Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14628
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 14-10-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 13-10-2019 01:17 PM
Kalau dah ada reta berkepuk, tak ambik elaun pun takpe. Salurkan utk kebajikan rakyat ke, menambah ...

Dalam Malaysia, hanya Sultan Johor dan family tak ambil elaun. Semua salur balik ke rakyat. Pernah baca pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 13-10-2019 02:36 PM
For me isunya bapa dan anak. Time org lain bising bapa tak bertanggungjawab , Sultan tapa plak. If t ...

Dun wori la. Selama ni pon tuanku ada bg saraan la. Xde biaq je baby tu. Maknya yng menyalak sbab tamak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 13-10-2019 05:50 PM
kalau abeyeh berjaya buktikan:

1. isteri tak berkemampuan

Xde pre nup pon bukannya ox boleh tuntut apa. Takat nafkah anak je. Tuanku mmng bagi pon
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 13-10-2019 06:17 PM
kan...  it is so sad...  kenapa la diorang ni (agong, sultan, kerakerabat, menteri2) tak apply men ...

Yng jadi Agong la best sbb pencen ada oooo balik jd Sultan dpat gaji elaun benefit sultan campoq lak pencen jd agong
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 13-10-2019 07:59 PM
Negeri serambi mekah kena support foreign promiscuous lady and her child. Tens of million tuh..

K ...

Tak perlu sebar benda xbetul.  Kau nak cetus apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
i tunggu paternity test result saja ....if result baby leon bukan dna sultan .... oksana hilang semua dan dapat malu .....if baby leon ada dna sultan ? ... bagaiman pula reputation beliau ... bukan sebab duit ...tetapi sebab nama .. seriously ummah forum hanya fikir tentang duit dari reputation sultan ....ummah lupa reputation sebagai sultan akan ter calar  even tho ada yang tidak suka sistem beraja di forum ...but ramai saja yang tengok drama jarang ber laku ter utama pihak luar ...

ada yang mengajar pula supaya sultan jadi ssorang yang lari dari masalah ..lebih teruk ajar jadi sore loser.. oksana akan sentiasa melalak di socmed play victim if paternity test result dna sultan dan baby leon positve.... lari dari masalah bukan cara terbaik ...salah oksana juga kenapa tidak goda jeff bezos jah beliau duda ... mat sallleh tidak kisah sejarah silam ..LOL...

i tidak mahu wish apa apa pun tentang paternity test ...sebab result akan melukakan pada salah satu pihak ... baby leon or sultan ....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-10-2019 12:31 AM
Xde pre nup pon bukannya ox boleh tuntut apa. Takat nafkah anak je. Tuanku mmng bagi pon

Ada mana2 statemen ke pasal sk bagi elaun anak tu?


Sebab Oks dlm interview Daily Mail cakap tak dapat apa apa dia support diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:38 AM | Show all posts
Bunggah replied at 13-10-2019 11:37 PM
Abeyeh ni ade dark secret kan? Ramai dah tahu tapi xnak sebut. He is not befitting to be a father.

its open secret...  ramai dah tau apa dark secret dia...  hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:39 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-10-2019 12:32 AM
Yng jadi Agong la best sbb pencen ada oooo balik jd Sultan dpat gaji elaun benefit sultan campoq l ...

sama cam pak menteri...  bila dah tak jadi pak menteri, dapat gaji pencen seumur hidup...  menyusahkan rakyat je...  
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:41 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-10-2019 12:31 AM
Xde pre nup pon bukannya ox boleh tuntut apa. Takat nafkah anak je. Tuanku mmng bagi pon

siap dapat rumah, kan...  cuma oks want more kekdahnya...  hahaha...  tapi part ni dia tak cite pun kat mass...  yang dia cakap, seolah2 ditinggalkan begitu je tanpa sesen duit sampai dia kena merempat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 06:29 AM | Show all posts
Edited by dani-rox at 14-10-2019 06:30 AM
Dwdrum replied at 14-10-2019 02:15 AM
i tunggu paternity test result saja ....if result baby leon bukan dna sultan .... oksana hilang semu ...

