Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14653
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
i sokong oksana walaupun beliau tidak akan dapat apa pun dari sultan ... some lelaki perlu di ajar tidak kisah anak halal atau pun anak luar nikah anak biological tetap darah daging sendiri ...mungkin if di negara sunni wal shafie if anak nikah dapat nafkah but bukan kepada anak tidak sah taraf ..walaupun apa pun perkahwinan oksana dengan sultan tidak di register di russia ..melalui bukti paternity test anak tetap anak even tho anak haram .(walaupun taraf leon masih lagi tanda tanya) ....hadap lah warga sunni yang hak tetap hak .... bukan masa lagi  untuk lari dari tanggungjawab.. jika oksana mahu kan buruk kan sultan melalui case mahkamah ...biar kan lah cara untuk mencari keasilan di negara kapir ...at least  cara ini yang betul untuk tahu kebenaran .... i enjoy saja drama yang jarang jarang berlaku ini....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:32 PM | Show all posts
ultra78 replied at 11-10-2019 08:29 PM
Kalau nak cerai, cerailah cara baik. Memang silaplah kahwin dengan warganegara asing yang celik deng ...

Ko kenapa buat mcm xfaham atau ko sebenarnya bodo xboleh faham!!!!!!!!!!!

Terang2 betina Russia ni lapar duit dan harta sahaja.

Dia pun pernah kata "kalau nak kahwin ,kahwin dgn King"
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:36 PM | Show all posts
mmg sultan tu ada salahnya.

tp salah lagi beruk Russia tu terkinja-kinja kebulur duit ,lapar harta !!!!!!!!!!

Xde erti cinta dna kesetian ;ah dalam diri betina-betina Russia tu ,apatahlg membesar sbg kafeer ,sanggup jual faraj merata ,free pun bagi asalkan diganti dgn duit dan kilauan emas permata.

Betina mcm burung unta tu   kalau belanja kahwin free pun sepatutnya jgn di ambil buat bini.

Dasar pelacur ,perlu ke dilayan kehendak nya?

mcm2 oks babi ni menuntut  dgn mempergunakan anak dia , video menutuh tak mahu tunjuk,upload lah ,video menutuh 1 ,video menutuh 2, video menutuh 3, video menutuh 4, video menutuh 5.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
menarik  semakin banyak yang mengeji oksana ...semakin ter pancar kebodohan satu pihak lagi .. btw ini bukan kali pertama pun pembesar negara di kait kan dengan wanita ...ada empire jatuh sebab kuasa wanitawalaupun tidak pandai ber main pedang  ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Forfoxache at 11-10-2019 10:47 PM
serinegara replied at 11-10-2019 04:03 PM
Pasal nafsu, harta rakyat habis digunakan for personal reasons. Pas tu nak tanggung orang luar pula  ...


Ko tengok TMJ. Kawin Local Melayu. Happy dapat zuriat chomel2. Rakyat sayang bertambah sayang.

Meanwhile negeri serambi mekah (LOL) nye ruler nak kawin mat sal pastu dah dapat anak, tak nak responsible bila gravy train dah stop.  

Ade member cakap kalau the path to the throne isnt righteous and pure memang karma is bound to come knocking at the door. What is unfolding is long dued as karma aku diberitahu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sultan kelate ni dayus ke apa...senyap je memanjang...bosan betul xda drama.cuba lawan xkezah la ko salah ke betul ke..i need internesel drama
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 11-10-2019 04:58 PM
PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol gob ...

Terer la you detect gang2 trisna...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:04 PM | Show all posts
go abe yehh..berani kerana benar..
kalau betul pewaris sultan..malu laaaa..
udah lee dicerai talak 3...huk huk huk
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Fadan moke ko, mmg mendapatla..dahla asal negeri termiskin kat Malaysia ni..jadi agung tak patut Ada cash berjuta2..harapkan harta keturunan? Lol sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:11 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 11-10-2019 02:36 PM
mmg sultan tu ada salahnya.

tp salah lagi beruk Russia tu terkinja-kinja kebulur duit ,lapar hart ...

ala nok.. yang kau dok ngutuk2 tu la laki nye dulu terkinja2.. kau ghaser???nak salahkan oks pulak..it takes two to tango sis..


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik tak sokong memane. Acik suka membaca je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 11-10-2019 10:15 PM
sis..who else kalau kawen dengan orang kaya bukan pasal duit.. you tell me.. lebih2 lagi dengan su ...

Of course la pasal duit....nasib la Abe sapa suruh masuk perangkap ular tedung Russia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hah tudiaaaa
Bagus rihana
Orang yg dipihak benar mesti takkan gentar buat ujian DNA

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-10-2019 09:52 PM
Pakhayam ala2 markus anderson.

Haaa betul. Nak jumpa VVip biasanye ada orang set up kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 11-10-2019 06:51 PM
Bukan kah awal2 si selar ni yg tK mahu dna test. Bil dah kluar sejibik muke soltan tu yg dia brani n ...

Ai rasa sebelum ni dia agk was2 either tu ank abe gong or ank leon..so bila dah nmpk baby muka abe gong tu berani buat dna...

If ank abe gong...apa susah...abe gong tuntut la hak penjagaan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I sokong buktikan DNA Leon
Tapi tuntutan rihana tu melampau kalau tpksa pakai duit rakyat kalau kna bayar

Kalau pakai duit bapak Leon sndri takpelah biar melingkup bapa yg x mengaku anak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:52 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 11-10-2019 11:11 PM
ala nok.. yang kau dok ngutuk2 tu la laki nye dulu terkinja2.. kau ghaser???nak salahkan oks pulak ...



memang sesuai lah ko komen hawau lahabau mcm ni ,sebab ko kan teamburungunta

so what?

Tahu nak orang  komen ikut citarasa ko saja ke?

Mati hidup semula pun aku xkan sebelah betina russia itu lah..dasar lahir kedunia hanya pam penis jantan cret celah puki dia murahan baq hangggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 11-10-2019 10:36 PM
mmg sultan tu ada salahnya.

tp salah lagi beruk Russia tu terkinja-kinja kebulur duit ,lapar hart ...

si gold digger tu mengong..tlg l pihak istana...xpayah layan kehendak dia..dia tu nobody je pon..dr bg dia duit,baik gi tlg rkyat sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-10-2019 08:36 PM
Dia saman di Russia noks. Kesah plak org rusia ke raje kite.

#teamrihana

Kak mai pm sat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111592s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list