Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11454
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
247 replied at 12-10-2019 02:58 PM
Acik kepamss so sibuk. Mcm laa kat rumah berhias sangat .

Iols bogel je
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju kawin die sehauk baju2 meraban hat die pakai #donejujur
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:35 PM | Show all posts
Serabut ke?
Kenapa aku rasa nmpk comel
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa minah ni sebenarnya ek????
apsal aku x kenal??? femes ke ko dik?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 11-10-2019 01:26 PM
Pandai ramona zam2 memujuk
Diorang mmg kwn baik ke

Die mmg pandai memujuk.. sebelum ni kes Mira Filzah juling pon sama.. die jgk pujuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg pelik2 pun fesyen dia ni, time nikah bertelekung

btw ye ke dia yg jahit produk dia tu, ke upah org
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 13-10-2019 08:48 AM
Die mmg pandai memujuk.. sebelum ni kes Mira Filzah juling pon sama.. die jgk pujuk

Ooo...ala2 counselor
Ok la benda positif kita sokong
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih pada nak glemer je post kat ig pakai camtu.. Anyway i tak nak kata lawa ke tak lawa... Cuma i nak cakap weird je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 11-10-2019 02:30 PM
Be yourself la sangat tapi dah rupa set2 Al arqam versi urban jah

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 11-10-2019 05:00 PM
Belom lagi korang tgk dia pakai telekung semaya g ke sane sini kan.. mau pitam netizenn

Pastu pakai baju kelawar jangan lupa pakai inner nanti nampak tiak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 12-10-2019 08:55 AM
Dia ok je. Comel, lawa. Cuma satu benda je yg aku takleh brain, bukan kat dia je tapi kat sume awek  ...

Over protection gituu.. Tak pun tak nak bagi tudung terbang tu yg pakai cap atas tudung, kang tak laku plak cap dah semua org pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 12-10-2019 03:49 PM
Seluar tu yg out,rasanya kalo dia pakai seluar jeans straight cut or palazo ok je...tetap mnutup sur ...

Yezza... Betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dia pakai cam anju. Acceptable la pakai camnih kan. Dia tu tomboy kowt tapi comel
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka style mcm ni rs slesa sangat pakai. Cantik je baju seluar tu matching dan nampak selesa.

Kdg3 aku keluar pakai je seluar petak2 mcm ni tp g kedai depan jela sbb laki aku x bg pakai klu kua dating dengan dia. Dia ckp seluar tido
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 11-10-2019 04:22 PM
Aritu aku trtgk iklan klinik estetik si ardel ni g wat facial..dagu si ardell ni terjembul ke atas.. ...

Dah lama ke dia buat? Dalam sakit2 dia ckp ada cancer pon diia berani buat ke mende2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 11-10-2019 08:43 PM
Netizen ni asik tgk sisi negatif je.. adakah ni petanda sakit mental.

Hahahah setuju. Cuba kena kat dia, dan dan la.. aku x guna duit kau..
Kubur masing2..
ko x paham fashun...
Ada ja.. cer hidup aman2 huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:11 AM | Show all posts
susah nak husnuzon dgn acik ni..entah lah aku kot yang tak suci hati
selekeh tang cap tu je lah
dah pakai tudung ko pakai cap buat apa
makin tambah kepam la acik dell
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:40 AM | Show all posts
Part topi tu je x berkenan, hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:49 AM | Show all posts
Madel replied at 11-10-2019 01:22 PM
Dah boleh keluar rumah jejalan
Dah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh

kah kah kah

siot kau

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 14-10-2019 02:49 AM
kah kah kah

siot kau

Dah dapat ubat la tu .
Ke ke ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list