Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49763
View
859
Reply

Akhirnya Restoran Fizo Mawar Kitchen Tutup

[Copy link]

Author: lee_sakura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 02:17 PM | Show all posts
iols dari dulu nak try makan kat situ tapi tak penah sempat singgah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadiah pd mak fizo agaknya kan..bkn menu sohor kat situ tomyam ke..masakan thai la kan kg asal mak dia..mawar selalu ckp dia anak mami..mengidam dulu pun selalu pi mkn ns kandar..poyo much la this mamat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian mengenangkan nasib pekerja dia..mana la nk kje pas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadiah dari Mawar untuk Mawar?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 11-10-2019 02:05 PM
Anyone yang pernah makan dekat restoran dia? Sedap ke makanan dekat situ?

My mum and my sister pernah mkn kat restoran Fizo tp KB branch , igtkan sedap sgt ala thai konon tp byk rasa manis je ... Sekali tu je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:38 PM | Show all posts
** standing ovation untuk mawar **

good job mama
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:40 PM | Show all posts
hadiah konon....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:46 PM | Show all posts
rugi tutup.. teruskan jelah..,  tukar sikit sana sikit sini
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd bisnes apa yg fizo buat sekarang? Xpa, jahlop single boleh try.. Sama2 SSKJP
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:50 PM | Show all posts

setahu i macam dah lama bungkus

tak reti nak meniaga tapi gigih jual air liur pasal meniaga

orang bodoh je dengar si sskjp ni sembang
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Somehow ai rasa bkn "hadiah dari dia untuk mawar & mak dia".. tp "hadiah dari dia & mawar untuk mak dia"..

Make sense idok?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dh ramai cust, rebrand nama kedai jer la... Xpayah ttp
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 11-10-2019 02:15 PM
awat laa x cari jaa duit bagi bayaq balik modai kat mawar... tukaq laa nama baru... rebrand ka apa.. ...

Pijo ada duit ke nak byr?? Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pijo sengkek
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:01 PM | Show all posts
semoga fizo berjaya cari perempuan berkeluarga kaya yg lain aminnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:14 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-10-2019 02:46 PM
Jd bisnes apa yg fizo buat sekarang? Xpa, jahlop single boleh try.. Sama2 SSKJP

SSKJP ni apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:25 PM | Show all posts

set set kito jangan pecah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 11-10-2019 02:52 PM
Somehow ai rasa bkn "hadiah dari dia untuk mawar & mak dia".. tp "hadiah dari dia & mawar untuk mak  ...

Lg make sense hadiah dari dia kepada mak dia guna duit mawar kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:43 PM | Show all posts
toxicated replied at 11-10-2019 03:29 PM
Lg make sense hadiah dari dia kepada mak dia guna duit mawar kahkah

hahaha betul tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 11-10-2019 03:29 PM
Lg make sense hadiah dari dia kepada mak dia guna duit mawar kahkah

Yu ni.. takan heols nk ngaku terang2 cenggitu.. haruslah cover sikit memane yg boleh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list