Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11696
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la nak pakai apa pun banyak nau masa nak komplen orang sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama kot dia pakai style camtuh..
Okey apa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
org baru kawin..  eye bag sebeban..  xcaya..  tgk pgantin baru sekeliling anda
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
The good thing about this is nmpk la dia dh x anxious. Dia dh boleh x kisah dgn apa org kata. Dia x overthink.

Donepembaris
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dedah tilu bagus. Tp duduk rumah pun meols xpakai seluar gitu. Tak selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 11-10-2019 02:16 PM
Dia ni depression sbb apa?nak kata feymes ngetop mcm retis2 A-list,sekadar dipinggiran jah dia ni..t ...

Sbb dia ada sakit kot. Kwn meols pun diagnosed with thyroid cancer stage 1...early stagelah, pun dia ckp bila dpt tahu dan undergoes treatment semua...kdg anxiety tu menyerang rasa mcm dah nak mati sgt...dia katalah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel: Dah boleh keluar rumah jejalanDah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh


Asyik berita dan post pasal diorang kahwin je. Berapa banyak kali kahwin?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 11-10-2019 01:09 PM
Dia lawa pakai apa pun lawa
Macam Lofa pakai apa pun lawa

Kehkehkeh tapi ok taste memasing
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ikon gigil
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bizibodinya netizens
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa komen kejam...nanti sheols tambah murung
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ada style lah..ok jah.. selesa hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus replied at 11-10-2019 02:33 PM
Dia bekas pengidap cancer kalau tak silap, kiranya survivor lah tapi masih juga dlm rawatan.

Bu ...

Oooo..cancer survivor..patut ler..cancer ape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 11-10-2019 07:26 PM
Sbb dia ada sakit kot. Kwn meols pun diagnosed with thyroid cancer stage 1...early stagelah, pun d ...

Nasib baik dpt detect kt stage 1..salu nye stage 4 terus..

Maybe tgk semangat org tu jgk kot..mcm makcik ai,dia kena kanser rahim..dah bt surgery semua tu..tp mujur laa dia x patah semangat,dia selalu happy ler..skrg dah bulat semula..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni asik tgk sisi negatif je.. adakah ni petanda sakit mental.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat topi tu ja aku nmpk mcm krik krik skit.. lain2 okehhh. Muka dia mcm kokping kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit apa dia ni sebenarnya? Dulu naik wheelchair bagai mcm ada kanser tahap cakrawala ke apa mcm tau dah tak hidup lama aje gayanya time tu. Ni depression pulak? Tiberrr??
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Okey je.. mcm umur budak sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:24 PM | Show all posts
untung dia ni pakai apa pun  tetap cantik
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau anxiety lah,  depresslah, apemendalah... Tak payah rajin sgt nk haplod gambar sana sini. Kemain haplod gambar nk clarify kat semua yg dia ni simple lah kunun. Kena komen sentappp,anxiety pun datanggggg.  Eh tolong lah! Kau sendiri cari penyakit.
Lain kali off komen tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127211s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list