Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14630
View
406
Reply

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 03:07 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya teka-teki siapakah ayah kepada Leon, bayi yang dilahirkan oleh Rihana Petra, 27, bakal diketahui tidak lama lagi berikutan tindakan wanita Rusia itu menfailkan petisyen di Mahkamah Rusia hari ini, 11 Oktober.




Kredit foto: DailyMail





Menurut Daily Mail, Rihana telah meneruskan proses perundangan menerusi Mahkamah Daerah Dogomilovsky di Moscow terhadap Sultan Muhammad V, 50 untuk membuktikan anak yang dilahirnya adalah milik lelaki itu.


Menurut DailyMail lagi, tindakan Rihana ini berpunca daripada tuntutannya untuk mendapat elaun bulanan sebanyak  RM125,000 sebulan, apartment bernilai  RM6.25 juta di Moscow dan  rumah berharga RM42 juta di London tidak dilayan.




Kredit foto: DailyMail





Sebelum ini peguam Sultan Kelantan di Singapura pernah membuat kenyataan meragui paterniti anak tersebut tetapi Rihana menegaskan bahawa Leon adalah anak kandung Baginda yang lahir dalam perkahwinan yang sah. Anak itu juga kini dikatakan mempunyai raut wajah Asia.


Dipercayai, mahkamah akan meminta Sultan Kelantan untuk menyerahkan sampel sebagai perbandingan DNA dengan anak itu. Jika permintaan itu tidak diberi kerjasama, mahkamah akan menentukan sendiri keputusan kes tersebut.




Kredit foto: DailyMail





Semoga kedua belah pihak dapat bekerjasama dalam kes ini dan tidak berdolak-dalih lagi terutamanya melibatkan ujian DNA supaya nasib kanak-kanak itu terbela.- CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:34 PM | Show all posts
kalau dh sampai court ni maksudnya kira oks ni benar. gila lah. memang memalukan kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:44 PM | Show all posts
kirenya sultan laa yg xmo buat dna tu.....


hampeh..memalukan jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 03:49 PM | Show all posts
Untitledaq123.png
Says.com
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:50 PM | Show all posts
Berani kerana benar?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:52 PM | Show all posts
abe oh abe....nok ke mano tu abe?  comey nyo bawok gewe
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebenaran yg ditunggu2 akn tiba jua...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 03:54 PM | Show all posts
Kata selama ini Rihana yg tak nak buat DNA test??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 03:55 PM | Show all posts
Macam mana penyokong nak konar baring lagi ni??
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:57 PM | Show all posts
uolssss....why smakin hangat niehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:00 PM | Show all posts
abeslah abegong...
mana nk cr 125k sebulan nk puaskan tuntutan bulanan queenwannabe...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:02 PM | Show all posts
Kebenaran walaupun pahit harus kita menerimanya..
Kepalsuan walaupun manis harus kita menafikannya!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak team oksana.  
Orang kampong lah katakan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal nafsu, harta rakyat habis digunakan for personal reasons. Pas tu nak tanggung orang luar pula tu.

Mohon kerabat monarki lepas ni tak yah jakun ngan muka jenis omputeh.

Kawen ngan orang asli pun jauh lebih elok. Nampak lah sikit sikap patriotik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 11-10-2019 04:07 PM

First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 lah.

Kat 90 days fiance macam gitulah. Si anfisa kalau aku tak silap. Pastu kecoh peserta lain nampak video dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:07 PM | Show all posts
woww wow         tunggu................
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:11 PM | Show all posts
good luck la kat rihana & sultan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 11-10-2019 04:02 PM
Akak team oksana.  
Orang kampong lah katakan

Aku pun #teamRihana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 11-10-2019 03:57 PM
uolssss....why smakin hangat niehhhhhh

Kali ini buku bertemu ruas sis, nampak saja Rihana bimbo tp maybe team dia bagus
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 03:34 PM
kalau dh sampai court ni maksudnya kira oks ni benar. gila lah. memang memalukan kes ni.

Tu lah...aku dh agak yg satu pihak tu x nk kerjasama...
Tp kn petmintaan dia nk duit, ,2 bijik rumah mmg agak absurd la...
Mohon sk mintak hak penjagaan bb leon if betul anak kandung dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117370s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list