Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14654
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya kan..cash gitewww...kak bedah flip hair
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 04:55 PM
hanya tun mahathir je berani gubal undang2 berkaitan insititusi negara. macam pakcik akak ni gila  ...

Mak aih..siram air kat makanan pakcik..seramnyaa veerani u..ehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 11-10-2019 03:52 PM
abe oh abe....nok ke mano tu abe?  comey nyo bawok gewe

Kalau mu doh bekeney oh awe
Masuklah meminey
Jange wat sene oh awe
Anok dagho oghe
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:39 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 11-10-2019 06:37 PM
Mak aih..siram air kat makanan pakcik..seramnyaa veerani u..ehehehe

biasalah kita keturunan panas baran. pakcik pun panas baran juga. cuma dia tak sangka dan terkejut beruk kena simbah air. jadi dia merajuk.

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 04:33 PM
Kali ini buku bertemu ruas sis, nampak saja Rihana bimbo tp maybe team dia bagus

Saya tak rasa rihana tu bimbo. Dia ada sejenis karakter mcm lidik gittew.

Lidik = licik + cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kah awal2 si selar ni yg tK mahu dna test. Bil dah kluar sejibik muke soltan tu yg dia brani nak buat test DNA.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:17 PM | Show all posts
sian anak... takkan nak buang camtu aje kalau betul darah daging sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Drpd kahwin rahsia2.. terus terkelaur segala isi perut cerita perkahwinan deols ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 08:33 AM
Kali ini buku bertemu ruas sis, nampak saja Rihana bimbo tp maybe team dia bagus

Boleh ke sultan being charge atas sbb dia x mahu bg kerjasama?

Klu terbukti di court dna leon tu adalah rasmi anak sultan, tp dia enggan mengaku lah cth nya..boleh di kenakan tindakan?

Sultan kebal undang2 x?

I curious juga sbb kes Oksana ni bukan dgn kerabat biasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:28 PM | Show all posts
pinksarah replied at 11-10-2019 06:23 AM
Boleh ke sultan being charge atas sbb dia x mahu bg kerjasama?

Klu terbukti di court dna leon t ...

me hanya teringat kes joey dengan pat (pernah bincang di board gossip)yang pat nak gugurkan joey dari right as a father dengan anak dorang..

so bolehlah kot jika ada peguam best..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 11-10-2019 11:28 AM
me hanya teringat kes joey dengan pat (pernah bincang di board gossip)yang pat nak gugurkan joey d ...

But we are talking about a sultan here..

Yg i baca sovereign country is beyond the law..masa nikah oksana sultan is agong memerintah..x boleh di saman..betul tak?

Cumanya..x tau lah terpakai lg ke tidak bilamana dia sudah pon dilucut jawatan sebagai agong dan ketika kes ni dia sudah no longer agong..

Immunity terpakai lg tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:39 PM | Show all posts
Edited by zai_az at 11-10-2019 07:41 PM

Makin complicated ceta ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iols rasa, sultan kelantan dh mmg tak mo kot dgn rihanna... so sultan peduli apa ba by tu ank kandung atau bkn...

sultan mungkin tawar hati sbb kisah dia dan rihanna diketahui umum... dan ada gak pic rihanna ngandung tp kuar shopping dgn sorang lelaki (tk diketahui status lelaki tu adik beradik ka atau bf)

iols syak sultan kasi talak 3 sbb dia ada bukti yg rihanna curang...

so sbb tu la ceraikan dan disowned baby tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap: kalau dh sampai court ni maksudnya kira oks ni benar. gila lah. memang memalukan kes ni.



Ini tarik minah ox je. Mana laku saman kat mahkamah rusia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cutieslilies: kirenya sultan laa yg xmo buat dna tu.....hampeh..memalukan jer


Sultan tak pernah kena suruh buat dna test pon
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-10-2019 03:41 PM
Boleh ke dakwa sultan? Bukan ke ada imuniti? Ke apply kat Agong je?

Mahkamah rusia takde hak pon atas sultan kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-10-2019 03:53 PM
Aku tetap tak percaya pada selar rusia ni..aku bukan team selar.. Sebab selar jinak mcm mana pun akn ...

Dia acah je. Berani la mahkamah rusia sebab bukan mahkamah rusia boleh buat apa. Tuanku bukan rakyat sana. Tuanku tak kahwin kat rusia. Tuanku tak ada di rusia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 03:58 PM
dia nak duit je tu, apa benda dia xdpt dia guna cm2 cara untuk malukan. malu wei satu dunia tahu.  ...

Yaaa sebaiknya abegong treat dia as persona non grata sebab rusia manala boleh nak extradite sultan pi sana. Lagipun diorang bukan kahwin kat sana. Mahkamah rusia tak laku la jatuh hukuman kat abegong. Kes civik lak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kak woks jual ap plak msk court ni..bersalin haritu jual cincin
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 11-10-2019 04:49 PM
File kat moscow, boleh dapat ke? Kalau nak smear reputation memang spot on la. Satu dunia tau cerita ...

Mahkamah rusia sama macam ox boleh takat menyalak je.

Takyah nak malu sangat la. Siapa je kenal abegong. Macam raja thailand ounya skandal zalim lg teruk tapi berapa kerat je tahu.

Kalau abegong bijak cara senang je senyap je. Cepat2 kahwin dengan melayu dan dapatkan anak. Wariskan takhta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list