Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
870
View
8
Reply

Remaja Tikam Leher Bayi Baru Lahir, Sorok Dalam Beg Tangan

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2019 12:57 PM | Show all posts |Read mode
Mayat seorang bayi baru lahir ditemui dalam keadaan menyayat hati dengan beberapa kesan tikaman dan goresan pada lehernya.


The Sun melaporkan, seorang remaja berusia 16 tahun dari Detroid, Michigan didakwa atas pertuduhan membunuh darjah kedua.


Menurut laporan, remaja itu melahirkan bayi dipercayai hasil hubungan intim dengan teman lelaki di dalam bilik air di sebuah apartment di Agnes Street pada 21 Februari.


Hasil pemeriksaan mendapati banyak kesan tikaman pada leher mangsa yang disembunyikan di dalam sebuah beg tangan.




Gambar Hiasan




Difahamkan, beg itu ditemui di dalam sebuah almari pakaian sehari selepas suspek dibawa ke hospital kerana rebah tidak sedarkan diri.


Selepas diperiksa, doktor mendapati remaja itu baru lepas melahirkan sebelum suspek mengakui perbuatannya.


Ibu mangsa bagaimanapun dikatakan tidak mengetahui mengenai kehamilan anaknya itu.


Sementara itu, pihak pendakwa mengesahkan teman lelaki suspek tidak terbabit dengan pembunuhan itu.


Jurucakap Maria Miller berkata, siasatan mengambil masa dan berlarutan disebabkan beberapa isu yang timbul dalam kes itu.


Tambahnya, suspek akan dibicara sebagai pesalah juvenil dan mahkamah akan menentukan bon jaminannya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Org barat menentang kuat perkahwinan bawah umur,  tapi kes ibu2 muda atau kelahiran bawah umur atau remaja masih ada.

Rasanya kesannya sama saja,  paling sengsara adalah remaja perempuan,  bila takut nak bg tahu ibubapa dah mengandung,  jadi kes seperti diatas.

Kesian kat bayi yg tak tahu apa2 jadi mangsa,  kesian juga pada ibu muda yg mungkin stress tak tahu apa nak buat,  tiada tempat mengadu,  akhirnya buat keputusan yang salah.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:32 PM | Show all posts
kejamnya                    
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:47 PM | Show all posts
kat sana perkara mcm ni mcm biasa je kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:05 PM | Show all posts
Mana2 atas dunia ni tak kira bangsa atau agama sama je kesnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 04:16 PM | Show all posts
kenapa perlu tikam berkali kali....psiko
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:28 PM | Show all posts
aiyo kenapa tikam..
bela ajelah.

anak jiran me pun ngandung muda ni..
16 tahun, mak pak sesama tolong jaga cucu dorang,
next year beranak lagi sorang hahahah
sian atuk sedih sebab baby boy lagi, dia harap girl

budak tu masih pergi sekolah dan sanagt bertanggungjawab jaga dua anak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:48 PM | Show all posts

manusia cipta law, tapi law itu sendiri menyebabkan manusia mati, macam bingai kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 12:58 PM | Show all posts
sanggup buat kat darah daging sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117070s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list