Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1108
View
32
Reply

[Tempatan] SIAK masjid bermasalah mental didakwa cabul budak, Shahdan merenung jauh

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mejami replied at 11-10-2019 07:41 PM
Penjaga masjid xsemestinya alim {:spec

Jahanam lar ambik urang tak alim jaga semejid
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 11-10-2019 09:44 PM
masalahnya kalau related dengan sex ni dia tetiba datang . dia x macam nafsu makan. tak macam nafs ...

Samalah tu masalah, kalau normal tak jadi macam ni, kena ada test jua, bukan alasan, kote kau, kau handle lah sendiri, what the point.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 11-10-2019 09:47 PM
aku sekarang ni risau nak bawak anak saudara aku pergi masjid. tapi aku tak risau bawak anak sauda ...

hahaha.... betui betui.. tandas sejid plak jenjih jauh kt belakang nun.. nk lepas p sorg pn x caya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:18 AM | Show all posts
shahidan kerja kat balai mana
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang2 camni merosakkan nama islam dan status masjid tu

Otak bermasalah sampai nyusahkan org

Ramai manusia yg otak tak berapa betul suka berkeliaran di masjid dan surau guna topeng agama sambil suka buat perkara yg mengganggu ketenteraman awam

Contohnya
Curi duit tabung masjid
Cabul kanak2 mcm kes berita ni
Pasang tape ceramah/bacaan quran/tazkirah etc kuat2 sesuka hati berjam jam nak paksa org dengar , tak fikir hal camtu sangat mengganggu

Banyak lagi lah

Orang2 camni perlu dipantau
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ilmu pertahankan diri atau teknik sepak celah kelangkang perlu diajarkan sejak dari kecil supaya dapat lari dari orang2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 06:26 PM | Show all posts
misuke replied at 12-10-2019 01:01 AM
hahaha.... betui betui.. tandas sejid plak jenjih jauh kt belakang nun.. nk lepas p sorg pn x caya

kekadang in between tandas ke dewan solat tu ada dapur atau cafe, ada la meja hidang makanan kat situ. dia boleh balik dari tandas
pusing makan situ kejap. yang kita dah risau dah budak ni kena culik ke jatuh ke.

one more thing dia anak saudara. kot kalau dia terhantuk meja atau tergelincir kat kakki surau jenuh nak menjawab dengan mak bapak dia.
I solat jumaat masa i darjah 6. pernah sekali ustazah tanya. kalau solat jumaat tu live kat TV boleh ikut tak ?

i cakap kuat kuat YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Lepas 20 tahun baru i paham kenapa bapa i bawak solat jumaat lewat dari budak normal yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak la baju shahdan toh. Hoiii bukaaakkk larr ai tak percaya klu xde bukti. Aiii nehhh skeptikkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian budak tu, mesti phobia seumur hidup. Sedih mikirkannya....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:33 AM | Show all posts
Pedo ada di mana2.
Sila jaga anak2 anda sebaiknya.
Pedo can be cured? b**locks.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kes anak orang kaya autisme yang raba perempuan kat mall tu. Apa cerita dah.
Kesian victim kena blaming sbb pakaian
Yang ni taknak tengok budak perempuan 8 tahun tu pakai macam mn ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:01 AM | Show all posts
kesian tau bdk perempuan tu..mesti trauma...

tapi dgn siak oku tu pun kesian jgk..

aku ingat ada satu filem ape ntah pasal oku ni..dia lembam..
tapi org lembam pun ada nafsu jgk tapi mana ade org nak kawen dgn dia.. pastu dia pi rogol org..
pastu kena tangkap & dia kena bunuh dgn keluarga mangsa dgn kejam..huhu

so sampai skrg aku still fikir, mcmana nak buat dgn org istimewa gini..diorg still ada nafsu..
tapi kalau dibiarkan, mengundang bahaya kpd org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:56 AM | Show all posts
hamboi... mcm mana pengurusan masjid blh lantik OKU yang bermasalah mental utk jadi siak?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080305s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list