Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14629
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
setakat nak bagi malu je tuw. kes tu tak kan sampai kemana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 11-10-2019 08:16 PM
Kalau anak dia pun boleh ambil bawa kat Malaysia.

Dah cerai,  bekas suami tak wajib pun malah  ...

From beginning memang nak duit jer..tengok la harga cincin pun 1 juta. Lagi satu i rasa dia ni ada geng2 yang tolong dia sampai dia kawin dan beranak dan sekarang nak tuntut itu ini and dapat la percent dari situ. Married for love la sangat....wedding ring pun dah gadai nak dapatkan duit.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-10-2019 12:05 PM
Kot ye pon civil suit je.

Kalau criminal pon ingat senang ke rusia nak extradite sultan kita.  ...

I was thinking the same..

Susah juga sbb nikah oks bukan dkt russia..

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 11-10-2019 09:22 PM
CatMiow replied at 11-10-2019 08:06 PM
Iols team rakyat...

Boleh?  Jika memang anak SK habis la ... Lama2 mungkin akan terguna duit r ...


yang pasti abegong tak kat buat apa pun. nak ngaku anak pun tidak, inikan nak tanggung. dia buat tak kesah je.oksana mampu buat apa je.ujung ujung abegong kawen lain.tutup terus kesah oksana
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 09:02 PM
From beginning memang nak duit jer..tengok la harga cincin pun 1 juta. Lagi satu i rasa dia ni ada ...

Geng2 tu maksudnya siapa?

Takan kawan2 c oks kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 11-10-2019 09:08 PM
Geng2 tu maksudnya siapa?

Takan kawan2 c oks kot.

Aku rasa pimp dia....aka bapak ayam or mak ayam.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 09:14 PM
Aku rasa pimp dia....aka bapak ayam or mak ayam.

Itulah...dari dulu duk speku ada sorang lelaki yg pose gambar hampir menetek dgn oks tu bapakhayamnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 08:34 PM
Dia Brazillian nama dia Larissa Santos. Pun nak green card jer.

Haha.. Sekali tu je tengok pastu sneak peek coming episode dok bercekau malas nak layan dah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 03:55 PM
Macam mana penyokong nak konar baring lagi ni??

Atas nm zuhud, konar tido lelap pun xpe
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-10-2019 09:16 PM
Itulah...dari dulu duk speku ada sorang lelaki yg pose gambar hampir menetek dgn oks tu bapakhayam ...

Ada punya...pimp dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 11-10-2019 06:42 PM
Saya tak rasa rihana tu bimbo. Dia ada sejenis karakter mcm lidik gittew.

Lidik = licik + cerdi ...

I pun x rs dia bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 11-10-2019 07:48 PM
iols rasa, sultan kelantan dh mmg tak mo kot dgn rihanna... so sultan peduli apa ba by tu ank kandun ...

I x setuju tu alasan dia nk cerai. Ms dia ambik oks jd bini tu, minah tu mmg dh publicly tau jenis yg social. Dia nk expect minah tu jd isteri lindungan kaabah ke lps kawen? Dah la ko tgal dia sorang2 kt rusia nunn..  Lglaa pnjg lgkh dia. Prevention pun dia x buat. Lg nk blame org.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 09:34 PM
Ada punya...pimp dia.

Pakhayam ala2 markus anderson.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:53 PM | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:06 PM
First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 ...

larissa 90 day fiance pun ...meroyan x kena bg bunga time sambut dia d apot...dah sampai ruma lelaki dia nak halau pula mak lelaki tu spya dapat ruma tu sorg2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tuntut ( atau acah2 nk tuntut )..sm Tu boleh lawan setakat mana dia mampu bayar. .MCM court sini kalau bekas isteri nk nafkah 5 juta ..bekas suami menentang kata tk mampu..berapa yg dia boleh byr je..rm100 sebulan kalau Hakim setuju ITU jelah bekas isteri dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 11-10-2019 04:02 PM
Akak team oksana.  
Orang kampong lah katakan

iols dr awal mmg team oksana yach sbb menyampah dgn laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:06 PM | Show all posts
aint replied at 11-10-2019 07:48 PM
iols rasa, sultan kelantan dh mmg tak mo kot dgn rihanna... so sultan peduli apa ba by tu ank kandun ...

iv1.jpg

lelaki yg shopping tu

iv2.jpg

katanya ini adik rihana. Nmpk cam org yg sama kan.

#gigih



Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:11 PM | Show all posts
boleh purcaya kah test DNA russia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:15 PM | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 01:02 PM
From beginning memang nak duit jer..tengok la harga cincin pun 1 juta. Lagi satu i rasa dia ni ada ...

sis..who else kalau kawen dengan orang kaya bukan pasal duit.. you tell me.. lebih2 lagi dengan sultan kot... sah sah hidup kau senang lenang...whatever than money comes later kekdahnye..
kalau iols jadi oks pun iols akan fight for my right, betul salah belakang kire...

the problem is.. why married her in the first place? why a golddigging girl being blamed? it takes two to tango kekdahnye kan...

yang ex-hubby pun x de ke team yang DueD kt oks ni... apa backgroun bagai...




Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:16 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-10-2019 02:02 PM
iols dr awal mmg team oksana yach sbb menyampah dgn laki dia

sama sis... kite #teamoksana , harap sheols dpt apa sheols nak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094051s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list