Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11710
View
125
Reply

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 01:18 PM | Show all posts |Read mode
Pakailah baju apa pun, pasti ada sahaja yang tak kena di mata orang lain.


Ardell Aryana pun terkena benda yang sama bila diminta tampil lebih kemas, lebih-lebih lagi selepas bergelar isteri.


Di Intagram, aktres ini memuat naik gambarnya memakai kemeja T dengan seluar kain pelekat.




  



Antara salah satu komen adalah, "elik benar pakaiannya. Jadi isteri kena pakai la molek-molek sikit. Serabut tengoknya."


Tak berdiam diri, Ardell ada membalas komen tersebut:








Sementara itu, pelakon Ramona Zamzam pula memuji penampilan Ardel yang sentiasa nampak cantik walaupun hanya memakai pakaian biasa-biasa saja.








Isteri kepada Nadzmi Adhwa ini sebelumnya mengakui mengalami masalah kebimbangan melampau (anxiety) serta kemurungan yang terus.


Bagaimanapun, dia kini dikatakan masih dalam rawatan.




Foto: IG




Hiraukan sahajalah kata-kata negatif orang, asalkan Ardell bahagia sudahlah. Tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh keluar rumah jejalan
Dah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai ramona zam2 memujuk
Diorang mmg kwn baik ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:28 PM | Show all posts
Halah halah netizennnn.... Meluat aih. Kira okay lah tu. Takde terdedah sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai je apapun...janji diri sendiri selesa sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang nampak serabut.
Tapi lantak dia la.

Tak mintak duit aku.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 11-10-2019 01:22 PM
Dah boleh keluar rumah jejalan
Dah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh

hilanh la..ade la ubat nye tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:33 PM | Show all posts
OK je aku tengok pakaian sheols

netizen kepam hudoh memang suka cemburu tengok orang lawa

baju sendiri taknak tengok cermin pakai baju ketat seluar ketat sampai tersembul cekpit masam pastu pakai tudung

acah acah muslimah style bohsia miskin
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia lah
Rengsa betul lah dgn netizen yg suka menyibuk nak atur hidup org ikut acuan dia neh ( walo mungkin diri sendiri pun kepam bau bawang bau ikan saja)
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bia la. Style dia dah camtu. Dia suka. Tomboy ala muslimah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pakai elok2 kena tukar nama asal la baru sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:40 PM | Show all posts
laaaa tak suka unfollow.. laki dia ok kenapa netijen yang serabut lebih?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap nak cakap. Muka dia mcm mak alif syukri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
anxiety is real and lantak dia la nak pakai tshirt dgn seluar ke topi ke. acik acik bawang sendiri pun pakaian beshe beshe je, toksah nak feeling pakai wangi 24jam. meluat aku dengan orang yang sebok nak komen tiap inci hidup orang. janji dia tak telanjang bogel suda lah. risau kan dulu anak dara acik yang bertudung litup di rumah tapi berbogel dengan bofren tu. yihhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lawa pakai apa pun lawa
Macam Lofa pakai apa pun lawa
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik acik yangnkomen tu pi menjahit baju
Lagi elok
Iols respek la sapa pandai siapkan baju kurung
Sebab iols mmg x reti menjahit...upah bangla je jahit baju alter semua...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg...di.mata netizen mcm gini serabut ka...hakak ada jgk memlm nak pi makan kt gerai or mamak...pakai gini jah.,drp pakai. Legging tak padan dengan bodi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia Pakai comel...ok je Aku tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:15 PM | Show all posts
Huwargh.. netizen yang komen tu pun satu hal.. suka dia la nak pakai apa pun.. agaknya netizen tu ingat artis2 ni semua budget kena pakai macam nak pegi function aje 24 jam kot..  laki dia pun tak marah.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni depression sbb apa?nak kata feymes ngetop mcm retis2 A-list,sekadar dipinggiran jah dia ni..tup2 depressed..

Tgk mcm tokti,erra,ziana,kiranya lejen2 kita laa,kena kecam,kna kutuk,they've been thru so many things tp xde plak depression..

Why retis2 sendu ni sng sgt depressed?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.269769s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list