Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11467
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 02:18 PM | Show all posts
vee_zara replied at 11-10-2019 01:44 PM
Tetap nak cakap. Muka dia mcm mak alif syukri.

hahaha...aku lak nampak cam mak alip syukri je

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab ni lantak dia la.dia pakai apa pun nmpk suits with her..yg komen tu mesti makcik bawang gemuk acah sopan pakai bj kurung cotton sbb seluar xde saiz tp mulut mcm tempayan sumbing.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bju tu okje.
Tp ai nyampah org pakai topi gaya gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang serabut.. dgn gigi besi, baju sebesar alam... takpalah.. laki ko suka
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
selalu menyampah tgk muka dia ni kat mana2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Biorler dia...janji dia selesa bukan dia kacau orang. Cute je dengan size badan dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Be yourself la sangat tapi dah rupa set2 Al arqam versi urban jah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:33 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 11-10-2019 02:16 PM
Dia ni depression sbb apa?nak kata feymes ngetop mcm retis2 A-list,sekadar dipinggiran jah dia ni..t ...

Dia bekas pengidap cancer kalau tak silap, kiranya survivor lah tapi masih juga dlm rawatan.

Bukan senang nak naikkkan semangat bila dah didiagnose cancer...bkn depress je silap2 tunggu mati je sis


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 11-10-2019 02:25 PM
Bju tu okje.
Tp ai nyampah org pakai topi gaya gitu

Opsss! Kita samaa.. Sma mcm kt tv3  nampak c dayah bakar ngn heliza dok bertopi2 rancangan sis kalo x silap tu.

Ardel ni ok je pun pakaian dia, xketat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa je ahkak tgk.. Ok je.. Boring bawangzens ni. Cemgitu pon nk nasihat bukan dia buat pakai diluar tabii.. Kanz
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:52 PM | Show all posts
Dia ni  bagi aku okay lagi sebab nampak cutenya.

Si dayah bakar dgn tudung macam buaian, suara bingit tu iye betul semak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:53 PM | Show all posts
aiyo netizen kalau takde benda baik nak cakap, diam je sudehhh

btw she cute
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:00 PM | Show all posts
kenapa fesyen pakaian di macam tu? dia sedara Afdlin Shauki ke??
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je pkaian dia tutup aurat. Kang dia pkai turban skirt pendek bedarah benanah mata korang pula
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la bg meols nmpk huduh lg2 gaya ngn topi sgt tak kena tp dh sheols selesa lantakk la. Kiranya ni acah2 nk stylo tp still mnutup aurat konsepnya walaupon haok n serabot. Lg bgus pkai biase je lengan pjang n sluar biasa pehtu tudung.Cntik jgk. Anyway meols lg suka tgok elyana gaya so sempoiiii lain dr yg lain tp still cantik. Si ardell no konon nk lain dr yg lain tp so sedeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kenapa ko pakai cap dgn tudong dek? Nak harap bbnu skrg follow style ko ke???
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:53 PM | Show all posts
dah dah la bg publisiti kt insan picisan mcm ni..takde sumbangan kt industri pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:59 PM | Show all posts
lantak la dia. suami dia tak bising, pehal netizen gelabah sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Topi je npk x kena...lain2 tu ok je... simple2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:12 PM | Show all posts
bagi aku die nampak busuk walaupun putih... sama macam emma maembong..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list