiri asyik tunjuk muka mawar saja.

Faham ler tu restoran heshe, tapi membazir saja letak tv lcd byk2 tapi iklan muka mawar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Butik fareeda pun bakal berkubur ke chuolss
Ada i tgk fb story kwn i nk resign dr fareeda katanyehh
I mls nk tanya knp sbb beliau mmg kuat menjilat mawar itu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 11-10-2019 02:06 PM
burger dia ada lagi ke

dah takda rasanya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:01 PM | Show all posts
penah makan set nasi budget dia yg rm3.90 tu.. not bad laa..
tp air big cup dia tak sedap. too sweet.

makanan lain tak penah try sbb harga mahal.
hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:03 PM | Show all posts
ruginya tutup...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:12 PM | Show all posts
LembingDayanti replied at 11-10-2019 03:01 PM
semoga fizo berjaya cari perempuan berkeluarga kaya yg lain aminnnnnn

suh dia ngurat dsvida la
sama sama sskjp


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau  kat fb,masih ramai lg jantan lahanat dok bekap sskj pijo neh..yes taula tu mak,masing2 pergh ala ostat pertahan tggjwb kt mak..tp entah2 masing2 blakang2 kat bini pon kelaut tggjwb..babi sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:16 PM | Show all posts

Lepas Bercerai, Semua Cawangan Fizomawar Kitchen Ditutup

Foto: IG




Berita sedih untuk pelanggan Fizomawar Kitchen kerana ia bakal menamatkan operasi hujung bulan ini.


Keputusan tersebut dicapai selepas mereka berdua melakukan perbincangan dan penutupan restoran itu dilihat sebagai jalan terbaik selepas bercerai.






"Berat untuk saya umumkan keputusan ini. Selepas berfikir dan berbincang, kami bersetuju menamatkan operasi di cawangan Bangi, Selangor dan Kota Bharu," katanya menerusi video yang dimuat naik di YouTube.


Tambahnya, banyak kenangan dan usaha dilakukan termasuk wang ringgit, namun dia percaya Allah ada perancangan terbaik buat mereka.


Selepas ini, Fizo akan menumpukan perhatian kepada pengurusan acara dan media sosial.




Foto: IG




Manakala, Mawar pula akan meneruskan perniagaan tudung Fareeda.


Tak mengapalah, semoga kedua-duanya terus dilimpahi rezeki. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb tu la jgn buat bisnes yg ada kaitan nama laki bini, share laki bini.cerai gini la jadi
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:24 PM | Show all posts
awex^returns replied at 11-10-2019 04:12 PM
suh dia ngurat dsvida la
sama sama sskjp

mahu kena luku kepala si pijo ngan CIK B


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain mak dia yg rasmikan bukan? Kenapa ko tak beli semua cawangan dan teruskan?

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:26 PM | Show all posts
Madel replied at 11-10-2019 01:23 PM
Modal siapa keluar?
Renovation segala tu pakai modal siapa?
Kalau modal dari Mawar, tak ada maknya ...

ahh ahhh hadiah, yg keluar duit sapo?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:31 PM | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:24 PM
Kemain mak dia yg rasmikan bukan? Kenapa ko tak beli semua cawangan dan teruskan?

hadiah untuk mawar tapi mak dia yang rasmi..eh eh eh...

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 11-10-2019 04:31 PM
hadiah untuk mawar tapi mak dia yang rasmi..eh eh eh...

Puihhhh
....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya terjawab sudah sapa funder biz fizo. Yg herannya, biz satu pun x menjadi tp dok jadi motivator n mentor biz katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti mak si fizo yg acah2 suci murni menahan diri sambil menggigil sbb restoran yg acah2 dia owner mawar tutup.. Padan la muka adik ipar fizo laki bini yg mengata mawar.. Tamparan anak mami dari tanjung
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:24 PM
Kemain mak dia yg rasmikan bukan? Kenapa ko tak beli semua cawangan dan teruskan?

tu la heran juge..bkn pijo katenye ade 3 4 kampeni




maka terjwb juge np heols nmpk mcm xde aset dr segi property dan mampu sewa sje utk mak die slps keluar dr umh mawar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 11-10-2019 04:12 PM
suh dia ngurat dsvida la
sama sama sskjp

umh dsv lg besar dr umh mawar..kalo sume sskp dok dlm tu pn molek sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe laa ttp pun... x sdp sgt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101986s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list