Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11468
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Confius ada cancer apa dia ni? Ada depression anxiety? Bnyk pnyakitnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ya Allah jahatnya mulut2 netizen.. xpelah Ardel biar nampak busuk .. jgn hati busuk.. akak ok je Ardel nak pakai apa pun asalkan sopan menutup aurat. org yg suka bersangka buruk ni biasanya ada penyakit hati..  semoga kita semua termasuk akak jauh dari penyakit hati.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus replied at 11-10-2019 02:33 PM
Dia bekas pengidap cancer kalau tak silap, kiranya survivor lah tapi masih juga dlm rawatan.

Bu ...

sahih ke dia tu ada kanser??
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-10-2019 02:27 PM
selalu menyampah tgk muka dia ni kat mana2 pun

Hihihi..meee toooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai sekarang iols tatau dia ni retis apa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay je pun..molek n comel je.netizen ni suka sangat cari salah orang.asal molek dmata suami n tutup aurat sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni dalam kategori selekeh jugak lah ni. Hahaha. Sebab slalu pakai seluar macam ni gi family store. Tapi aku punye corak kotak kecik2
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:43 AM | Show all posts
biar je la dia nak pakai apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tutup aurat..
Serabut kt mata netizens tp selesa bg dia n ok je pd pndangan suami dia..
Jadi...pakai je la Ardell..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 11-10-2019 01:26 PM
Pandai ramona zam2 memujuk
Diorang mmg kwn baik ke

Pernah berlakon sama dalam production sis,  drama Anakku Diva,  ever since Ardel free hair dulu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dy.smith003 replied at 12-10-2019 04:15 AM
Pernah berlakon sama dalam production sis,  drama Anakku Diva,  ever since Ardel free hair dulu

Ooo..tq infonya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:55 AM | Show all posts
Dia ok je. Comel, lawa. Cuma satu benda je yg aku takleh brain, bukan kat dia je tapi kat sume awek tudung, yg pakai tudung pastu pakai cap. Alaaa tudung gitu je dah lawa, takyah letak cap atas tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 08:58 AM | Show all posts
kimsa-ra replied at 11-10-2019 10:33 PM
Confius ada cancer apa dia ni? Ada depression anxiety? Bnyk pnyakitnya

Tu la aku pon lama gak confuse psl penyakit dia. Lately ni ramai artis suka self diagnose penyakit dorg sendiri. Especially yg acah2 depression la, mental illness la. Tgk Prince Iqram Chiki2, biol2 dia pon tak penah ngaku gila, mental, depress
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
cikja replied at 11-10-2019 04:09 PM
Topi je npk x kena...lain2 tu ok je... simple2 je..

Stujukkk....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 11-10-2019 02:16 PM
Dia ni depression sbb apa?nak kata feymes ngetop mcm retis2 A-list,sekadar dipinggiran jah dia ni..t ...

Depression tak semestinya disebabkan kena maki, kena kutuk... Punca depress ni bermacam..  ada yg sampai kesudah tak tahu punca kenapa dia depress..

Maybe , sedar ada depression bila ada orang terdekat yg nmpk perubahan emosi, tingkah laku atau pemikiran yg pelik..

Tak bolehla nak judgmental kata orang lain pun kena maki, ada masalah tapi tak depress pun. Ini bukannya masalah emosi biasa.. ini one off hell punya mental problem. Welcome to Prozac nation; wash away your blues..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarla dia pakai camni..xkan netizen nak tengok dia Bogel cam Alicia Amin n haneesha mender tah..yg pakai tudung tapi Bogel..ardel ni comel ape..netizen je yg kepam dengki xtentu pasal
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang nampak serabut sikit n berat tapi better dari pakai ketat2 melekap n seksi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Seluar tu yg out,rasanya kalo dia pakai seluar jeans straight cut or palazo ok je...tetap mnutup surat gak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang2 yang ada chronic illness selalunya ada anxiety & depression. Itu je nak cakap. Entah ye atau tidak, itu no comment.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik kepamss so sibuk. Mcm laa kat rumah berhias sangat .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100194s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list