Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49761
View
859
Reply

Akhirnya Restoran Fizo Mawar Kitchen Tutup

[Copy link]

Author: lee_sakura       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 01:22 PM | Show all posts |Read mode


Fizo Omar buat pengumuman melalui facebook dan telah mengesahkan Restoran Fizo Mawar Kitchen akan tamat operasi pd 27 Oktober 2019...fizo ckp restoran tu adalah hadiah dari dia untuk mawar & mak dia, dan menu yg dihidangkan adalah makanan kegemaran mawar katanya...sayangnya, byk makanan sedap2 kat sana




Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Modal siapa keluar?
Renovation segala tu pakai modal siapa?
Kalau modal dari Mawar, tak ada maknya pun restoran tu as 'hadiah'
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:28 PM | Show all posts
Bukan dia dok sebut FMK ke... and slalu up ramai je customer...kenapa dia nak tutup ek...? (aku malas tgk utube dia )
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tajuk tt mcm lega pulak dengan perkataan 'akhirnya'
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:33 PM | Show all posts
takziah..ada buat jualan tutup kedai x nt
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:34 PM | Show all posts
Good Job kak mawar

padam muka ko sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti duit mawar kan? Kalau duit pizo xde maknanya nk tutup hadiah pizo ke mawar, tp duit mawar kan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 11-10-2019 01:23 PM
Modal siapa keluar?
Renovation segala tu pakai modal siapa?
Kalau modal dari Mawar, tak ada maknya ...

Dari Mawar ke Mawar jua pergi nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ye ke makanan favourite mawar, bukan ada thread lepas kata mawar kaki nasi kandar ke? FMK ni rasanya menu ala thai
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:38 PM | Show all posts
tak pernah nak rasa untuk mencuba makan sebab reviu kawan2 i cakap lembab dan tak sedap.

apapun tabah ya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila mawar mula bertindak.
kuasa wanita  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Power betul mawar
Bagus
Kalau duit dia sorang takyah la tutup main tain jelah
Mesti banyak duit mawar ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tutup ke atau Mawar bukak restoren yg baru? Cuma tukar nama jer...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadiah dari dia..utk mawar dan mak dia
Mak dia tu mak mawar ke mak fizo?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la tu hadiah untuk Mawar daripada kau,Fizo ooii.. Macam la orang tak ingat kau tu pernah bangkrap. Poyo je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyone yang pernah makan dekat restoran dia? Sedap ke makanan dekat situ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:06 PM | Show all posts
burger dia ada lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla..bukan ke prnah viral isu serve lembab tp mknn xsetaraf dgn harga?
Kalau kedai mcmni mmg layak tutup
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Agk dah..Nmpk sgt mmg mawar yg bnyk keluarkan $$$$$.  Rasakan tamparan wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:15 PM | Show all posts
awat laa x cari jaa duit bagi bayaq balik modai kat mawar... tukaq laa nama baru... rebrand ka apa.... sayang bisnes dah dok ada nak pi tutup.... melainkan segala mak nenek bangunan apa suma mmg mawar yg labur duit...


....lagi depa dok amik dia nih jadi speaker program keusahawanan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list