Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11453
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 04:12 PM | Show all posts
nampak elok jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun agak selekeh mcm ni kalau ke kedai..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:17 PM | Show all posts
janji dia tutup aurat

pakai la ikut apa y laki hang suka. selagi sedap di mata laki hang, so pakai je lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu aku trtgk iklan klinik estetik si ardel ni g wat facial..dagu si ardell ni terjembul ke atas..mcm tulang dagu ternaik ala2 dagu cucuk tinminyak gitu..video tu mase sheol baringla khenn sbb nak facial..entah cmne aku nak explain mybe ade some forumer boleh bayangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:25 PM | Show all posts
sebuk sgt netizen. semua tak kena
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko lah dik asal laki ko suka dah la.tapi sekarang topi gitu memang in trend ke di kalangan artis hijabi bertudung labuh?heliza pensil pon pakai topi terbalik camtu.konon walaupun muslimah tetap swag gituhh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 11-10-2019 03:53 PM
dah dah la bg publisiti kt insan picisan mcm ni..takde sumbangan kt industri pun

well said.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ardell aryana?...

Nama betul dia apa yer?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:54 PM | Show all posts
Dia dgn laki dia sama je
Dua2 ekor serabut kalua tengok
Sekor rambut sekembang-kembang nya
Sekor lagi pakaian muslimah versi apa tak tahu
Kot ye pun takyah lah nak acah comel pakai gitu
Getik nengok nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Belom lagi korang tgk dia pakai telekung semaya g ke sane sini kan.. mau pitam netizenn  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:08 PM | Show all posts

yg aku heran tu ada je peminat...bbnu mana la menaikkan depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:36 PM | Show all posts
takpelah...serabai and selekeh la cemana pun..janji ko bahagia nurul hidayah oiii...
since nak jadi org biasa, gunalah nama sendiri..sedap apa  nama yg diberi oleh mak bapak tu...
daripada dok ber'ardel' sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la..kat luar.. Kat rumah entah2 berbikini dia depan suami...better dia jamu mata suami dari mata netizen.. Nanti netizen juga meroyan ckp ttg aurat la. Dosa pahala la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarkan lah dia... serabut dimata kite.. laki dia x... mn tau kan....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls lagi serabut tengok rambut laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
walaopun rengsa tengok tapi pe kene ngene jadi isteri dengan pakaian hauks sheol tu. ntah2 kat umah sheol pakai
see toro crop top hot pants cam jenny. gelek bontot ddu ddu ddu depan laki sarang tebuan ittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa gaya sheols ni, berusaha tak nak makcik2 sangat nampaknya
Tapi gaya tu utk teenies dear macam balik tusyen pt3 repeat kelas since 2015
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok jah kt mata iols..bior ler die nk pakai ape pon..tutup aurat kan..mngkin dgn pakai cenggitu..die fefeling muda wemaja..lantak p la..
Acik2 netizen so boring yach..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh padahal nk kuarkn product sendiri..acah2 nk sempoi..

Eh ayt mcm kokping la ko ni...spin btl!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:38 PM | Show all posts
ya ampun huduh yg amat...tp dah depa suka cam tu. biar buruk di mata org jnj sedap di mata sendiri konsepnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108600s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list