Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14689
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 11-10-2019 06:23 PM
Boleh ke sultan being charge atas sbb dia x mahu bg kerjasama?

Klu terbukti di court dna leon t ...

Apapun tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
aku kan.. rs mcm bawah tempurung pulok. mcm mn permulaan kisah leon tu dinafikan ank kpd ex husb oks?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-10-2019 07:58 PM
Dia acah je. Berani la mahkamah rusia sebab bukan mahkamah rusia boleh buat apa. Tuanku bukan raky ...

Hahaha.. Yap.. Dia nak burukkan imej ex suami saja.. Bukan nak buat sungguh pun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 11-10-2019 06:35 PM
But we are talking about a sultan here..

Yg i baca sovereign country is beyond the law..masa ni ...

Kot ye pon civil suit je.

Kalau criminal pon ingat senang ke rusia nak extradite sultan kita.

Tuanku tak kahwin kat rusia kalau ye pun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 11-10-2019 06:48 PM
iols rasa, sultan kelantan dh mmg tak mo kot dgn rihanna... so sultan peduli apa ba by tu ank kandun ...

Hehehehe khenzs. Bijak hang.
Tuanku duk dendiam sudah. Buat bodo. Jangan buat benda bodo sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 04:30 PM
Aku pun #teamRihana

Iols team rakyat...

Boleh?  Jika memang anak SK habis la ... Lama2 mungkin akan terguna duit rakyat buat tampung bayar belanja nafkah.

Duit royalti kelantan mungkin banyak,  tapi nanti sepatutnya untuk pembangunan negeri,  jadi duit bayar nafkah pula..

2nd choice untuk sk, ambil anak tu,  kan dah ada bukti yg si emak tak layak didik anak.   

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pun Leon tu anak Abe....tetap dijadikan sebagai meal ticket untuk kesenangan Oks. Abe tu bukan kaya mana pun....wedding ring tu pun ntah2 pakai duit tax payers hasil Abe kerja sekejab jadi gong.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:08 PM | Show all posts
zuhud zuhud pun ada ujian tuhan bagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-10-2019 07:04 PM
Hahaha.. Yap.. Dia nak burukkan imej ex suami saja.. Bukan nak buat sungguh pun.

Dia nak up la dari posting IG ke acah2 court case. Knowing the malays penyokong dia mudah percaya dia. Tengok la yang gelabah terus cakap tuanku yng sebenarnya xnak buat dna test, betul la tu anak tuanku sbab ox berani saman maka berani kerana benar  ada yg siap suruh declare muflis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau court kat Russia ada hak ke minta? Sebab dia kawin kat Malaysia and as muslim so kena go through Dna kat Malaysia? Kalau kat sana possibility lawyer dia dan judge sekongkol?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-10-2019 08:09 PM
Dia nak up la dari posting IG ke acah2 court case. Knowing the malays penyokong dia mudah percaya  ...

Hahaha.. Melayu jenis malas membaca.. Mcm tu la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:06 PM
First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 ...

Si Larissa pun sama masa Colt first ambik dia kat airport.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 11-10-2019 08:07 PM
Kalau betul pun Leon tu anak Abe....tetap dijadikan sebagai meal ticket untuk kesenangan Oks. Abe tu ...

Kalau anak dia pun boleh ambil bawa kat Malaysia.

Dah cerai,  bekas suami tak wajib pun malah  tak perlu pun bayar nafkah bulanan bekas isteri.

Dia ni mcm nak status dan duit je.  Kalau tak kenapa ada sttmnt kata yg Oks tolak tawaran SK sebab ada yg twrkan harga tinggi untuk oks ceritakan kisah mereka berdua. Samada benda betul atau tak,  pihak oks dan sk sja tahu kebenarn sttmnt dri pihak sk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau leon tu anak dia, mmg tak bertggjwb laa. Dh la mak budak tu convert, pastu bleh biar je ke nasab keturunan tu dibela ntah cara islam ke tak ntah. Nafkah lagi. Huhuu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-10-2019 08:09 PM
Dia nak up la dari posting IG ke acah2 court case. Knowing the malays penyokong dia mudah percaya  ...

Tak payah declare muflis..  Suruh je turun takhta..

Nak tengok,  adakah c oks ni akan merempan lagi kat ig kalau sk ni turun takhta.

Ampun tuanku.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:29 PM | Show all posts
Kalau nak cerai, cerailah cara baik. Memang silaplah kahwin dengan warganegara asing yang celik dengan hak  keluarga. Kalau nafkah edah bekas bini dan nafkah anak pun gagal nak bagi, apa punya tak guna punya lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 11-10-2019 05:45 PM
Iols tengok gak sekali tu pompuan hispanic baru sampai airport tengah malam buta fiancee jemput. S ...

Dia Brazillian nama dia Larissa Santos. Pun nak green card jer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:36 PM | Show all posts
Apa hukumnya ayah tak mahu akui anak kandung dlm islam ek.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-10-2019 04:41 PM
Boleh ke dakwa sultan? Bukan ke ada imuniti? Ke apply kat Agong je?

Dia saman di Russia noks. Kesah plak org rusia ke raje kite.

#teamrihana
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-10-2019 08:36 PM
Dia saman di Russia noks. Kesah plak org rusia ke raje kite.

#teamrihana

#teammalaysia

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116796s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list