Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14687
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
malangnye nasib rakyat maleysie punye raje tak berfaedah tapi tetap kene tanggung makan tidur die
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:41 PM | Show all posts
lain kali kawen, kena fikir masa depan ex agong... kita kena fikir ke hadapan.. tengok, makin melarat kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke dakwa sultan? Bukan ke ada imuniti? Ke apply kat Agong je?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:51 PM | Show all posts
Tak fikir panjang betul lah sultan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:51 PM | Show all posts
krustykrab replied at 11-10-2019 04:36 PM
Tu lah...aku dh agak yg satu pihak tu x nk kerjasama...
Tp kn petmintaan dia nk duit, ,2 bijik ru ...

rakyat kelantan pun miskin2 xde highway. bila tengok dan baca berita camni, memang sedih kecewa pada mereka yang berkenaan. cuba sis pergi kelantan tengok dengan mata sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tetap tak percaya pada selar rusia ni..aku bukan team selar.. Sebab selar jinak mcm mana pun akn patuk tuannya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:55 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-10-2019 04:41 PM
Boleh ke dakwa sultan? Bukan ke ada imuniti? Ke apply kat Agong je?

hanya tun mahathir je berani gubal undang2 berkaitan insititusi negara. macam pakcik akak ni gila batak dah lah miskin nak mampus. bila cakap pasal raja or adat melayu semua dia sokong 100%. benda salah kita cakap salah. dulu dia sembah berhala puja tun mahathir. sekarang dia kutuk hina habis2 tun mahathir.


memang sial pakcik akak tu . hari tu tengah open house dia cerita bab politik, akak geram terus simbah air dekat makanan dia. sound dia cakap ni open house nak jumpa sedara mara bukan nak sembang politik , terus dia balik rumah

kita nak jadi melayu cerdik bukan melayu bodoh yang taksub membuta tuli. adat tak pernah tolong bangsa melayu malah buat melayu bawah katak tempurung sebab adat mengekalkan mereka berkuasa dan buat melayu rasa kebal rasa ketuanan .

hakikat ekonomi di pegang cina. mari kita bersatu buat pekara yang betul.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:58 PM | Show all posts
sarah82 replied at 11-10-2019 04:53 PM
Aku tetap tak percaya pada selar rusia ni..aku bukan team selar.. Sebab selar jinak mcm mana pun akn ...

dia nak duit je tu, apa benda dia xdpt dia guna cm2 cara untuk malukan. malu wei satu dunia tahu. sebelum ni zuhud dan bahasa2 arab semua tu propa je lebih selar ni xtahu ke negeri kelantan miskin?? kebodoh sangat nak minta macam2. sial punya russian. bitchy.. kalau akak di tempat abe gong, akak biarkan dia menyalak je.. sampai masa dia akan diam.. lagi di layan lagi banyak permintaan russian bitchy ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 04:58 PM
dia nak duit je tu, apa benda dia xdpt dia guna cm2 cara untuk malukan. malu wei satu dunia tahu.  ...

Kaka cilipadi.. Iolls dah komen ttg ni kat thread sana nun.. Tapi tu la.. Si abe xgong tak nak byr 20% caj iolls kenakan.. Hahahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:21 PM | Show all posts
anak sheols kalau tengok dari tepi memang cam abe

ada satu pic yang iols tengok kat porem gak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 06:25 PM
hanya tun mahathir je berani gubal undang2 berkaitan insititusi negara. macam pakcik akak ni gila  ...

Kampung sgt pakcik hakaq tu erk. Jenis bodoh tak boleh dibendung. Next time hakaq ramas2 mulut dia kalau dia start ckp psl politik ni. Koser lah jenis ummah yg puja2 org lain ni. Bukannya dpt apa pun. Dpt label bodoh adalah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:06 PM
First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 ...

si anfisa tu pun russian gak. dia kena kecam sebab kawen kerana duit george. sanggup naked depan webcam psl duit. mmg betul org ckp perempuan russian ramai yg bimbo & gold digger.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 04:51 PM
rakyat kelantan pun miskin2 xde highway. bila tengok dan baca berita camni, memang sedih kec ...

Ishhh....memandai je hang ni....cer selak lengan mek2 kelate, nahhh bersusun gelang sampai ke siku...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:35 PM | Show all posts
miemiecha replied at 11-10-2019 04:00 PM
abeslah abegong...
mana nk cr 125k sebulan nk puaskan tuntutan bulanan queenwannabe...

taxpayer
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 11-10-2019 04:06 PM
First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 ...

Iols tengok gak sekali tu pompuan hispanic baru sampai airport tengah malam buta fiancee jemput. Start dari jumpa kat arrival sampai nak naik keta asyik dok tanya mana bunga sampai 5-6 kali. Rengsaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
File kat moscow, boleh dapat ke? Kalau nak smear reputation memang spot on la. Satu dunia tau cerita abe oi.. Mana nak sorok muka..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tunngu jawapan yistana
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishtihar muflis je lah slaamat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:23 PM | Show all posts
Crystars replied at 11-10-2019 05:34 PM
Ishhh....memandai je hang ni....cer selak lengan mek2 kelate, nahhh bersusun gelang sampai ke siku ...

cer selak kopek vokuru, dia mek kelate rantau panjang border sungai golok, confirm jumpa hantu kopek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100044s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list