Sorry sis, tp kenapa rakyat yg kena fikir reputasi dan nama pakcik tu sedangkan tuan punya badan dah lama tak ambik peduli? Kawen ikut suka, cerai ikut suka.
Benda dah kecoh kat media antarabangsa summore, siap bukti terpampang, dia membisukan diri saja. Kalau berkira psl duit, tax payers berhak nak tahu adakah duit cukai dia org terlibat sama? Itu jah. Kalau sibukkan harta peribadi pakcik, barulah tak patut. Tak semua org hidup senang boleh blah gitu saja bila tak suka dan tinggalkan sebijik Porsche Cayenne dan Cartier jewellery utk bekas bininya. Kesian kat Leon jugak tp nak suap mulut2 anak beranak sendiri pun harus dikira jua. Seandainya Leon disahkan anak kandung, itu tanggungjawab si bapak dan kaum kerabatnya utk settle mcm mana. Bg kehormatan dan duit nafkah selayaknya utk seorg anak raja. Ai percaya dia lebih daripada mampu, raja2 Malaysia kaya2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 14-10-2019 11:37 AM
dani-rox replied at 14-10-2019 06:29 AM
Sorry sis, tp kenapa rakyat yg kena fikir reputasi dan nama pakcik tu sedangkan tuan punya badan d ...


Barang hadiah yg ditinggalkan pun cukup nak sara seumur hidup. Takkan hadiah je dapat selama dia berkahwin. Hadiah je dah juta2. Pergi je page perkahwinan dia siap mention wessing of solid budget.

Yg rakyat marhen concern lebih lebih mcm satu sen takde dah kenapa? Macam seolah dia tinggal bawah jambatan. News keluar masa gcroceris shopping pun mention kereta mewah porsche. Yg concern tu naik kereta apa? tak puas hati sangat si oks tak dapat apa dia nak?

Anak dia minum liquid gold ka? Nak ratus2 ribu sebulan. Dengan nak support hobi baru kuda lagi.

Rakyat marhen biasa  kerja seumur hiduo belum tentu dapat setanding/match harta yg si oks ni dapat.

Like i said dengan hadiah2 tu kalau jual seumur hidup boleh tanggung isteri tu. Cuma tak boleh tanggung oks ajalah by her standard. Nak meroyan bagi apa dia nak. Banyak cekadak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:44 AM | Show all posts
oks pun tak agak2 mintaknya...

sultan bukan x tanggung lansgung kan baby tu....

adeii....mcm2 la....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:46 AM | Show all posts
semakin menarik citer nih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 13-10-2019 10:48 PM
Tula dorang tak berapa famous sangat....kalau yg peminat ramai suka ada jer dorang menggedik di IG ...

ha a btl, ada nampak iklan hr tu  power ah siap blh ada programme sndiri..tp chantel tu lawa gila...nmpk mcm ori je muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:21 PM | Show all posts

kesiannya taxpayer...(sambil cakap depan cermin,usap kepala sndri)
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:09 PM | Show all posts
miemiecha replied at 14-10-2019 12:21 PM
kesiannya taxpayer...(sambil cakap depan cermin,usap kepala sndri)

hahaha...  hampunkan acik sebab tergelak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 14-10-2019 02:15 AM
i tunggu paternity test result saja ....if result baby leon bukan dna sultan .... oksana hilang semu ...

Wow Dwdrum ke ni, komen yg matang, xmerapu meraban cam org lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 02:46 PM | Show all posts
eyansss replied at 14-10-2019 02:09 PM
hahaha...  hampunkan acik sebab tergelak...

hahaha, memahami sungguhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:44 PM | Show all posts
Edited by borrow at 14-10-2019 06:14 PM
LadyCarefree replied at 14-10-2019 12:29 AM
Dun wori la. Selama ni pon tuanku ada bg saraan la. Xde biaq je baby tu. Maknya yng menyalak sbab  ...

If tada biaq , baguslah . Now baby kecik , soal duit je. Nanti dh besar byk lagi peranan bapa , nak plak maknya mualaf dan ta vley diharap (bwg sgt khenz )


itupun if baby anak SK lah. Tingat my fav drama "story of yanxi palace" .


1.jpg

eunuch ni membesar jd mental n berdendam coz tak diiktiraf bapanya iaitu Emperor ................Ujung2 salah faham , heols ekceli anak marhean jah




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list